thiva7 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Λόρδος Wasted είπε Τελικα ειναι νομισματα ή επενδυτικα προϊοντα ; Θελω να πω πως ενα δολλαριο σημερα, δε θα κοστιζει 100 ευρω σε 3 χρονια, ουτε 1 ευρω θα αντιστιχει σε 100κ λιρες αγγλιας, ουτε 1 yen -> 3,5k καναδικα δολαρια ( οπου σημερ ειναι 0,0086). Κανενας δε θα χρησιμοποιει κατι τοσο volatile για να αποταμιευση ας πουμε, ολοι οσοι ξερω το κανουν επενδυτικα και κραταν οτι κραταν ελπιζοντας να ανεβει και αλλο, οπως θα εκαναν με μια μετοχη. Δε πανε να αγορασουν κατι με αυτα, παρολο που μπορουν, θα τα αλλαξουν σε ευρω/δολαρια/λιρες/ντιρχαμ, το νομισμα δηλαδη της χωρας στην οποια μενουν. Αν ο παππους σου εχει χρυσες λιρες που περιμενε να στις δωσει στο γαμο ας πουμε, εσυ θα πας να τις κανεις ευρω, δε θα πας να ψωνισεις κατι δινοντας αυτη στο ταμειο, οπως δε θα εκανες το ιδιο και με το χρυσο, γιατι το btc ειναι κατα πολλους ο νεος ψηφιακος χρυσος. Δεν ειμαι ανθρωπος που δεν εχει ασχοληθει με το τομεα, αλλα αμα μπηκες καπου και εβγαλες πουλωντας, ουτε εσυ πιστευεις σε αυτο, γιατι θα τα ειχες κρατησει περιμενοντας μεχρι τη στιγμη που θα μπορουσες να κανεις τα παντα με αυτα. Προφανως και ηρθαν για να μεινουν, αλλα να μιλατε λες και το τελευταιο κοιν θα πιασει τα 20μυρια το ενα, ειναι τουλαχιστον τραγικο αλλα και αστειο μαζι. Ολα τα παραπανω ομως, μπορουν να μην ισχυουν αν αποφαιστει απο ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου να δουλευει μονο με αυτα, ουτε καν τη tokenized εκδοση που θα βγαλει η καθε χωρα, οπως θα γινει καποια στιγμη και με το ευρω. Να λες εχω btc, με πληρωνει η δουλεια μου σε btc, θα πληρωσω το ενοικιο, το ρευμα, τα ψωνια του μηνα με btc, θα αγορασω αμαξι με btc κτλ, χωρις να γινει ποτε μετατροπη σε ευρω. Ακομα και αποδεκτης της πληρωμης δηλαδη, να μη τα μετατρεψει ποτε σε κατι αλλο. Αυτο ειναι κατι που θα αργησει, γιατι χρειαζεται απολυτη εμπιστοσυνη στο συστημα. Και οπως αλλαζει η τιμη του ψωμιου σε αυτω σημερα, αυριο να αλλαζει σε σολ ας πουμε. P.S. In September 2021, the Central American nation of El Salvador become the first in the world to recognise bitcoin as a currency with parity to the U.S. dollar. A year later, the results of the experiment are clear: El Salvador's bitcoin gamble is an unmitigated failure. 🙂 Ακομα και για αυτο πολλοι πιστευαν οτι θα συμβει το ακριβως αντιθετο και οτι ακομα και η ελλαδα θα επρεπε να το κανει. 2023–2024 By September 2023, two years after the Bitcoin law went into effect, the El País newspaper reported that bitcoin adoption could not be called either a success or a failure, but should be understood as having outcomes of both. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Η διαδικασία εξόρυξης τους είναι για γέλια: καταναλώνεις τεράστια ποσά ενέργειας για να τρέξεις ένα άχρηστο και εξωφρενικά δύσκολο αλγόριθμο. Στη συνέχεια προσπαθείς να ανταλλάξεις αυτό το άχρηστο πράγμα με πράγματα που αντιπροσωπεύουν κόπο και έργο από αληθινούς ανθρώπους. Διαπιστώνεις ότι η τιμή ανταλλαγής ανεβοκατεβαίνει. Απορείς για το γιατί… Οταν γράφεις τα προφανή, βρισκεις ανθρώπους που κατέχουν 0,07 bitcoins και είναι έτοιμοι να δώσουν μάχες μέχρι θανάτου για να τα υπερασπιστούν… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Δεν πειράζει Θα κόψουν δολάρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Στις 13/7/2024 στις 11:33 ΠΜ, cpc464 είπε Άρα τα γεροντάκια που τα έκαναν λίρες και τις έκρυβαν κάτι ήξεραν................... Και μετά ξέχασαν που τις έβαλαν. Όλα τα wallet κρύβουν μέσα φάκα (Γνώμη μου). Η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι να μην έχεις Bitcoin. Τώρα αν έχεις θα έχεις και όλα τα προβλήματα των κατόχων. Αν νομίζετε θα γλυτώσετε με τους κωδικούς και τις ασφάλειες είστε γελασμένοι. Σημείωση: Να τα δηλώσετε στην εφορία .... για να σας κλέβει και η εφορία. Κανείς δεν κλέβει φούσκες. Όχι Πείτε μου ένα δικτυακό μαγαζί που να αγοράζεις προιόντα και με bitcoin και όχι ανταλακτήρια γιατί εγώ δεν βρίσκω πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Στις 13/7/2024 στις 11:34 ΠΜ, Vault13 είπε Δεν κουραστηκατε στα περι φουσκας; Περασαν ποσα 20 χρονια με αυτη την καραμελα; κουρασατε και αποθαρρύνατε αρκετους. Εσωσαν θελεις να πεις οχι αποθαρρυναν, θυμαμαι τις εποχες εδω στο φορουμ που ηταν φτηνο ακομα το ρευμα και ηθελαν ολοι να γινουν miners και ποσοι αλλοι εκει εξω πουλουσαν οικοπεδα και μαγαζια για να φτιαξουν rigs ευτυχως υπηρξαν εδω μεσα φωνες της λογικης(πολυ λιγοτερο εγω)και σωθηκαν περιουσιες.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα