Radiant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα! Είναι long shot, αλλά αν κάποιος συφορουμιστης γνωρίζει γιατρό που γνωρίζει τη διαδικασία συνταγογράφησης του μετρητή πήξης αίματος τότε θα βοηθήσει! Ο καρδιολόγος μας δεν γνωρίζει παραπάνω και το χρειαζόμαστε as soon as possible! https://www.ahealthcare.gr/ypodeigma-gnomatefsis-inr-eopyy-el/
fmarkos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Radiant είπε Καλησπέρα! Είναι long shot, αλλά αν κάποιος συφορουμιστης γνωρίζει γιατρό που γνωρίζει τη διαδικασία συνταγογράφησης του μετρητή πήξης αίματος τότε θα βοηθήσει! Ο καρδιολόγος μας δεν γνωρίζει παραπάνω και το χρειαζόμαστε as soon as possible! https://www.ahealthcare.gr/ypodeigma-gnomatefsis-inr-eopyy-el/ Το ψάχνω πάνω από 6 χρόνια, αυτό που έμαθα τελευταία είναι ότι πρέπει να το γράψει καρδιοχειρούργος και φυσικά θέλει αντίστοιχοι πάθηση. Δεν μπορεί να το γράψει καρδιολόγος σίγουρα. Ρίξε μια ματιά κι εδώ. 1
Radiant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 37 λεπτά πριν, fmarkos είπε Το ψάχνω πάνω από 6 χρόνια, αυτό που έμαθα τελευταία είναι ότι πρέπει να το γράψει καρδιοχειρούργος και φυσικά θέλει αντίστοιχοι πάθηση. Δεν μπορεί να το γράψει καρδιολόγος σίγουρα. Ρίξε μια ματιά κι εδώ. Σωστά, εμείς το χρειαζόμαστε μετά από χειρουργείο αντικατάστασης μητροειδους βαλβίδας. Είναι μπελάς η ρύθμιση του INR και του sintrom. Στον καρδιοχειρουργο και καρδιολόγο που ρώτησα, το γνωρίζουν αλλά η διαδικασία συνταγογράφησης τους διαφεύγει. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω.
fmarkos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 49 λεπτά πριν, Radiant είπε Σωστά, εμείς το χρειαζόμαστε μετά από χειρουργείο αντικατάστασης μητροειδους βαλβίδας. Είναι μπελάς η ρύθμιση του INR και του sintrom. Στον καρδιοχειρουργο και καρδιολόγο που ρώτησα, το γνωρίζουν αλλά η διαδικασία συνταγογράφησης τους διαφεύγει. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω. Και θέλει πολύ προσοχή, εγώ από αυτή την ιστορία τσίμπησα εγκεφαλικό (αορτική βαλβίδα). 1
Radiant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, fmarkos είπε Και θέλει πολύ προσοχή, εγώ από αυτή την ιστορία τσίμπησα εγκεφαλικό (αορτική βαλβίδα). Τι λες τώρα...
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με την καρδιά του και κάνει εξέταση για το INR κάθε 1 με 1.5 μήνα περίπου. Το μικροβιολογικό εργαστήριο του ζητάει μόνο 10 ευρώ για την εξέταση, οπότε δεν μπαίνει στον κόπο να πάει να την γράψει. Την εξέταση αυτή του την έχει ζητήσει ο καρδιολόγος αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να του την γράψει αν θέλαμε να πάμε να του την ζητήσουμε.
Radiant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 55 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με την καρδιά του και κάνει εξέταση για το INR κάθε 1 με 1.5 μήνα περίπου. Το μικροβιολογικό εργαστήριο του ζητάει μόνο 10 ευρώ για την εξέταση, οπότε δεν μπαίνει στον κόπο να πάει να την γράψει. Την εξέταση αυτή του την έχει ζητήσει ο καρδιολόγος αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να του την γράψει αν θέλαμε να πάμε να του την ζητήσουμε. Ο δικός μου δεν έχει ανακάμψει από την εγχείριση και τους φωνάζουμε σπίτι για αιμοληψια. Και θέλει κάθε 2-3 μέρες. Οπότε 20-25 ευρώ η αιμοληψια βγαίνει αρκετά. Δεν αντικαθιστά τις τακτικές αιματολογικές αλλά για να έχεις ένα μπουσουλα μέχρι να φτιάξει τη διατροφή του νομίζω θα βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα