jimmysss! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Καλησπερα παιδια, Εχβ το S21 fe Snapdragon version. Στην παρουσα φαση εχω εγκαταστημενο το One UI 5.1 Version (Android 13). Αξιζει να κανω update (andorid 14 - UI 6.1 - nomizv einai h teleytai) ? Ειχα διαβασει για προβληματα με μπαταρια (που ηδη εχουμε μετρια μπαταρια) και οτι πεφτει η ταχυτητα Ευχαριστω!
aces Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Καλησπερα παιδια, Εχβ το S21 fe Snapdragon version. Στην παρουσα φαση εχω εγκαταστημενο το One UI 5.1 Version (Android 13). Αξιζει να κανω update (andorid 14 - UI 6.1 - nomizv einai h teleytai) ? Ειχα διαβασει για προβληματα με μπαταρια (που ηδη εχουμε μετρια μπαταρια) και οτι πεφτει η ταχυτητα Ευχαριστω! Λογικα ειναι η τελευταια https://www.sammobile.com/news/how-many-major-os-updates-galaxy-s21-fe-will-get/ μεγαλη ενημερωση βεβαια security updates.θα εχει κ μετεπειτα για καποιο χρονικο διαστημα. Αν η αυτονομια τωρα ειναι οκ καλυτερα να μην την κανεις αφου υπαρχουν διαφορα προβληματα με αυτονομια τα οποια ενδεχεται να λυθουν με νεα μικρη ενημερωση. Συνηθως, Σε καθε ενημερωση λογισμικού θελει εκμαθηση το OneUI για τη μπαταρία αλλες φορες παιρνει 1 βδομαδα στο παρασκήνιο μεχρι να στρωσει. Αν δεν εχεις καλη αυτονομια τωρα απλα κανεις εγκατασταση....τη νεα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2024 από aces
jimmysss! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Με φορτιση ως 85% μου βγαζει απο τις 18,00 ως τηην επομενη μερα στις 11:00 το πρωι. Με μετρια χρηση (τηλεφωνα, σερφαρισμα, ινστα κλπ αλλα οχι παιχνιδια) και ιθονη στα 60 hz
aces Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Με φορτιση ως 85% μου βγαζει απο τις 18,00 ως τηην επομενη μερα στις 11:00 το πρωι. Με μετρια χρηση (τηλεφωνα, σερφαρισμα, ινστα κλπ αλλα οχι παιχνιδια) και ιθονη στα 60 hz Μπορεις να βαζεις την εξοικονομηση ενεργειας η οποια στο παει στα 60hz αλλα οχι απο το 85% (απο την αρχη) καπου στο 40% κ κατω. Γιατι χανει η συσκευη πολυ σε χρηση στα 60hz κερδιζεις σε αυτονομία βεβαια χανεις στο scroll/smooth κλπ.Παντα κατι χανεις/κερδιζεις. Σχετικα νορμαλ φαινεται η αυτονομία αν λαβουμε υποψη και τη παλαιοτητα συσκευης κλπ ειναι και αναλογα τη χρηση καλυτερα μεινε ως εχει αφου ειναι και η τελευταια του εκδοση κ βλεπεις για μετα αν χειροτερεψει κανεις ενημ.λογισμικου
jimmysss! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Εσυ εχεις το ιδιο κινητο; Εννοω μιλας εκ πειρας ή απο το διαδίκτυο οτι γραφουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα