benign Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 30 minutes ago, Kthulhou said: δεν έχω εγώ το πρόβλημα ( στον ΗΥ τουλάχιστον ), ο LecterD ψάχνει λύση Ναι ,σορρυ, για τον LecterD το εννοουσα. 1
Lecter D Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 21 ώρες πριν, Kthulhou είπε τότε θα σου έσβηνε στα 4-5 δευτερόλεπτα. πάντως , μπορείς πχ να το ξεσυνδέσεις κ στη θέση του να βάλεις τα καλώδια του reset, δηλαδή να πατάς το reset για να ανάβει έτσι για 3-4 μέρες θα κάνεις τεστ κ θα καταλάβεις αν φταίει αυτό ή όχι λογικά όμως, κάπου κρατάει φορτίο κ δε σου ανάβει, πχ αμέσως μετά από το turn off Το case δεν έχει reset, επίσης θέλει 3 δευτερόλεπτα πάτημα και ανοίγει μετά από 2-3 φορές.. 19 ώρες πριν, benign είπε Ποιο τροφοδοτικο εχετε? Ενα corsair 650 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Στο αυριανό ρεπό θα το ανοίξω.
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Lecter D είπε Το case δεν έχει reset, επίσης θέλει 3 δευτερόλεπτα πάτημα και ανοίγει μετά από 2-3 φορές.. Μπαταρία cmos (της μητρικής, δηλαδή), έχει αλλαχτεί?
Lecter D Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι... Επαναφέρω το θέμα αφού ακόμα δεν ξέρω τι πήγε στραβά μιας και το pc ανοίγει πλέον. Θέλω να αλλάξω το cpu, η μητρική είναι η 570 aorus 5. Λέω να βάλω τον 5700x και ψάχνω cpu cooler. Μπάτζετ μέχρι 150ε. Το κουτί είναι το nzxt h510i. Επίσης θέλω να πάρω άλλες 2 κιτ ραμ ώστε από τα 16 να πάω 32. Η ραμ που έχω είναι η g skill f4-3200c16-8GTZR DDR4 Επεξ/σία 23 Ιουλίου από Lecter D
Lecter D Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου Στις 23/7/2024 στις 2:05 ΜΜ, Lecter D είπε Καλησπέρα και πάλι... Επαναφέρω το θέμα αφού ακόμα δεν ξέρω τι πήγε στραβά μιας και το pc ανοίγει πλέον. Θέλω να αλλάξω το cpu, η μητρική είναι η 570 aorus 5. Λέω να βάλω τον 5700x και ψάχνω cpu cooler. Μπάτζετ μέχρι 150ε. Το κουτί είναι το nzxt h510i. Επίσης θέλω να πάρω άλλες 2 κιτ ραμ ώστε από τα 16 να πάω 32. Η ραμ που έχω είναι η g skill f4-3200c16-8GTZR DDR4 Καποια βοηθεια ;
tzavardin Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 9 ώρες πριν, Lecter D είπε Καποια βοηθεια ; Θα ήθελα διευκρίνηση καλύτερη για το τι αφορά το μπάτζετ. Cooler και ram, ή είναι και το cpu μέσα; Ram ιδανικό είναι να βρεις ακριβώς τις ίδιες, αλλιώς κάποιες που έχουν ακριβώς ίδια secondary timings (και ίδιο die καλά θα ήταν).
Lecter D Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 27/7/2024 στις 11:18 ΜΜ, tzavardin είπε Θα ήθελα διευκρίνηση καλύτερη για το τι αφορά το μπάτζετ. Cooler και ram, ή είναι και το cpu μέσα; Ram ιδανικό είναι να βρεις ακριβώς τις ίδιες, αλλιώς κάποιες που έχουν ακριβώς ίδια secondary timings (και ίδιο die καλά θα ήταν). Το 150ε μπάτζετ αφορούσε μόνο για το cooler...
@topos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου On 29/07/2024 at 04:26, Lecter D said: Το 150ε μπάτζετ αφορούσε μόνο για το cooler... 150 ευρώ για ψύξη επεξεργαστή 65watt αξίας ~160ευρω? Δεν βγάζει πολύ νόημα. Παρε μια arctic 36 με 30 ευρώ και είσαι αρχοντας. 1
LouCi4er Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Στις 29/7/2024 στις 4:26 ΠΜ, Lecter D είπε Το 150ε μπάτζετ αφορούσε μόνο για το cooler... Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα για να ψύξεις τον 5700Χ.Μια Thermalright pa/ps στο ~50αρικο είναι υπεραρκετή. 1
adtakhs Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 27/7/2024 στις 2:06 ΜΜ, Lecter D είπε Καποια βοηθεια ; Αντί να δώσεις 150€ για ψυκτρα , πάρε έναν πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μια ψυκτρα έως 50-60€. Η Scythe Fuma 3 είναι πάρα πολύ καλή και αθόρυβη σε λογικό κόστος. Για επεξεργαστή Ryzen 5700X3D ή ακόμα και 5800X3D.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα