LawTheKid Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Opel Astra J 1,2 πετρέλαιο εδώ και 3 μήνες χάνω νερά και δεν μπορούμε να βρούμε από που . Έχω αλλάξει δοχείο νερού έχω αλλάξει τρόμπα νερού έχουν ελέγξει τα σωληνάκια , τα λάδια είναι κομπλέ θερμοκρασία δεν ανεβάζει το πήγα αντιπροσωπεία και πάλι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και εγώ έχω απελπιστεί έχει κανείς ποτέ πάθει κάτι παρόμοιο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου να αλλαξεις μαστορα. η διαρροή ψυκτικού βρίσκεται εύκολα με τη μέθοδο του UV react leak test και ένα φακό. δε χρειαζόταν να αλλάξεις προληπτικά το μισό σύστημα ψύξης για να εντοπίσεις που είναι η διαρροή. αλλά ο τεχνικαράς σου μάστορας έβγαλε καλό μεροκάματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Πρέσαραν το σύστημα να δουν; J και 1,2 ντιζελ δεν νομίζω να υπάρχει .1,3 και 1,6 και 1,7 και 2 λίτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezan Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου μεσα δεν σου βρωμαει κατι ετσι? θελω να πω, μηπως τα σταζει μεσα απο το καλοριφερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LawTheKid Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Παιδιά τίποτα δεν μυρίζει κατι απλά δεν μπορω να καταλάβω από που χάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 13 ώρες πριν, LawTheKid είπε Παιδιά τίποτα δεν μυρίζει κατι απλά δεν μπορω να καταλάβω από που χάνει Σε αυτό το μοντέλο άλλαζαν το διακλαδωτηρα λαιμό στο θερμοστάτη λόγω διαρροών . Το έχετε δει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Χάνεις μεγάλη ποσότητα? Άλλαξε μάστορα και θα το βρουν. Με το πρεσαρισμα και το uv θα φανεί σχετικά εύκολα από που είναι η διαροβ Σε παλαιότερο αυτοκίνητο έχανε ελάχιστο απο το ψυγείο λαδιού και δεν μπορούσε να το βρει κανέναςμε το πρεσαρισμα και το χρώμα γιατί ήταν αρκετή μικρή η ποσότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα