kefalonitis2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Κάμερα εσωτερικού χώρου σε πολύ καλή τιμη, μια φορά έχει εμφανιστεί παραπλησια τιμή, αλλά για μισή μέρα από όχι γνωστό κατάστημα https://www.skroutz.gr/s/40764882/Ezviz-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-4MP-Full-HD-me-Fako-4mm-CS-H6c-R100-8B4WF.html Την παρέλαβα σήμερα και έχει πολύ καλό και βολικό app. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baudolino Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Μπορείς να μου πεις μέχρι πόσα GB κάρτα υποστηρίζει; Επίσης εάν έχει αμφίδρομη επικοινωνία δλδ εάν ακούς και εάν μπορείς να μιλησεις κ να σε ακούσουν στον χώρο αντίστοιχα. Καθώς επίσης τις εντυπώσεις σου από το βίντεο τόσο σε μετά αλλά κ νύχτα. Τέλος ποιο app χρησιμοποιείται και τι δυνατότητες monitoring υπάρχουν;;. Η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή , ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 hours ago, baudolino said: Μπορείς να μου πεις μέχρι πόσα GB κάρτα υποστηρίζει; Επίσης εάν έχει αμφίδρομη επικοινωνία δλδ εάν ακούς και εάν μπορείς να μιλησεις κ να σε ακούσουν στον χώρο αντίστοιχα. Καθώς επίσης τις εντυπώσεις σου από το βίντεο τόσο σε μετά αλλά κ νύχτα. Τέλος ποιο app χρησιμοποιείται και τι δυνατότητες monitoring υπάρχουν;;. Η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή , ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να μου πεις μέχρι πόσα GB κάρτα υποστηρίζει; εχω βάλει 64αρα χωρίς θέμα, νομίζω πάει μεχρι 128 Επίσης εάν έχει αμφίδρομη επικοινωνία δλδ εάν ακούς και εάν μπορείς να μιλησεις κ να σε ακούσουν στον χώρο αντίστοιχα. ΝΑΙ Καθώς επίσης τις εντυπώσεις σου από το βίντεο τόσο σε μετά αλλά κ νύχτα. Αρκετά καλύτερο απο Tapo C200/c210 Τέλος ποιο app χρησιμοποιείται:Εχει δικό της EZVIZ και μάλιστα έχουν και για android TV και αν έχεις πολλές κάμερες μπορείς να τα τις βλέπεις απο την TV sou και τι δυνατότητες monitoring υπάρχουν;; Τι θελετε να μάθετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Αν είναι έτσι, τα χαρακτηριστικά στο σκρουτζ είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έχω δυο hikvision κ μια ezviz που παίζουν με την ίδια εφαρμογή της hik. Καλά παίζουν γενικά. απλα αυτή στην προσφορά δεν κατάλαβα αν έχει αμφίδρομο ήχο ή όχι τελικά. Δεν το γράφει πάντως στο Σκρουτζ Αν έχει ήχο παίζει να την πάρω Πάντως εδώ βρηκα ένα data sheet για τις H6C που γράφει ότι έχουν κ ήχο και περιστροφή 360. Αλλά δεν καταλαβαίνω αν και το συγκεκριμένο μοντέλο τα έχει.. https://download.discomp.cz/ezviz/datasheets/H6c_2Kplus.pdf Επεξ/σία 12 Ιουλίου από GeeJay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Έχει και εφαρμογή για υπολογιστή ή μόνο για κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Την παρήγγειλα κι εγώ σε αυτή την τιμή νομίζω αξίζει περισσότερο από τις κλασικές επιλογές της tapo και xiaomi. Θα δούμε από βδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου On 12/07/2024 at 22:09, kiko33gr said: Έχει και εφαρμογή για υπολογιστή ή μόνο για κινητά; Κινητά και tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου εκτος απο την κάρτα sd μπορει να στείλει captured images or videos αλλού? πχ google drive ή μέσω email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Απο οτι βλεπω, καρτα μεχρι 256. Και για οσους θελουν εχει και ethernet. https://www.ezviz.com/product/H6c-2K⁺/43031 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vista32 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Στις 12/7/2024 στις 10:09 ΜΜ, kiko33gr είπε Έχει και εφαρμογή για υπολογιστή ή μόνο για κινητά; Για υπολογιστή (Windows) υπάρχει το EZVIZ Studio. Μπορείς να το βρεις εδώ. https://support.ezviz.com/download 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Πολύ καλή κάμερα για τα χρήματα που έχει τώρα. Την ενεργοποίησα σήμερα. Έχει και ήχο και 360 περιστροφή και σε συνδυασμό με άλλη μια Evziz και δυο hikvision που έχω , διαχειρίζεται πλήρως και από την εφαρμογή της hikvision για κινητό νομίζω αξίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Την έβαλα μπρος και εγώ σήμερα, δεν νομίζω ότι της λείπει κάτι, πολύ καλή εικόνα και στο φως και στο σκοτάδι, έχει ότι λειτουργία θα μπορούσε να έχει μια κάμερα εσωτερικού χώρου, εύκολη σύνδεση εύχρηστο app. Για 30€ είναι τσάμπα. Έχω μια απορία μόνο, αν θέλω να βλέπω την κάμερα και από άλλη συσκευή δεν μπορώ να την προσθέσω σε άλλο λογαριασμό; Πρέπει αναγκαστικά να μπω με το ίδιο λογαριασμό ή κάνω κάτι λάθος; Επεξ/σία 17 Ιουλίου από Rizas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 14 hours ago, Rizas said: Την έβαλα μπρος και εγώ σήμερα, δεν νομίζω ότι της λείπει κάτι, πολύ καλή εικόνα και στο φως και στο σκοτάδι, έχει ότι λειτουργία θα μπορούσε να έχει μια κάμερα εσωτερικού χώρου, εύκολη σύνδεση εύχρηστο app. Για 30€ είναι τσάμπα. Έχω μια απορία μόνο, αν θέλω να βλέπω την κάμερα και από άλλη συσκευή δεν μπορώ να την προσθέσω σε άλλο λογαριασμό; Πρέπει αναγκαστικά να μπω με το ίδιο λογαριασμό ή κάνω κάτι λάθος; Μέσα στην κάμερα πάνω δεξιά το βελάκι. Βάζεις το μαιλ του άλλου λογαριασμού ezviz που θες να βλέπει και αυτός την κάμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε το rstp? The local RTSP server on your camera needs to be enabled. To do that: Open the EZVIZ mobile app. Select the profile icon. Navigate to Settings > LAN Live View > Start Scanning. Select your camera. Select the gear-like icon in the top-right corner > Local Server Settings > enable RTSP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα