profile Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω ένα samsung Α20e. Εδώ και λίγο καιρό έχει χαθεί το QR code scanner από παντού. Από το μενού γρήγορης πρόσβασης της συσκευής, από την εφαρμογή της κάμερας και από την εφαρμογή samsung internet. Επικοινώνησα με την υποστήριξη της samsung hellas, εγκαταστήσαμε το smart tutor και πήρε τον έλεγχο της συσκευής ο άνθρωπος της samsung. Δεν καταφέραμε τίποτα , ακόμη και όταν μπήκαμε σε safe mode. Η τελική του ετυμηγορία ήταν ότι μπορεί η συσκευή να είναι με IMEI από χώρα που για κάποιους λόγους αποκλείστηκε το QR code scanner και πρότεινε σαν τελευταία λύση factory reset (που δεν θέλω να κάνω) χωρίς να ξέρει ότι θα διορθώσει κάτι. Η ερώτηση είναι, αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ την συσκευή την έχω πάρει από ελληνικό κατάστημα. Έχω βρει εναλλακτική για QR code scanner με google lens από google search. Αλλά το θέμα είναι τι έγινε. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2024 από profile
aces Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, profile είπε Έχω ένα samsung Α20e. Εδώ και λίγο καιρό έχει χαθεί το QR code scanner από παντού. Από το μενού γρήγορης πρόσβασης της συσκευής, από την εφαρμογή της κάμερας και από την εφαρμογή samsung internet. Επικοινώνησα με την υποστήριξη της samsung hellas, εγκαταστήσαμε το smart tutor και πήρε τον έλεγχο της συσκευής ο άνθρωπος της samsung. Δεν καταφέραμε τίποτα , ακόμη και όταν μπήκαμε σε safe mode. Η τελική του ετυμηγορία ήταν ότι μπορεί η συσκευή να είναι με IMEI από χώρα που για κάποιους λόγους αποκλείστηκε το QR code scanner και πρότεινε σαν τελευταία λύση factory reset (που δεν θέλω να κάνω) χωρίς να ξέρει ότι θα διορθώσει κάτι. Η ερώτηση είναι, αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ την συσκευή την έχω πάρει από ελληνικό κατάστημα. Έχω βρει εναλλακτική για QR code scanner με google lens από google search. Αλλά το θέμα είναι τι έγινε. Εφοσον μιλησες με το επισημο σερβις κ κανατε μαζι check απλα κανεις πρωτα backup κ μετα επαναφορά εροστασιακων ρυθμισεων μηπως και φανει ξανα η αρχική επιλογή. Μπορει η επαναφορα να μην διορθωσει οντως κατι και να ισχυει αυτο που σου ειπαν κ στα επισημα. Πριν κανεις οτιδηποτε κανε 2-πλο backup σε google one/samsung cloud 1
-WISE- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, profile είπε Έχω ένα samsung Α20e. Εδώ και λίγο καιρό έχει χαθεί το QR code scanner από παντού. Από το μενού γρήγορης πρόσβασης της συσκευής, από την εφαρμογή της κάμερας και από την εφαρμογή samsung internet. Επικοινώνησα με την υποστήριξη της samsung hellas, εγκαταστήσαμε το smart tutor και πήρε τον έλεγχο της συσκευής ο άνθρωπος της samsung. Δεν καταφέραμε τίποτα , ακόμη και όταν μπήκαμε σε safe mode. Η τελική του ετυμηγορία ήταν ότι μπορεί η συσκευή να είναι με IMEI από χώρα που για κάποιους λόγους αποκλείστηκε το QR code scanner και πρότεινε σαν τελευταία λύση factory reset (που δεν θέλω να κάνω) χωρίς να ξέρει ότι θα διορθώσει κάτι. Η ερώτηση είναι, αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ την συσκευή την έχω πάρει από ελληνικό κατάστημα. Έχω βρει εναλλακτική για QR code scanner με google lens από google search. Αλλά το θέμα είναι τι έγινε. Όταν απλά ανοίγεις την κάμερα και τραβάς ένα QR τι κάνει;
profile Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 @aces Θέλω να αποφύγω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για ευνόητους λόγους. Πόσο μάλλον όταν είναι άγνωστο αν διορθώσει κάτι. Θέλω να δω μπας και κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο, και πως το διόρθωσε. Σε ευχαριστώ πάντως για τις υποδείξεις. 9 ώρες πριν, -WISE- είπε Όταν απλά ανοίγεις την κάμερα και τραβάς ένα QR τι κάνει; Τραβάει απλά μια φωτο του QR και την αποθηκεύει. Εξαφανίστηκε η ρύθμιση της κάμερας και της συσκευής 1
aces Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 13/7/2024 στις 1:22 ΠΜ, profile είπε @aces Θέλω να αποφύγω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για ευνόητους λόγους. Πόσο μάλλον όταν είναι άγνωστο αν διορθώσει κάτι. Θέλω να δω μπας και κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο, και πως το διόρθωσε. Σε ευχαριστώ πάντως για τις υποδείξεις. Τραβάει απλά μια φωτο του QR και την αποθηκεύει. Εξαφανίστηκε η ρύθμιση της κάμερας και της συσκευής Δεν υπαρχει κατι αλλο ή μαλλον υπαρχει και το εχεις κανει ηδη μεσω 3rd party app. Οι λυσεις ειναι 2 ειτε α) επαναφορα (ολικη) χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα φανει μετα οπως σου ειπε και η ιδια η επσημη Samsung Hellas ειτε β) μεσω 3rd party app δηλ.ενεργοποιεις την επιλογη. Καποια στιγμη θα κανεις/ισως χρειαστει επαναφορα to τηλ. οποτε θα κανεις και backup πριν κ θα δεις αν ητανε καποια ρυθμιση που πειραχτηκε κ δεν σου εβγαζε η συσκευη την επιλογη για QR scan https://gr.androidhow.eu/μαθήματα/9-τρόποι-για-να-σαρώσετε-τον-κωδικό-qr-στα/ Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2024 από aces 1
profile Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 @aces Τα συναφή με google από το λινκ που έβαλες δουλεύουν όλα. Αυτά που αφορούν samsung κανένα. Ούτε η εφαρμογή samsung internet. Οπότε είναι θέμα samsung. Έχω ένα tablet με android 8, που η εφαρμογή samsung internet έχει κανονικά QR scanner. Αλλά είναι Lenovo. 1
aces Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 19/7/2024 στις 4:26 ΜΜ, profile είπε @aces Τα συναφή με google από το λινκ που έβαλες δουλεύουν όλα. Αυτά που αφορούν samsung κανένα. Ούτε η εφαρμογή samsung internet. Οπότε είναι θέμα samsung. Έχω ένα tablet με android 8, που η εφαρμογή samsung internet έχει κανονικά QR scanner. Αλλά είναι Lenovo. Ειναι θεμα (ρυθμισης) OneUI ή καποια ρυθμιση εχει αλλαχτει κατα λαθος (user error) κ πιθανον με επαναφορα (οπως σου ειπε και η ιδια η Samsung) θα φανει ξανα η επιλογη. Εφοσον επαναφορα δεν γινεται/θελεις στην παρουσα φαση υπαρχει η λυση που ηδη τρεχεις με 3rd party apps ΜΦΧ ΥΓ Το tablet ειναι λιγακι παλιο αλλα στο βγαζει εκει αρα ειναι καποια ρυθμιση απο OneUI (disabled) Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2024 από aces
profile Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, aces είπε Ειναι θεμα (ρυθμισης) OneUI Η εφαρμογή samsung internet μπορεί να επηρεάζεται από το OneUI; 3 ώρες πριν, aces είπε που ηδη τρεχεις με 3rd party apps Τώρα που μάθαμε και το Google Assistant 🫣 (από το λινκ που έβαλες) ποιος μας πιάνει 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα