Arkin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Έχω ένα αντίστοιχο stihl σαν το παρακάτω 15 χρόνια https://www.stihl.gr/el/p/xortokoptika-fs-461-c-em-147231#fs461c-147231 Το δουλεύω με 4αρα μισινεζα αποκλειστικά και μεχρι σήμερα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Επαγγελματική χρήση προφανώς βγάζει αρκετά στρέμματα σε λίγες ώρες και δεν καιει τίποτα. Προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση με τα ερασιτεχνικα του 1/10 της τιμής αλλά για 150τμ προφανώς θα πάρεις κάποιο σαν αυτό που προτείνετε ο chios μιας και μιλάμε για 1 ώρα δουλειά max για τον καθαρισμό λίγες φορές το χρόνο. Και προς θεού όχι δίσκο είναι πολύ επικίνδυνος. Μισινεζα 20 μέτρων με ένα 15αρι ευρώ και θα σε βγάλει πάρα πολλά χρόνια.
bill999r Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, Arkin είπε είναι πολύ επικίνδυνος Ρε παιδιά γτ είναι επικίνδυνος; Εγώ κουρευω πάνω από 10 χρόνια κάθε καλοκαίρι αποκλειστικά με δίσκο, σε δύσβατο ανηφορικό κομμάτι, κοβωντας χόρτα, βάτα, φτέρες μέχρι κ μικρούς κορμούς που φυτρώνουν, ενώ παράλληλα βρίσκω και καμία κοτρώνα με τον δίσκο. Το μηχανάκι είναι ένα noname βενζινοκίνητο Leroy merlin που του έχω αλλάξει ένα μπουζί γτ το κινέζικο που είχε πάνω τα φτυσε τον πρώτο χρόνο. Δεν έτυχε ποτέ να συμβεί κάτι με τον δίσκο ούτε έχω ακούσει κανέναν να είχε κάποιο ατύχημα. Αντίθετα με αλυσοπρίονα γίνεται χαμός, ή με δίσκους από γωνιακούς τροχούς.
georgiouu Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 αν το είδος των αγριοχορτων είναι δύσκολα πχ συστάδες χόρτων,θάμνοι κτλ με μεσινεζα δεν γίνεται,αναγκαστικά με δισκο.εχω δουλέψει δύο ειδών δίσκους.εναν δίφτερο με αυτάκια ( έβρισκαν τα αυτάκια του στις πετρες) και έναν τριφτερο χωρίς αυτάκια.τον τελευταιο τον έχω αξιολογήσει σαν τον καλύτερο για την περίπτωση μου.επικινδυνοτητα δεν βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα