Προς το περιεχόμενο

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ NOVA !

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από greekfragma,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...καλησπέρα...μέ μηνύματα στό νόβα καρτοκινητό μου, ή έν λόγω εταιρία, μέ απειλεί ότι άν δέν ανανεώσω άμεσα τίς δύο συνδέσεις μου σταθερής σέ αθήνα καί κόρινθο, πού έχουν λήξει πρίν δύο μήνες, θά αυξηθούν τά πάγιά μου από τόν επόμενο λογαριασμό κατά 3 € έκαστον !!!
...παλιότερα τό είχα αφήσει πάνω από 4 χρόνια καί δέν αναπροσαρμόστηκε...
...τί λέει ή εμπειρία σας, υλοποιούν τήν απειλή τους ;; ...τό έχουν κάνει σέ κάποιον από εσάς πρόσφατα ;;

• Confused 1
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε

...καλησπέρα...μέ μηνύματα στό νόβα καρτοκινητό μου, ή έν λόγω εταιρία, μέ απειλεί ότι άν δέν ανανεώσω άμεσα τίς δύο συνδέσεις μου σταθερής σέ αθήνα καί κόρινθο, πού έχουν λήξει πρίν δύο μήνες, θά αυξηθούν τά πάγιά μου από τόν επόμενο λογαριασμό κατά 3 € έκαστον !!!
...παλιότερα τό είχα αφήσει πάνω από 4 χρόνια καί δέν αναπροσαρμόστηκε...
...τί λέει ή εμπειρία σας, υλοποιούν τήν απειλή τους ;; ...τό έχουν κάνει σέ κάποιον από εσάς πρόσφατα ;;

αφου έληξε το συμβόλαιο λογικό δεν είναι;Κάνε ανανέωση,ποιο το πρόβλημα;Ή αν έχεις καλύτερη πρόταση πήγαινε σε άλλο πάροχο.

Η λέξη "απειλές" πάντως που χρησιμοποιείς είναι λάθος.

• Like 3

45 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε

η τιμή που έχεις είναι "πρόγραμμα" και έχει ως όρο την διετή δέσμευση. Από την στιγμή που παύει η δέσμευση παύει και το πρόγραμμα. Από έναν συνάδελφο, που ήταν στον ΟΤΕ είχε πάει στα 50 περίπου ευρώ μέχρι να κάνει νέο συμβόλαιο.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...