bananasplit Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα παιδιά! Έκανα κάποιο update και μου έφερε στη μέση το γραφικό στοιχείο, όπως φαίνεται εδώ. υπάρχει τρόπος να το φέρω αριστερά, γιατί κάθε φορά που περνάω το ποντίκι πετιέται και μου σπάει τα νεύρα; το θέλω, απλά το θέλω αριστερά, όπως το είχα από την αρχή. έχω κάνει και pin όσα με ενδιαφέρουν..
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε Settings > Personalization > Taskbar alignment: Center Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από infin1tyGR
bananasplit Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 αν το κάνω αυτό, θα φέρει στο κέντρο τα υπόλοιπα και αριστερά μόνο του το γραφικό. τα θέλω όπως ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες, όλα αριστερά!
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Ααα οκ. Δεν έχω Windows 11 και δεν ήξερα τι αλλαγές έχουν κάνει και ότι τα πάνε πέρα-δώθε 😛 Από μια αναζήτηση φαίνεται ότι όντως άλλαξε θέση τελευταία και δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να το πας αριστερά. Μόνο με κάποιο 3rd party tool (ViVeTool) πειράζοντας το σχετικό ID που αναφέρει σε αυτό το σχόλιο: https://www.reddit.com/r/Windows11/comments/1dnew8x/my_weather_widget_is_on_the_right_side/la2ctgp/
bananasplit Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 όπως καταλαβαίνεις, μόλις το διάβασα και μπαίνω να το δοκιμάσω! αν πιάσει θα επανέλθω και θα είσαι ήρωας!!
dpolal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα