Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Σημερα απο το πρωι δεν μου ερχοντε email για νεα pm ή θεματα που παρακολουθω και εχουν νεες απαντησεις.Εχει αλλος ιδιο προβλημα??? :?: :?:
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 exw dei kai go go kapia xamena tis teleftees meres...
noname1116 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Γιάννη μην ανχώνεσε , σκέψου ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να ηρεμήσεις λιγάκι ! Οι Αμερικάνοι φταίνε , τα έχουν κάνει μαντάρα από τον φόβο τους ( μέτρα , αντίμετρα , παρακολουθήσεις κλπ ) Μετά τους Ολυμπιακούς θα στρώσουν όλα :roll:
vagos789 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Εμένα μετά την αναβάθμιση που είχε γίνει μου έρχονταν πολύ σπάνια,συνήθως καθόλου,αντιθέτως τις τελευταίες μερες ειναι οκ!Βγάλε άκρη....
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Καπου θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι μποροουμε να σβησουμε μονο τα cookies απο την insomnia μηπως και φταιει αυτο αλλα δεν θυμαμαι... :oops: :oops: :oops: :oops:
RaNd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Το κακο ειναι οτι παιζει προβλημα και με το Freemail.gr... Aντε να βρεις τι φταει τωρα.....
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 emena tora irthe ena gero paketo me idopiiseis ara malon eimai ok
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Το κακο ειναι οτι παιζει προβλημα και με το Freemail.gr...Aντε να βρεις τι φταει τωρα..... Δηλαδη????Εγω με freemail εστειλα μηνυμα στον εαυτο μου και μου ηρθε. :?: :?: :?: Αλλαξα τωρα το email μου στο προφιλ της insomnia.Για να δουμε... :?: :?:
RaNd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Βασικα εχω στειλει 3 Mail στο Freemail και κανενα δεν εχει παει!!! Και εγω το αλλαξα οπως και σε ολα τα αλλα.... Αρκετες μαλα**** εχει κανει τελευταια το Freemail...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Αυτο ηταν!!!!! Μολις αλλαξα και εβαλα το email της Tellas ολα επενηλθαν.Αρα η freemail ειναι η ζημιαρα...Κριμα !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
PLaCeBo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Τι συμβαίνει με το Freemail? Δοκίμασα και εγώ να στείλω σε λογαριασμούς μου στο Freemail και δεν έφτασε κανένας...
Cristina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Πλέον πρέπει να αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Μου έρχονται εδώ και 2 ώρες περίπου όλα τα e-mails 2 ημερών. :roll:
RaNd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Ουτε τα ΕΛΤΑ να ηταν!! Το εβγαλα στη συνταξη το Freemail! Που θα παει, δεν θα βαλω DSL ? Θα τον στησω τον MAIL Server....
Highlander Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά υπάρχει ακόμα πρόβλημα με την freemail ? Είδα απαντήσεις σε topics και δεν έχω πάρει ειδοποιήση από εχθές... Μπορεί κάποιος από τους mods να μάθει γιατί συμβαίνει αυτό ; Είναι κάπου μπλοκαρισμένη η freemail μήπως;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.