zaico Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα το oneplus 10T από το amazon.co.uk και ήρθε με αγγλικό φορτιστή. Προμηθεύτηκα λοιπόν έναν αντάπτορα από UK σε EU αλλά όταν πήγα να τον τοποθετήσω διαπίστωσα ότι το μεσαίο μαρκούτσι του φορτιστή ήταν ποιο χαμηλά από την υποδοχή του αντάπτορα και έτσι δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια ιδιομορφία με τον συγκεκριμένο φορτιστή. Θα ήθελα την βοήθεια σας ειδικά όσοι είναι κάτοχοι oneplus κινητού σχετικά με αντάπτορα για τον συγκεκριμένο φορτιστή (SuperVOOC 160W). Σας ευχαριστώ.
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Λύση Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 41 λεπτά πριν, zaico είπε Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα το oneplus 10T από το amazon.co.uk και ήρθε με αγγλικό φορτιστή. Προμηθεύτηκα λοιπόν έναν αντάπτορα από UK σε EU αλλά όταν πήγα να τον τοποθετήσω διαπίστωσα ότι το μεσαίο μαρκούτσι του φορτιστή ήταν ποιο χαμηλά από την υποδοχή του αντάπτορα και έτσι δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια ιδιομορφία με τον συγκεκριμένο φορτιστή. Θα ήθελα την βοήθεια σας ειδικά όσοι είναι κάτοχοι oneplus κινητού σχετικά με αντάπτορα για τον συγκεκριμένο φορτιστή (SuperVOOC 160W). Σας ευχαριστώ. Για κοίτα μηπως το μεσαίο μαρκούτσι ειναι κινητό/συρταρωτό και πάει πάνω κάτω.Το έχω δει σε φορτιστή σασμσουνγκ. εδώ ειναι μαζεμένο 1
zaico Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Για κοίτα μηπως το μεσαίο μαρκούτσι ειναι κινητό/συρταρωτό και πάει πάνω κάτω.Το έχω δει σε φορτιστή σασμσουνγκ. εδώ ειναι μαζεμένο Φίλε μου είσαι σωστός. Το δοκίμασα. Το είχα δει στην αρχή αλλά φοβόμουν να το τραβήξω με δύναμη μήπως σπάσει. Μα πόσο βλακας είμαι. Όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα