Προς το περιεχόμενο

Δουλεια σε αυτοκινητο σε κλειστο γκαράζ πολυκατοικιας

strawberrycupcake4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 minutes ago, strawberrycupcake4 said:

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Εφτιαξες την εικονα ακριβως του αυτοκινητου του. Ειναι άραγε νόμιμο να μυριζει μονιμα αυτο στην πολυκατοικια μας; Τον ακουμε να μαρσάρει πραγματικα με τις ωρες

Νόμιμό δεν είναι καν να Έχει πινακίδες αν είναι όντος όπως το περιέγραψα.... καθος δεν τηρεί νωμους περι περιβαλλοντικών κανόνος λόγο αποποιήσεων που δέχθηκε, το μονο που μπορει να κανει με αυτο το αυτοκινιτο να το βαζει μπρος σε καθαρα δικο του ιδιωτικό χωρο ο οποιος δεν ανικει σε κανέναν και να το πηγαίνει πιστα και πίσω η σε κάποιο αλλο ιδιοτικο δρομο με καροτσι (οχι οδηγωντας), αν και σε ολες αυτες της περιπτωσει αυτα τα αμαξια κιχ δεν μπορουν να κλασουν στην πιστα...... καθος η παραμετροποιήσεις που τους κανουν ειναι καθαρα για μια κοντρα (ισιαδι) και να κανουν φασαρια γαι να τους κοιτανε ολοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Νόμιμό δεν είναι καν να Έχει πινακίδες αν είναι όντος όπως το περιέγραψα.... καθος δεν τηρεί νωμους περι περιβαλλοντικών κανόνος λόγο αποποιήσεων που δέχθηκε, το μονο που μπορει να κανει με αυτο το αυτοκινιτο να το βαζει μπρος σε καθαρα δικο του ιδιωτικό χωρο ο οποιος δεν ανικει σε κανέναν και να το πηγαίνει πιστα και πίσω η σε κάποιο αλλο ιδιοτικο δρομο με καροτσι (οχι οδηγωντας), αν και σε ολες αυτες της περιπτωσει αυτα τα αμαξια κιχ δεν μπορουν να κλασουν στην πιστα...... καθος η παραμετροποιήσεις που τους κανουν ειναι καθαρα για μια κοντρα (ισιαδι) και να κανουν φασαρια γαι να τους κοιτανε ολοι

Πινακίδες εχει σιγουρα… εφερα εναν γνωστο μου που εχει επισης πορσε γιατι εγω ειμαι ασχετη και ειπε ακριβως αυτο που ειπες και εσυ για το καλώδιο. Αλλα ναι η μυρωδια δεν αντεχεται, το θορυβο δεν το σχολιαζω καν και γενικα θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο. Απο απόγνωση και βηχα. 

40 minutes ago, strawberrycupcake4 said:

Πινακίδες εχει σιγουρα… εφερα εναν γνωστο μου που εχει επισης πορσε γιατι εγω ειμαι ασχετη και ειπε ακριβως αυτο που ειπες και εσυ για το καλώδιο. Αλλα ναι η μυρωδια δεν αντεχεται, το θορυβο δεν το σχολιαζω καν και γενικα θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο. Απο απόγνωση και βηχα. 

το οτι εχει δεν συμαινει οτι ειναι νομμιμος και εγω μπορω να παρω ενα αμαξι street legal να το ξεκωλιασω να βαλω οτιδιποτε καγκουριιο υπαρκει και να το κανω πηγη θοριβο και καρκυνου..... δεν συμαινει οτι περναω και ελεγχο, κανονικα θελει καταγγλια για μυροδια και θορβο

• Like 1

5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

το οτι εχει δεν συμαινει οτι ειναι νομμιμος και εγω μπορω να παρω ενα αμαξι street legal να το ξεκωλιασω να βαλω οτιδιποτε καγκουριιο υπαρκει και να το κανω πηγη θοριβο και καρκυνου..... δεν συμαινει οτι περναω και ελεγχο, κανονικα θελει καταγγλια για μυροδια και θορβο

Καταγγελία που ομως; Αληθεια το θρασος τους και το υφος τους δεν εχουν ορια. Κανουν λες και δεν τους αγγίζει τιποτα.

18 hours ago, strawberrycupcake4 said:

Καταγγελία που ομως; Αληθεια το θρασος τους και το υφος τους δεν εχουν ορια. Κανουν λες και δεν τους αγγίζει τιποτα.

Αστυνομία, ηχορύπανση και μολινση τπτ παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως να Ειναι γκριζα ζωνη γιατι η αστυνομια κτλ δεν μπαινει σε ιδιωτικο χωρο επειδη μαρσαρει ενας... Εχει καμερες? Παιρνεις τον σιδερενιο καδο μικρο 80 λιτρα τον αναβεις φωναζεις πυροσβεστικη εχεις εναν πυροσβεστηρα πιο διπλα πετας 2 3 ψεκασιες οτι προσπαθησες  αλλα φοβηθηκες μην παρουν φωτια τα διπλανα αυτοκ..μετα φωναζεις κ αστυνομια ..ο αλητης θα μας καψει ..πεταει βενζινες λαδια.. σκουπιδια... μετα ζητας πραγματογνωμοσυνη απο πυροσβεστικη κ αστυνομια ..του πετας κ μια μηνυση για ενδεχομενο δολο ενσυνειδητη αμελεια απο τις εργασεις π διετελεσε σε μη εγκεκριμενο χωρο κτλ ..ή απλα το καις κ λες ολα τα απο πανω .. :p kidding

Επεξ/σία από kage
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...