Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικές reddit με ελληνική κοινότητα ;

pink_glitter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, poulinos είπε

σοβαρος κανονας.εκανες upvoting  σε ενα τετοιο θεμα.τι να πω.

Έλα μου ντε; Και εγώ αυτό προσπαθούσα να τους εξηγήσω ευγενικά, και μου την είπαν από πάνω 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, poulinos said:

σοβαρος κανονας.εκανες upvoting  σε ενα τετοιο θεμα.τι να πω.

Καλά και εσύ, περιμένεις λογική στο reddit;; Εδώ είχαν βάλει vote οι admis αν θέλουν οι users να κλείσει το ελληνικό sub reddit (τότε που είχε γίνει ο χαμός με το reddit) και οι ίδιοι οι users ψήφισαν να κλείσει (βασικά να μην ξανά-ανοιξει) . Εννοείται οι admis τους έγραψαν κανονικά. Κάποιοι βγάζουν άπειρα λεφτά εκεί μέσα (άμεσα ή έμμεσα) .

• Like 1

1 hour ago, filip123go said:

Καλά και εσύ, περιμένεις λογική στο reddit;; Εδώ είχαν βάλει vote οι admis αν θέλουν οι users να κλείσει το ελληνικό sub reddit (τότε που είχε γίνει ο χαμός με το reddit) και οι ίδιοι οι users ψήφισαν να κλείσει (βασικά να μην ξανά-ανοιξει) . Εννοείται οι admis τους έγραψαν κανονικά. Κάποιοι βγάζουν άπειρα λεφτά εκεί μέσα (άμεσα ή έμμεσα) .

λογικη σιγουρα δεν υπαρχει και οπως ειπες καποιοι βγαζουν λεφτα οπως σε ολα τα forums. να πω την αληθεια δεν μπαινω ουτε εχω γραφτει. ξερω οτι εχει πολλα αλλα θεματα αλλα  σπανια θα διαβασω κατι εκει.υπερβολικα σπανια

2 hours ago, pink_glitter said:

Έλα μου ντε; Και εγώ αυτό προσπαθούσα να τους εξηγήσω ευγενικά, και μου την είπαν από πάνω 

και σε αλλα forum εχει τυχει να δω να πεσει καμπανα σε ατομο που εκανε like σε "κακο" post

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...