Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω πολλά αρχεία να κάνω back up, μόνο κάποια αρχεία Word είναι. Απλώς βαριέμαι να βάλω τα 10 και μετά πάλι να βάλω ξανά τα 11. Είναι και σε γραφείο ο υπολογιστής οπότε επειδή χρησιμοποιείται για δουλειά καθημερινά δεν είναι και ότι καλύτερο. 

Δημοσ.

Η μητρική είτε παίζει στα 2133 είτε στα 3600 τις μνήμες?Δεν έχει ενδιάμεσες ρυθμίσεις να διαλέξεις?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, @topos είπε

Η μητρική είτε παίζει στα 2133 είτε στα 3600 τις μνήμες?Δεν έχει ενδιάμεσες ρυθμίσεις να διαλέξεις?

Δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς. Έχει επιλογές και μάλιστα επέλεξα τα 3200 MHz αλλά κρασαρε το σύστημα και δεν έκανε Post.

Το κακό είναι ότι δεν είναι σπίτι μου το PC για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να ψάξω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά δεν έχω πολλά αρχεία να κάνω back up, μόνο κάποια αρχεία Word είναι. Απλώς βαριέμαι να βάλω τα 10 και μετά πάλι να βάλω ξανά τα 11. Είναι και σε γραφείο ο υπολογιστής οπότε επειδή χρησιμοποιείται για δουλειά καθημερινά δεν είναι και ότι καλύτερο. 

10-15 λεπτά υπόθεση. Πολύ περισσότερο χρόνο έχεις αφιερώσει για να κάνεις δοκιμές και να γράφεις στο φόρουμ. Από τα 10 στα 11  είναι  2 κλικ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς. Έχει επιλογές και μάλιστα επέλεξα τα 3200 MHz αλλά κρασαρε το σύστημα και δεν έκανε Post.

Το κακό είναι ότι δεν είναι σπίτι μου το PC για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να ψάξω.

Αλλά volt θέλουν οι μνήμες για τα 2133,αλλά για τα 3600.Οταν βάζεις τις μνήμες στα 3600,πρέπει να αλλάξεις και το ρεύμα στις μνήμες,λογικά θα θέλουν 1.35v.Αν το άφησες auto που μάλλον έπαιζε 1.2v,λογικό να μην κάνει καθόλου ποστ.Ελεγξε τι λέει το spd τους στο cpuz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/7/2024 στις 9:35 ΜΜ, LouCi4er είπε

Αλλά volt θέλουν οι μνήμες για τα 2133,αλλά για τα 3600.Οταν βάζεις τις μνήμες στα 3600,πρέπει να αλλάξεις και το ρεύμα στις μνήμες,λογικά θα θέλουν 1.35v.Αν το άφησες auto που μάλλον έπαιζε 1.2v,λογικό να μην κάνει καθόλου ποστ.Ελεγξε τι λέει το spd τους στο cpuz.

Μπήκα στο BIOS και δεν μπορώ να αλλάξω τα Volt δυστυχώς. 1.35 λέει πάντως στο CPU-Z.

Λοιπόν παιδιά έβαλα τα 10 και τώρα μου το κάνει και εκεί! Συν του ότι έχει και BSOD (είχα και στα 11). Αν τρέξω τις μνήμες όμως στα 2133 MHz το μηχάνημα είναι μια χαρά. Οπότε μάλλον θα αγοράσω νέες μνήμες στα 3200 MHz ώστε να είμαι σίγουρος (όσο μπορεί να είναι κάποιος) ότι θα τρέχουν απροβλημάτιστα.

Επεξ/σία από _Theo_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...