Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως στην δουλεια εχουμε HP laserjet m15 pro και ο ατιμος εδω και 4 χρονια εκτυπωνει 2000 σελιδες τον μηνα ασταματητα . Τονερ με 8ευρω απο skroutz και ολα καλα! 

και στο σπιτι Samsung m2022 απειρα χρονια χωρις να εχει βγαλει κιχ. Τον ειχα παρει και 39ευρω προσφορα τοτε! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε αυτό και θα πάθετε πλάκα. Δούλεμα όσο δεν πάει πραγματικά 

Επεξ/σία από Alexaras1991
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anax111 είπε

Από την στιγμή που η τεχνολογία με τα υγρά μελάνια πέρασε στους οικιακούς εκτυπωτές δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να πας σε inkjet. Epson Ecotank και Άγιος ο Θεός.

Όπως τα λες φίλε. Λιγότερη χασούρα με μελανοκασέτες, toner και χαλασμένα drum.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΗΡ θα μπορούσε να κλείσει χτες αν ο κόσμος καθόταν να δει λίγο τι ζητάνε και τι επιλογές υπάρχουν.

Είπαμε για εκτυπωτή μελάνης πάμε σε Epson Ecotank και για εκτυπωτής Laser πάμε σε Brother. Η ΗΡ απλώς δεν υπάρχει πλέον σαν εταιρία εκτυπωτών.

Το ίδιο και η Canon, είχα έναν εκτυπωτή που έβγαζε απίστευτες εκτυπώσεις, στον χρόνο πάνω τελειώνει η εγγύηση και αμέσως σταματάει να τυπώνει το μαύρο για κείμενο!!! Το πήγα για service, με ανάγκασαν να πάρω νέο μελάνι για κείμενο και εκτύπωσε αψεγάδιαστα 2 μέρες και μετά πάλι σταμάτησε. Έμαθα ότι το έκαναν επίτηδες μόλις τελείωνε η εγγύηση για να πάρεις νέο εκτυπωτή. Το έριξα από το μπαλκόνι κυριολεκτικά, το ευχαριστήθηκα.

Πήρα Epson ecotank, 2,5+ χρόνια  ήμουν με τα αρχικά μελάνια και εκτύπωσα χιλιάδες σελίδες και φωτογραφίες σε πλήρες Α4. Απλώς ο εκτυπωτής μου κόστισε 450 ευρώ, ήδη με τις χιλιάδες εκτυπώσεις έβγαλε τα λεφτά του και δεν τελείωσαν καν όλα τα μελάνια, πιο πολύ το μαύρο είχε κατέβει κάτω από το 25%, κάποια ήταν στο 1/3 ακόμα. Τώρα ανανέωσα τα μελάνια με 60 ευρώ (6 μελάνια 10 ευρώ το ένα) αυθεντικά και πάμε για άλλα τόσα χρόνια.

Λέω έβγαλε τα λεφτά του γιατί κάποιος θα έλεγε "450 ευρώ για εκτυπωτή δεν δίνω", ε, δώσε 50€ για εκτυπωτή και μετά δίνε πενηντάευρα να ανανεώνεις τα μελάνια κάθε λίγο και λιγάκι και πάλι δουλειά να μην κάνεις.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν εκτυπωτή Brother MFC-J470DW από το 2013. Λειτουργεί άψογα ακόμα και σήμερα. Τον είχα αγοράσει γύρω στα 150€ και βάζω μελάνια μόνο imitation όπου συνολικά μου κοστίζουν 16€ 

Δεν έχω ξανά ταλαιπωρηθεί ποτέ από brother εκτυπωτή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια άτομα λένε μου έβγαλε τα λεφτά του, κατανοητό το γεγονός πως έχοντας κάποιο μηχάνημα σου προσφέρει οικονομικότερη λύση σε σύγκριση με άλλες. Αλλά όμως έχουμε ξεφύγει τελείως στην υπερκατανάλωση και όλα έχουν γίνει προσωρινά. 

Canon και HP εκτυπωτές, πάντα μου βρωμαγαν ως μάρκες και μια φορά ομολογώ πως την πάτησα, όπου αγόρασα HP πολύμηχανήμα το οποίο μου χάλασαν τα γρανάζια του λιγο μετά την εγγύηση.

Επεξ/σία από MariosX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, jcnstd100 είπε

Ακρίβυναν πάρα πολύ τα μελάνια HP τη στιγμή που υπάρχουν λύσεις για οικονομικότερες εκτυπώσεις με ελάχιστη κατανάλωση μελάνης.

Είναι σαφώς προτιμότερο να μειώσεις το πλάτος και το μήκος μιας εικόνας χρησιμοποιώντας χαμηλότερη ποιότητα εκτύπωσης παρά να τυπώσεις μια ολόκληρη σελίδα σε ανάλυση maximum dpi.

Προσωπικα δεν εχω HP εκτυπωτη, η γυναικα μου τον εχει απο ενα HP Laptop που της ειχα αγορασει και ειχε εναν μαζι δωρο και μπορω και κανω την συγκριση με τις παλιες καλες εποχες των HP εκτυπωτων οταν ειχα και εγω.

Ευτυχως δεν κανει πολλες εκτυπωσεις οποτε μικρο το κακο, οσο για να τον σπασεις που αναφερουν οι φιλοι αν και θα το ηθελα πολυ δεν παιζει γιατι εχει δεθει μαζι του...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MariosX είπε

Έχω έναν εκτυπωτή Brother MFC-J470DW από το 2013. Λειτουργεί άψογα ακόμα και σήμερα. Τον είχα αγοράσει γύρω στα 150€ και βάζω μελάνια μόνο imitation όπου συνολικά μου κοστίζουν 16€ 

Και εδώ μία από τα ίδια, πολυμηχάνημα Samsung M2070fw, με τόνερ, αγορασμένος το 2017 φυσικά αλλά τον έχω ξεπατώσει στις εκτυπώσεις. Τόνερ παίρνω συμβατά γύρω στα 20 ευρώ και βγάζουν 2.000 εκτυπώσεις. Δεν έχει κάνει κιχ τόσα χρόνια.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
17 hours ago, jcnstd100 said:

Τα μελάνια HP έγιναν πανάκριβα και κακώς η άπληστη πολυεθνική αρνείται ν' αναγνωρίσει το δικαίωμα των πελατών της να ξαναγεμίζουν τα άδεια δοχεία σε εξειδικευμένα καταστήματα με τη πάγια τακτική να τους υποχρεώνει ν' αγοράσουν καινούργια κάθε φορά που η στάθμη του μελανιού μειώνεται.

Λύσεις για μεγαλύτερη εξοικονόμηση μελάνης και λιγότερες σπατάλες σε χρήματα υπάρχουν τις οποίες δυστυχώς η HP - όπως οι υπόλοιπες μεγάλες αμερικανικές πολυεθνικές - αρνείται να εφαρμόσει επικαλούμενη ένα σωρό φθηνές δικαιολογίες.

Φυσικά εννοείται πως όλα γίνονται για το χρήμα και τη κονόμα.

Ολα για το χρημα γινονται.Οι απεργιες για το χρημα γινονται,οι πορειες το 90% για το χρημα γινονται και βασικα για το χρημα δουλεουμε.Οι παντες προσπαθουν να βγαλουν παραπανω χρημα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποτε ηταν δυναμη η HP στους εκτυπωτες . Τα τελευταια 10 χρονια χάλια . πανακριβα toner , συνεχή προβληματα ειδικά στο software  . Αυτο το HP Smart ηθελα να ξερα ποιος το σκεφτηκε . Μακρια !

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, floyd89gr said:

Καποτε ηταν δυναμη η HP στους εκτυπωτες . Τα τελευταια 10 χρονια χάλια . πανακριβα toner , συνεχή προβληματα ειδικά στο software  . Αυτο το HP Smart ηθελα να ξερα ποιος το σκεφτηκε . Μακρια !

Εδώ και 20 χρόνια, χαλιά είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/07/2024 at 11:56, floyd89gr said:

Η ΗΡ δεν ήταν απλώς δύναμη, ήταν η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που έκανε οικιακούς εκτυπωτές και αρκετά χρόνια ήταν μόνη της στον χώρο. Ήταν πρωτοπόρος, αν έλεγες εκτυπωτή εννοούσες αυτομάτως Hewlett Packard.

Μετά έβγαλαν κι άλλοι, άρχισε ο ανταγωνισμός και όπως πάντα οι λιγότερο γνωστές εταιρίες επιβιώνουν κάνοντας καλύτερα μηχανήματα σε χαμηλότερες τιμές, γιατί δεν έχουν το όνομα και την υπεροχή. Σε ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί fashion statement (όπως π.χ. τα κινητά apple) ο κόσμος απλά πήγαινε εκεί που έβρισκε καλύτερες λύσεις και κάπως έτσι η Epson έγινε η Xiaomi των ετκυπωτών όπου σήμερα βγάζει μέχρι και plotters καλύτερα και οικονομικότερα από άλλες εταιρίες. Η σειρά εκτυπωτών surecolor της Epson πατάνε στα αυτιά την ΗΡ και Canon.

Αυτό με τα μελάνια είναι επικοινωνιακό τρικ, σου δίνουν εκτυπωτή πάμφθηνο με μελάνια για 3 μήνες π.χ. και ο άλλος νομίζει ότι πήρε τέλειο εκτυπωτή τσάμπα. Μόλις του έρθει η λυπητερή αναγκάζεται να πληρώσει ακριβά τα μελάνια και αρκετοί είναι στην νοοτροπία του να μην πάρουν νέο εκτυπωτή για φτηνά μελάνια, οπότε θα αγοράσουν μερικές φορές μελάνια από την ΗΡ μέχρι που σε κάποια φάση απλά θα σταματήσουν να εκτυπώνουν γιατί δεν συμφέρει. Η ΗΡ εν τω μεταξύ έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά από την όλη υπόθεση.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 12/07/2024 at 14:54, Diavolos666 said:

Η ΗΡ δεν ήταν απλώς δύναμη, ήταν η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που έκανε οικιακούς εκτυπωτές και αρκετά χρόνια ήταν μόνη της στον χώρο. Ήταν πρωτοπόρος, αν έλεγες εκτυπωτή εννοούσες αυτομάτως Hewlett Packard.

Μετά έβγαλαν κι άλλοι, άρχισε ο ανταγωνισμός και όπως πάντα οι λιγότερο γνωστές εταιρίες επιβιώνουν κάνοντας καλύτερα μηχανήματα σε χαμηλότερες τιμές, γιατί δεν έχουν το όνομα και την υπεροχή. Σε ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί fashion statement (όπως π.χ. τα κινητά apple) ο κόσμος απλά πήγαινε εκεί που έβρισκε καλύτερες λύσεις και κάπως έτσι η Epson έγινε η Xiaomi των ετκυπωτών όπου σήμερα βγάζει μέχρι και plotters καλύτερα και οικονομικότερα από άλλες εταιρίες. Η σειρά εκτυπωτών surecolor της Epson πατάνε στα αυτιά την ΗΡ και Canon.

Αυτό με τα μελάνια είναι επικοινωνιακό τρικ, σου δίνουν εκτυπωτή πάμφθηνο με μελάνια για 3 μήνες π.χ. και ο άλλος νομίζει ότι πήρε τέλειο εκτυπωτή τσάμπα. Μόλις του έρθει η λυπητερή αναγκάζεται να πληρώσει ακριβά τα μελάνια και αρκετοί είναι στην νοοτροπία του να μην πάρουν νέο εκτυπωτή για φτηνά μελάνια, οπότε θα αγοράσουν μερικές φορές μελάνια από την ΗΡ μέχρι που σε κάποια φάση απλά θα σταματήσουν να εκτυπώνουν γιατί δεν συμφέρει. Η ΗΡ εν τω μεταξύ έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά από την όλη υπόθεση.

Νομίζω από τους πρώτους οικιακους inkjet ήταν η canon και η lexmark

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, tzotzo said:

Νομίζω από τους πρώτους οικιακους inkjet ήταν η canon και η lexmark

Έτσι όπως το έγραψα είναι σαν να ανακάλυψαν τους εκτυπωτές, κάτι που προφανώς δεν ισχύει, αυτό που εννοούσα ήταν υπήρχαν και πριν εκτυπωτές αλλά η ΗΡ κατάφερε να τους κάνει οικιακό όνομα και απέκτησε momentum στον απλό κόσμο. Κάποτε δεν αγόραζες οικονομικό εκτυπωτή για το σπίτι αν δεν ήταν ΗΡ.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
Στις 12/7/2024 στις 2:54 ΜΜ, Diavolos666 είπε

Μιλάμε για καραμπινάτη κερδοσκοπία με όλη τη σημασία της λέξης.

Στις 12/7/2024 στις 11:56 ΠΜ, floyd89gr είπε

Για τους legacy εκτυπωτές όπως τα πολυμηχανήματα Advantage 3700 και 3830 υπάρχει η εφαρμογή EasyStart που εγκαθιστά τους οδηγούς και το λογισμικό EasyScan για macOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...