Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σελιδα τους αναφερεται οτι για καθε μερα καθυστερησης παραδοσης,περαν των 2 εργασιμων, θα υπαρχει αποζημιωση 6 ευρω/μερα.
Ενα δεμα που πηγε απο Αθηνα στη Θεσσαλονικη και απο εκει Καλαματα,εκανε 6 μερες.
Εχω στειλει 2 mail εδω και 2 μηνες,καμια απαντηση,στο τηλεφωνο σε αλλο ιδιο σκηνικο μας ειπαν να στειλουμε mail.
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;
Θυμαμαι οτι καποιος απο εδω μεσα ειχε αποζημιωθει ,αλλα φανταζομαι αυτο ηταν πριν εδραιωθει η εταιρια,τωρα εχουν χασει τη μπαλα και αυτοι.
Παω στο ΣΤΚ μετα;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη. Εμενα δέμα έρεπε να έρθει σε θυρίδα Ν.Χαλκηδόνα και ξαφνικά το tracking number άλλαξε την τοποθεσία σε Αμπελόκηπους χωρις καμια ειδοποίηση. Το κατάστημα δεν έβγαλε άκρη και απλά μου έστειλαν ξανά το προιόν. Αν τα καταστήματα δεν βγάζουν άκρη που κάνουν και μεγάλο όγκο αποστολών, δεν νομίζω να βγάλει ένας ιδιώτης. 

Δημοσ.
7 hours ago, StamTheMan said:

Στην σελιδα τους αναφερεται οτι για καθε μερα καθυστερησης παραδοσης,περαν των 2 εργασιμων, θα υπαρχει αποζημιωση 6 ευρω/μερα.
Ενα δεμα που πηγε απο Αθηνα στη Θεσσαλονικη και απο εκει Καλαματα,εκανε 6 μερες.
Εχω στειλει 2 mail εδω και 2 μηνες,καμια απαντηση,στο τηλεφωνο σε αλλο ιδιο σκηνικο μας ειπαν να στειλουμε mail.
Θυμαμαι οτι καποιος απο εδω μεσα ειχε αποζημιωθει ,αλλα φανταζομαι αυτο ηταν πριν εδραιωθει η εταιρια,τωρα εχουν χασει τη μπαλα και αυτοι.
Παω στο ΣΤΚ μετα;

ΕΕΤΤ.

Δημοσ.
12 hours ago, StamTheMan said:

Παω στο ΣΤΚ μετα;

δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να στειλω εεττ για να παραπονεθω για καθυστερηση. και ο λογος ειναι εκτος αν κανω λαθος οτι προσωπικα οτι εχω στειλει κανει 2 μερες.τωρα αν για καποιο λογο μια φορα ΕΚΑΝΕ εξι ,μπορει να τυχει.προσωπικη αποψη. εκτος αν σου κανουν ολα παραπανω μερες.

Δημοσ.
6 hours ago, poulinos said:

δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να στειλω εεττ για να παραπονεθω για καθυστερηση. και ο λογος ειναι εκτος αν κανω λαθος οτι προσωπικα οτι εχω στειλει κανει 2 μερες.τωρα αν για καποιο λογο μια φορα ΕΚΑΝΕ εξι ,μπορει να τυχει.προσωπικη αποψη. εκτος αν σου κανουν ολα παραπανω μερες.

Γιατί να μην στείλει;

Εφόσον δεν του απαντάνε, στην λογική του είναι μικρό ποσό, ας τους τρέξει λίγο.

Θα πάρει καιρό η διαδικασία γιατί απο την ΕΕΤΤ θα προωθηθεί στην BoxNow, η οποία θα πρέπει να απαντήσει.

Καλό θα είναι να τηρούνται οι προθεσμίες, εκτός και αν υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

Στελνω και λαμβανω πολλα.
Οταν λεει 2 εργασιμες  και ερχεται στις 4 , εχει διαφορα.
Δε θα τα χαλασουμε αν ειναι 2,5 ή 3 , αλλα στις 4 θα κανω φασαρια .
Μην ξεχνας οτι ειμαι επαρχια.
Και μην ξεχνας οτι ειναι 6 ευρω η καθε μερα , οποτε θα βγαλουμε και μεροκαματο  :P

Δημοσ.
2 hours ago, StamTheMan said:

Οταν λεει 2 εργασιμες  και ερχεται στις 4 , εχει διαφορα.
Δε θα τα χαλασουμε αν ειναι 2,5 ή 3 , αλλα στις 4 θα κανω φασαρια .
Μην ξεχνας οτι ειμαι επαρχια.
Και μην ξεχνας οτι ειναι 6 ευρω η καθε μερα , οποτε θα βγαλουμε και μεροκαματο  :P

δεν στελνω τοσα πολλα απλα σε οσα μου εχουν τυχει δεν εχω δει delay.τωρα ποσο ευκολα θα παρεις τα χρηματα δεν ξερω.αλλο τοσο αν πρεπει να ανοιγεις case για το καθενα.

και βεβαια δεν ξερω αν εχουν παραθυρακια για τα delays

Δημοσ.
3 hours ago, christakos07 said:

Γιατί να μην στείλει;

Εφόσον δεν του απαντάνε, στην λογική του είναι μικρό ποσό, ας τους τρέξει λίγο.

Θα πάρει καιρό η διαδικασία γιατί απο την ΕΕΤΤ θα προωθηθεί στην BoxNow, η οποία θα πρέπει να απαντήσει.

Καλό θα είναι να τηρούνται οι προθεσμίες, εκτός και αν υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες.

για αυτο ειπα αν ειναι συνηθες φαινομενο ή οχι.αν εχω στειλει 50 δεματα και αργησουν τα δυο ναι δεν θα τους ετρεχα

Δημοσ.

6 ευρώ ανά μέρα καθυστέρησης λέει ο νόμος και αναφέρεται στη ΕΕΤΤ. Και αφορά όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες. ΑΛΛΆ έχουν βρει το παραθυράκι του νόμου και επικαλούντε ότι την αποζημίωση την δικαιούται ο αποστολέας και όχι ο παρταλήπτης, παρόλο που αυτός πληρώνει την υπηρεσία. Το έιχα κάνει με ΓΤ που καθυστερεί μόνιμα στα Γιάννενα και έβαλα τον αδερφό μου να μου στείλει κάτι για σπάσιμο και να πάρω την αποζημίωση!!! Γιατί από e-papoytsia και Κωτσοβολο μου έλεγαν τα παραπάνω. Αλλά και μετα από διαμαρτυρία στο ε-παπούτσια έβαλαν επιλογή και άλλων μεταφορικών υπηρεσιών!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, geomalliv είπε

που το αναφερουν αυτο στη box now? με ενδιαφερει σαν εδαφιο :P 

Στη σελιδα τους, αλλα ισχυει για ολες τις μεταφορικες.

4 ώρες πριν, harris78 είπε

ΑΛΛΆ έχουν βρει το παραθυράκι του νόμου και επικαλούντε ότι την αποζημίωση την δικαιούται ο αποστολέας και όχι ο παρταλήπτης

Για κακη τους τυχη,στις πιο πολλες αποστολες ειμαι εγω ο αποστολεας και ο παραληπτης.
Τρελος ειμαι,οτι θελω κανω,δε μου μιλαει κανεις οποτε στελνω δεματα στον εαυτο μου,για να μη νιωθω μονος.

ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/7/2024 στις 10:38 ΜΜ, StamTheMan είπε

Μιας και το ειπες αυτο, το δεμα σταλθηκε σε εσενα απο καποιο καταστημα? Θυμαμαι σε ενα ποστ πιο παλια να αναφερουν οτι πελατης της box δεν εισαι εσυ, αλλα το καταστημα. Οποτε παιζει να μην δικαιουσαι εσυ τα 6/μερα. Δεν θυμαμαι αν ειχε συνεχεια εκεινο το thread

edit: δεν διαβασα ολα τα ποστ οποτε αναφερθηκε ηδη. Εισαι ο αποστολεας σε αυτην την περιπτωση ομως?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
Στις 14/7/2024 στις 2:01 ΠΜ, poulinos είπε

για αυτο ειπα αν ειναι συνηθες φαινομενο ή οχι.αν εχω στειλει 50 δεματα και αργησουν τα δυο ναι δεν θα τους ετρεχα

Μπορει αν ημουν Αθηνα να ηταν ετσι τα ποσοστα,αλλα εδω που ειμαι εχουμε καθυστερησεις.

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

edit: δεν διαβασα ολα τα ποστ οποτε αναφερθηκε ηδη. Εισαι ο αποστολεας σε αυτην την περιπτωση ομως?

Ναι, συνηθως αγοραζω πολλες αποστολες στο ονομα μου, αναλογα με τις προσφορες που κανουν,οπως πχ τωρα που παιζει εκπτωση 30% με κωδικο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BadMathematics είπε

Άρα για μια θυρίδα πληρώνουν δυο

γιατί 2 ?

2 λεπτά πριν, BadMathematics είπε

Με λίγα λόγια του είπα να τους πάρει τηλέφωνο να παραπονεθεί και να αλλάξει την τοποθεσία. Εκεί που θα το λάμβανε σε μια ημέρα θα το είχε στα χέρια του σε τρεις με τέσσερις ημέρες χρόνοι ταχυδρομείου και κούριερ! Απίστευτη καθυστέρηση και με ποταπές δικαιολογίες. Έτσι αναγκάστηκε να πάει να το πάρει γρηγορότερα.

κανονικά ο αποστολέας δικαιούται αποζημίωση μέχρι να πάει το δέμα στη θυρίδα που έθεσε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...