xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Once Human Κυκλοφορία: 09/7/24 Διαθέσιμο: σε PC (Steam, Epic και δικό του launcher) Τιμή: Δωρεάν (Free to play)-microtransactions Εκδότης: Starry Studio Developer: Starry Studio Είδος: Survival open world MMO, Online Co-op/PvP/PvE Έχει έρθει η αποκάλυψη στον πλανήτη και όλα έχουν μολυνθεί, ζώα, φυτά, άνθρωποι από έναν εξωγήινο, τον stardust! Εμείς όμως είμαστε metahumans και μπορούμε να επιβιώσουμε από τη μόλυνση αυτή και ακόμα καλύτερα να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Ενώστε τις δυνάμεις με άλλους παίκτες ή περιπλανηθείτε μόνοι σας εκεί έξω. Ο δαιμονισμένος εξωγήινος σας περιμένει, καβαλήστε τη μηχανή σας και φύγαμε! Επιβίωση στην ερημιά: Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για τις σκληρές συνθήκες της φύσης, από τα τέρατα μέχρι την έλλειψη τροφής. Ωστόσο, η επιρροή του Stardust δεν περιορίζεται μόνο στα έμβια όντα, αλλά επηρεάζει και το έδαφος και το νερό. Η κατανάλωση μολυσμένων τροφίμων και βρώμικου νερού θα μειώσει τη λογική σας. Όταν η λογική σας πέσει, το μέγιστο HP σας θα μειωθεί αναλόγως. Ανακάλυψε την αλήθεια: Ψάξτε την αλήθεια του Stardust, ανακαλύψτε την προέλευσή του και τις προθέσεις του. Στο ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας, μπορεί να νιώθετε μόνοι, αλλά ποτέ δεν είστε πραγματικά μόνοι. Υπάρχουν πολλές φατρίες στον κόσμο, μερικές βίαιες και εχθρικές, άλλες φιλικές και βοηθητικές. Εξερευνήστε τους ανθρώπινους οικισμούς για να μάθετε τις ιστορίες τους ή εξοντώστε τα αφεντικά χωρίς να επιδιώξετε την αναγνώριση από τους επιζώντες. Οι επιλογές είναι δικές σας. Πολεμήστε οχθρούς: Αντιμετωπίστε εχθρούς που κάποτε ήταν άνθρωποι και πολεμήστε μπόσια από άλλες διαστάσεις για να αποκτήσετε ισχυρά αντικείμενα και να μειώσετε την αστρική ρύπανση. Δεν πολεμάτε μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για τους επιζώντες. Παραμετροποιήστε τα όπλα σας: Με περίπου 100 σχέδια όπλων χωρισμένα σε επτά κατηγορίες για να συλλέξετε και να δημιουργήσετε, κάθε ληστεία θα σας προσφέρει κάτι νέο. Συλλέξτε εξαρτήματα και perks. Προσαρμόστε το όπλο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χτίστε: Χρησιμοποιήστε το Territory Core για να φτιάξετε το δικό σας σπίτι. Μπορείτε να κρατήσετε ένα πρακτικό στυλ, τοποθετώντας όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μικρό δωμάτιο ή να σχεδιάσετε μια μεγάλη κατοικία με αίθριο, κουζίνα και γκαράζ. Επίσης, μπορείτε να μετακινήσετε την περιοχή σας όποτε το επιθυμείτε! Όταν η K-POP συνάντησε τα δαιμονισμένα παιδικά παιχνίδια: Αναφορά σε κείμενο SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: OS: Windows 10 64-bit Operating System Processor: Intel Core i5-4460 Memory: 8 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 750ti 4G / AMD Radeon RX550 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 55 GB available space Additional Notes: SSD is highly recommended RECOMMENDED: OS: Windows 10 64-bit Operating System Processor: Intel Core i7-7700 Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 1060 6G / AMD Radeon RX 580 2304SP / Intel ARC A380 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 55 GB available space Additional Notes: SSD is highly recommended Επεξ/σία 12 Ιουλίου από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, sakis92 είπε Θυμίζει λίγο undawn. days gone+dayz+division μου θυμίζει, η εισαγωγή μου θύμισε control ο χώρος όλος. Τρομερά πλαστικό, άδειο και άσχημο παιχνίδι. Τρομερά κακά microtransactions, είναι ντιγκαρισμένο. Βαρετό tutorial, καθόλου fun2play εμπειρία. Σα mobile game ένα πράγμα. Ευρωπαϊκοί σερβερς για κλάματα, με άπειρο ping και μη σωστά στοιχεία. Θα με βρείτε στον Manibus pve01-00041. Δε νομίζω να ασχοληθώ και πολύ βέβαια. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από xtrmsnpr 3
seithan Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, xtrmsnpr said: days gone+dayz+division μου θυμίζει, η εισαγωγή μου θύμισε control ο χώρος όλος. Τρομερά πλαστικό, άδειο και άσχημο παιχνίδι. Τρομερά κακά microtransactions, είναι ντιγκαρισμένο. Βαρετό tutorial, καθόλου fun2play εμπειρία. Σα mobile game ένα πράγμα. Ευρωπαϊκοί σερβερς για κλάματα, με άπειρο ping και μη σωστά στοιχεία. Θα με βρείτε στον Manibus pve01-00041. I don't think so Takis. Thanx 4 the report . Επεξ/σία 12 Ιουλίου από seithan 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 5 ώρες πριν, seithan είπε Thanx 4 the report . Τίποτα! Να μαστε καλά να παίζουμε σαβούρες . 1
BlueBlade Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 12/7/2024 στις 3:13 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Τρομερά πλαστικό, άδειο και άσχημο παιχνίδι. Το έπαιξα και εγώ χθες για κανά 2ωρο και έχω ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις. Απλά εγώ δεν είχα θέματα σε τεχνικο επίπεδο είτε αυτό ήταν lag είτε το πως τρέχει το παιχνίδι. Αλλά όπως και να έχει το παιχνίδι μοιάζει εντελώς "άνοστο". Επίσης αυτόν τον αχταρμά τον απεχθάνομαι. Οι τύποι έχουν πάρει ιδέες από 15 διαφορετικά παιχνίδια και τα έχουν στριμώξει σε ένα. Τι να πω, τουλάχιστον είναι free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα