Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ένα πρόβλημα με τη BOXNOW και συγκεκριμένα με ένα δέμα που έχει αποσταλεί από τις 3/7. 

Έχουμε 10 του μήνα και το νεότερο είναι ότι το status άλλαξε εχθές σε "ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ". 

Στο τηλέφωνο δε βγαίνει άκρη, σε παραπέμπουν στο site. 

Γνωρίζω ότι έχουν ρήτρα αποζημίωσης τα 6€ ανά ημέρα καθυστέρησης μετά τις πρώτες 48 ώρες, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό σε αυτή τη φάση αλλά να βρεθεί το ριμαδοδέμα μου. 

Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

image.png.573dd12b7e1ebcc55d250438d6f53f8a.png

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, polaki είπε

να βρεθεί το ριμαδοδέμα μου

αντί να γράψεις εδώ μήπως να μίλαγες και με τους 2 πρώτα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ιδιο θεμα τον Ιούνιο. Δεν απαντούσαν ουτε στα τηλέφωνα, ούτε στα email.

Δε ξέρω αν υπάρχει προσωπικό στη BOXNOW. Το δέμα χάθηκε δε βρέθηκε, αλλα αυτό μπορεί να συμβεί και στις άλλες μεταφορικές.

Τελευταία να πω την αλήθεια το σκέφτομαι για BOXNOW. 

Μη γίνει χειρότερη απο τις άλλες, τώρα που οι άλλες αποκτούν κουτιά παντού στην επικρατεια, ακόμα και τα ΕΛΤΑ.

Επεξ/σία από im2004
Δημοσ.
8 hours ago, hp8 said:

αντί να γράψεις εδώ μήπως να μίλαγες και με τους 2 πρώτα ? 

Με ποιους 2; 

Η BOXNOW όπως έγραψα πιο πάνω παίρνεις τηλ και σε παραπέμπουν στο site. 

Ο δεύτερος ποιος είναι όμως;

7 hours ago, im2004 said:

Ειχα ιδιο θεμα τον Ιούνιο. Δεν απαντούσαν ουτε στα τηλέφωνα, ούτε στα email.

Δε ξέρω αν υπάρχει προσωπικό στη BOXNOW. Το δέμα χάθηκε δε βρέθηκε, αλλα αυτό μπορεί να συμβεί και στις άλλες μεταφορικές.

Όταν λες χάθηκε, ποια η διαδικασία μετά; Τί είδους αποζημίωση έδωσαν;

Δημοσ.
1 hour ago, hp8 said:

το e-shop

Iδιώτης είναι και μου έχει στείλει φωτογραφία όλο το voucher, παλεύει και εκείνος να βγάλει άκρη. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Έστειλα ένα δέμα με boxnow και δε το βρίσκουν. Έψαξαν ξανά και δε το βρίσκουν. Βγάζει σε "διαδικασία εντοπισμού". 

Έχει κανείς εμπειρία; Τι γίνεται σε τέτοιες καταστάσεις, είχε και ένα κόστος και περιμένει και αγοραστής

Δημοσ.

Είχα μεγάλο θέμα με box now πρόσφατα. Είμαι κατάστημα (συνεργάτης) και ήταν να μου φέρουν επιστροφή πελάτη στο κατάστημα (όχι σε θυρίδα). Σε 10 μέρες είχε ενημερωθεί η κατάσταση ότι παραδόθηκε χωρίς να μου έχει έρθει τίποτα! Στην εξυπηρέτηση δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς γίνεται αυτό, φαινόταν παραδομένο. 5-8 όλα αυτά. Αφού δεν βγάζαμε άκρη, μου είπαν να ακολουθήσω μια διαδικασία για αποζημίωση (να εκδώσω τιμολ. αποζημίωσης προς αυτούς και να στείλω τιμολ. αγοράς του εμπορεύματος). Κι ενώ τα κάνω όλα αυτά, χθες 19-8 μου έφερε ο οδηγός τους το δέμα (που ακόμα φαίνεται παραδομένο από 5-8 στο σαητ). 25 μέρες μετά την αποστολή από τον πελάτη. 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εφόσον υπάρχει διαδικασία αποζημίωσης για τους επαγγελματίες, σίγουρα θα υπάρχει και για τους ιδιώτες. Αλλά φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδείξεις τι περιείχε το πακέτο και πόσο κοστίζει, αν χάθηκε. Στη δικιά μου περίπτωση βρέθηκε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Είχα μεγάλο θέμα με box now πρόσφατα. Είμαι κατάστημα (συνεργάτης) και ήταν να μου φέρουν επιστροφή πελάτη στο κατάστημα (όχι σε θυρίδα). Σε 10 μέρες είχε ενημερωθεί η κατάσταση ότι παραδόθηκε χωρίς να μου έχει έρθει τίποτα! Στην εξυπηρέτηση δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς γίνεται αυτό, φαινόταν παραδομένο. 5-8 όλα αυτά. Αφού δεν βγάζαμε άκρη, μου είπαν να ακολουθήσω μια διαδικασία για αποζημίωση (να εκδώσω τιμολ. αποζημίωσης προς αυτούς και να στείλω τιμολ. αγοράς του εμπορεύματος). Κι ενώ τα κάνω όλα αυτά, χθες 19-8 μου έφερε ο οδηγός τους το δέμα (που ακόμα φαίνεται παραδομένο από 5-8 στο σαητ). 25 μέρες μετά την αποστολή από τον πελάτη. 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εφόσον υπάρχει διαδικασία αποζημίωσης για τους επαγγελματίες, σίγουρα θα υπάρχει και για τους ιδιώτες. Αλλά φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδείξεις τι περιείχε το πακέτο και πόσο κοστίζει, αν χάθηκε. Στη δικιά μου περίπτωση βρέθηκε.

Έχω την υποψία ότι απλώς το έκλεψε κάποιος Courier, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, feelihipo είπε

Ηταν κατι το οποιο μπορουσε να αντιληφθει ο κουριερ την αξια του;

Οπως και να'χει, θεωρητικα τα δρομολογια ειναι καταγεγραμμενα, οποτε θα πρεπει να ξερουν ποιος το πηρε απο τη θυριδα ή ποιος δεν το εβαλε στη θυριδα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lector είπε

Ηταν κατι το οποιο μπορουσε να αντιληφθει ο κουριερ την αξια του;

Οπως και να'χει, θεωρητικα τα δρομολογια ειναι καταγεγραμμενα, οποτε θα πρεπει να ξερουν ποιος το πηρε απο τη θυριδα ή ποιος δεν το εβαλε στη θυριδα.

Ήταν ένα. Reset airtag, το οποίο δε κοντινή επαφή με IPhone θα έβγαζε ειδοποίηση και δυνατότητα pair. Λένε ότι δε το βρίσκουν στη θυρίδα. 

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, feelihipo είπε

Αν το είχε κλέψει κάποιος δεν θα το επεστρεφαν κάποια πατάτα έγινε στο κέντρο διαλογής ή ο υπάλληλος που κάνει το μοίρασμα στις θυρίδες από βιασύνη έκανε πατάτα

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, 1comment είπε

Εγω  παντως με 2 mail και τηλεφωνα,δεν εχω λαβει καμια απαντηση για 2 αποστολες που ειχα τραγικη καθυστερηση.

Μαζι με  μια σημερα,που την ειχα στειλει απο τις 14,θα τους ετοιμασω καλο πακετακι στην καταγγελια.
Δε συζηταμε να χασει ιδιωτης δεμα,αντε βγαλε ακρη.

10 ώρες πριν, feelihipo είπε

Πιο ευκολο ειναι να χαθει καπως,παρα να το κλεψει ο κουριερ.
Χαλαρωστε λιγο που με την πρωτη κατηγορειτε τον κουριερ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ηθελα να ρωτησω αν αυτο ειναι νορμαλ.
Boxnow περναει καθε μερα απο εκει που σταλθηκε το πακετο τη παρασκευη 10πμ και συνηθως περνανε απο 3μμ-7μμ και δεν το μαζεψαν ουτε εχθες ουτε σημερα.

image.png.b179aae77e8b16a5f6a15c57d7646eb9.png

Sry θα κανω νεο thread δεν ξερω γιατι το εβαλα εδω χΔ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...