pavloa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το πρωί το pc έκανε κάποιες ενημερώσεις στα windows 10 Τώρα που άνοιξα το pc όταν πάω πίνακα ελέγχου και πατάω προγράμματα και δυνατότητες δεν μου το ανοίγει καθόλου ούτε καν να βγάλει κάτι. όταν πατάω να κάνει λήψη ενημερώσεων μου βγάζει τα παρακάτω (πρώτη φώτο) και μου βγάζει οτι απέτυχε η λήψη. Οι ενημερώσεις που έκανε είναι στην δεύτερη φώτο Επίσης στις εφαρμογές πάλι δεν βγάζει κάτι (τρίτη φώτο) Τι μπορεί να έχει γίνει? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από pavloa
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Αν πας από τον κλασσικό πίνακα ελέγχου πάλι δεν έχει κάτι; Πάτα δεξιά "Σχετικές ρυθμίσεις"->"Προγράμματα και δυνατότητες". Τα windows είναι server;
pavloa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν πας από τον κλασσικό πίνακα ελέγχου πάλι δεν έχει κάτι; Πάτα δεξιά "Σχετικές ρυθμίσεις"->"Προγράμματα και δυνατότητες". Τα windows είναι server; το πατάω και δεν κάνει τίποτα.. Επίσης όταν πάω στον κλασσικό πίνακα πάλι δεν ανοίγει. οχι δεν είναι server είναι τα windows home
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, pavloa είπε οχι δεν είναι server είναι τα windows home Ρωτάω γι αυτό το update. https://support.microsoft.com/en-us/topic/update-rollup-5-for-windows-server-solutions-best-practices-analyzer-1-0-is-available-ae3a9f69-55bf-098a-711a-87143ffd1ced Και τα άλλα updates είναι λίγο περίεργα για windows home (Office communicator και Lync server). Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από micos000
pavloa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Ρωτάω γι αυτό το update. https://support.microsoft.com/en-us/topic/update-rollup-5-for-windows-server-solutions-best-practices-analyzer-1-0-is-available-ae3a9f69-55bf-098a-711a-87143ffd1ced Και τα άλλα updates είναι λίγο περίεργα για windows home (Office communicator και Lync server). τι να σου πω δεν ξέρω τι έχει γίνει. εγώ πάντως windows 10 home έχω. Να κάνω κανένα φορματ?
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Αυτά πάντως που βλέπω είναι λίγο "προχώ" για έναν απλό home υπολογιστή. π.χ. ο Lync server και το office communicator είναι για τηλεφωνικά κέντρα και για στήσιμο chat rooms, (αν δεν κάνω λάθος). Άνοιξε μια γραμμή εντολών, δώσε το παρακάτω και ανέβασε το αρχείο system.txt που θα δημιουργήσει στην επιφάνεια να το δούμε. systeminfo >%userprofile%\desktop\system.txt Εσύ το έστησες ή το πήρες έτοιμο; Αν το σύστημα είναι για απλές χρήσεις τότε δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Εγώ θα του τραβούσα ένα φορμάτ να το χαρεί!
pavloa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτά πάντως που βλέπω είναι λίγο "προχώ" για έναν απλό home υπολογιστή. π.χ. ο Lync server και το office communicator είναι για τηλεφωνικά κέντρα και για στήσιμο chat rooms, (αν δεν κάνω λάθος). Άνοιξε μια γραμμή εντολών, δώσε το παρακάτω και ανέβασε το αρχείο system.txt που θα δημιουργήσει στην επιφάνεια να το δούμε. systeminfo >%userprofile%\desktop\system.txt Εσύ το έστησες ή το πήρες έτοιμο; Αν το σύστημα είναι για απλές χρήσεις τότε δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Εγώ θα του τραβούσα ένα φορμάτ να το χαρεί! Εγώ το έφτιαξα το pc πριν 2 χρόνια περίπου και από την αρχή πέρασα τα home με αγορασμένο κλειδί. Τόσο καιρό δεν είχα κανένα θέμα. Μόλις πάω σπίτι θα τρέξω την γραμμή εντολών και θα ανεβάσω φωτό.. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από pavloa
pavloa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Αυτά πάντως που βλέπω είναι λίγο "προχώ" για έναν απλό home υπολογιστή. π.χ. ο Lync server και το office communicator είναι για τηλεφωνικά κέντρα και για στήσιμο chat rooms, (αν δεν κάνω λάθος). Άνοιξε μια γραμμή εντολών, δώσε το παρακάτω και ανέβασε το αρχείο system.txt που θα δημιουργήσει στην επιφάνεια να το δούμε. systeminfo >%userprofile%\desktop\system.txt Εσύ το έστησες ή το πήρες έτοιμο; Αν το σύστημα είναι για απλές χρήσεις τότε δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Εγώ θα του τραβούσα ένα φορμάτ να το χαρεί! system.txt Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από pavloa
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μια χαρά φαίνονται όλα. Τι να πω. Αν μπορείς, τράβα του ένα φορμάτ να μπουν καθαρά τα windows.
pavloa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, micos000 είπε Μια χαρά φαίνονται όλα. Τι να πω. Αν μπορείς, τράβα του ένα φορμάτ να μπουν καθαρά τα windows. Τελικά έκανα φορμάτ.. προς το παρόν όλα είναι μια χαρά.. τι στο καλό έπαθε ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω. Μα και εμένα μου φάνηκε περίεργο, τέτοιες ενημερώσεις πρώτη φορά έβγαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα