Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μιας και από το reddit έφαγα ban γιατί υποτίθεται έκανα karma farming, ψάχνω τώρα κάποια εναλλακτική πλατφόρμα και με ελληνική κοινότητα όμως μέσα, όχι μόνο ξένη (π.χ. στο reddit υπάρχει το r/Greece). Έχετε κάτι υπόψιν;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν, και εάν υπάρχουν φυτοζωούν. 
Φτιάξε άλλο προφίλ πάντως, είναι πολύ συνηθισμένο το ban evading.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Δυστυχώς δεν υπάρχουν, και εάν υπάρχουν φυτοζωούν. 
Φτιάξε άλλο προφίλ πάντως, είναι πολύ συνηθισμένο το ban evading.

Έχω προσπαθήσει να φτιάξω 5....μου τα έκλεισαν και τα 5...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, pink_glitter είπε

κανε λιγα reset το ρουτερ και δοκιμασε πχ το βραδυ. Ή φτιαξε απο το κινητο απο δεδομενα ομως, αλλα αυτο με το ρουτερ θα πρεπει να το κανεις για να αλλαξει ip. Ειχα το ιδιο θεμα και καπως ετσι καταφερα να κρατησω account

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

κανε λιγα reset το ρουτερ και δοκιμασε πχ το βραδυ. Ή φτιαξε απο το κινητο απο δεδομενα ομως, αλλα αυτο με το ρουτερ θα πρεπει να το κανεις για να αλλαξει ip. Ειχα το ιδιο θεμα και καπως ετσι καταφερα να κρατησω account

Έτσι, κάνε ρεσέτ το ρούτερ αλλά τσέκαρε την ip που είχε πριν ώστε να βεβαιωθείς ότι μετά θα πάρει νέα ip. Επίσης κάνε εκκαθάριση των cookies από τον browser που χρησιμοποιείς.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σε κάποιες περιπτώσεις σου μαρκάρουνε τα specs του υπολογιστή σου. Δεν λέω πως το κάνει το Reddit αλλά το έχω πάθει σε άλλο site. 
Οπότε με το που βλέπουνε την ίδια συσκευή (είτε κινητό είτε υπολογιστής) τρώει insta ban.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, pink_glitter said:

tor browser εναλλακτικα

On 12/07/2024 at 18:55, pink_glitter said:

Καλησπέρα σε όλους.

Μιας και από το reddit έφαγα ban γιατί υποτίθεται έκανα karma farming, ψάχνω τώρα κάποια εναλλακτική πλατφόρμα και με ελληνική κοινότητα όμως μέσα, όχι μόνο ξένη (π.χ. στο reddit υπάρχει το r/Greece). Έχετε κάτι υπόψιν;

αν θες σου φτιαχνω και απο το pc μου και στο δινω μετα να κανεις οτι θες (αλλαγγ password κτλ) .δεν εχω reddit ουτε σκοπευω να φτιαξω

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, pink_glitter είπε

Και δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί? Αυτό ίσως σημαίνει ότι οι αναρτήσεις σου παραβαίνουν τους όρους του sub. Όσα προφίλ και να φτιάξεις άμα συνεχίσεις με την ίδια πρακτική θα στα κλείνουν όλα. Spamαρεις?

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, poulinos είπε

tor browser εναλλακτικα

αν θες σου φτιαχνω και απο το pc μου και στο δινω μετα να κανεις οτι θες (αλλαγγ password κτλ) .δεν εχω reddit ουτε σκοπευω να φτιαξω

Ευχαριστώ πολύ! Θα το εκτιμούσα πολύ αυτό!!! 

24 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Και δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί? Αυτό ίσως σημαίνει ότι οι αναρτήσεις σου παραβαίνουν τους όρους του sub. Όσα προφίλ και να φτιάξεις άμα συνεχίσεις με την ίδια πρακτική θα στα κλείνουν όλα. Spamαρεις?

Γιατί με είχαν κάνει ban για 14 μέρες επειδή έκανα upvote σε ένα post που ήταν για karma fishing. Προσπάθησα να ποσταρω από το άλλο μου προφίλ τοτε, και τότε άρχισαν τα μόνιμα ban διότι "προσπάθησα να κάνω bend τους κανόνες"

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, pink_glitter said:

Ευχαριστώ πολύ! Θα το εκτιμούσα πολύ αυτό!!! 

Γιατί με είχαν κάνει ban για 14 μέρες επειδή έκανα upvote σε ένα post που ήταν για karma fishing. Προσπάθησα να ποσταρω από το άλλο μου προφίλ τοτε, και τότε άρχισαν τα μόνιμα ban διότι "προσπάθησα να κάνω bend τους κανόνες"

πολυ χαζο να την πληρωνει ο αλλος επειδη κανει upvote σε καποιο θεμα που ειναι λαθος

Δημοσ.

Γιατί κάποιος να κάνει karma farming στο ρεντιτ; Τι του προσφέρει; 

Προχτές σε ένα άσχετο θέμα (σε αμερικανικό σαμπ για μπάσκετ) κάπως κάποιος αναφέρθηκε στον γύρο και ρώτησε πώς μοιάζει η γεύση του και αν θα του αρέσει μιας και του αρέσει πολύ το μοσχάρι. Το μόνο που είπα ήταν ότι ο γύρος είναι από χοιρινό κρέας. Ε μέσα σε μια ώρα είχα μαζέψει στο σχόλιο -47 και απαντήσεις του στυλ "do you also believe that hamburger is made of ham", "a sausage doesn't have sauce", "gyros is Greek so lamb is very common", "most people in Europe have chicken gyros or chicken mixed with lamb" και άλλα διάφορα. Δεν κάθησα να ασχοληθώ, παίζει το downvote να έχει φτάσει πλέον τριψήφιο. 😄

• Haha 5
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Δεν κάθησα να ασχοληθώ

Τώρα πρέπει να μπεις και να απαντήσεις "I'm Greek so I think I know better about gyros than all of you....faaaaap (from fapa)" 

• Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Τώρα πρέπει να μπεις και να απαντήσεις "I'm Greek so I think I know better about gyros than all of you....faaaaap (from fapa)" 

Και θα αρχίσουν να του λένε ότι ειναι Τούρκικος κλπ κλπ.Δεν βγάζεις άκρη με τα τρολ 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, poulinos είπε

πολυ χαζο να την πληρωνει ο αλλος επειδη κανει upvote σε καποιο θεμα που ειναι λαθος

Όντως, και προσπάθησα να τους το εξηγήσω, αλλά έλεγαν ότι "έσπασες τους κανόνες" και "μην περιμένεις ειδική μεταχείριση".Εγώ δεν το ήξερα 

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, pink_glitter said:

Όντως, και προσπάθησα να τους το εξηγήσω, αλλά έλεγαν ότι "έσπασες τους κανόνες" και "μην περιμένεις ειδική μεταχείριση".Εγώ δεν το ήξερα 

σοβαρος κανονας.εκανες upvoting  σε ενα τετοιο θεμα.τι να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...