Jordan95 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα! Θέλω να εκδώσω ένα τιμολόγιο σε έναν πελάτη ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, οπότε θέλω το τιμολόγιο να είναι στα αγγλικά. Γενικά χρησιμοποιώ το timologio της ΑΑΔΕ αλλά αυτό είναι στα ελληνικά. Ο λογιστής μου μου είπε ότι δε γίνεται μέσω αυτού να εκδώσω τιμολόγιο στα αγγλικά και ότι θα πρέπει να αγοράσω κάποια τιμολογιέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εναλλακτική; Είδα το Wave αλλά αφού έκανα εγγραφή μου έβγαλε ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Επίσης είδα και το Zoho και τέλος είδα και ότι μπορείς να εκδίδεις τιμολόγια μέσω PayPal αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ευχαριστώ!
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 5 hours ago, Jordan95 said: Γενικά χρησιμοποιώ το timologio της ΑΑΔΕ αλλά αυτό είναι στα ελληνικά. Δε γυρνάει στα αγγλικά; 1
Eleni_AEKT Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δε χρειάζεται να μπεις σε έξοδα τιμολογιέρας. Θα φτιάξεις μια φόρμα τιμολογίου στα αγγλικά σε word, excel ή ότι άλλο θέλεις για να το στείλεις στον πελάτη και ταυτόχρονα θα κόψεις από το etimologio το αντίστοιχο παραστατικό στα ελληνικά ώστε να ανέβει στα mydata. Θα τα συρράψεις ώστε να ξέρεις ότι είναι το ίδιο παραστατικό κι είσαι έτοιμος. 1
macrun Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 To Εlorus είναι δωρεαν για αυτό που το θες, υποστηρίζει πολλαπλες γλώσσες και νομίσματα/ισοτιμίες (πόσες εφαρμογές αραγε το κάνουν αυτό) και με ενα κλικ φεύγει στο mydata. Δεν χρειαζεται να δεις τίποτα αλλο. Ακόμα απορώ γιατί το χουν δωρεάν. 1
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 https://www.pelatologio.gr/ και αυτό είναι δωρεάν και έχει επιλογή για αγγλικά. 1
Jordan95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 @ekrepali Ευχαριστώ αλλά το βίντεο αφορά το Timologic και όχι το timologio της ΑΑΔΕ. Σας ευχαριστώ όλους/όλες, θα δοκιμάσω το Elorus και η λογική μου ήταν να το πάω όπως πρότεινε και η @Eleni_AEKT. 😀 1
ekrepali Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 1 minute ago, Jordan95 said: @ekrepali Ευχαριστώ αλλά το βίντεο αφορά το Timologic και όχι το timologio της ΑΑΔΕ. @Eleni_AEKT. 😀 Στραβομαρα μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα