jazzu4ia Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου ...καλησπέρα...μέ μηνύματα στό νόβα καρτοκινητό μου, ή έν λόγω εταιρία, μέ απειλεί ότι άν δέν ανανεώσω άμεσα τίς δύο συνδέσεις μου σταθερής σέ αθήνα καί κόρινθο, πού έχουν λήξει πρίν δύο μήνες, θά αυξηθούν τά πάγιά μου από τόν επόμενο λογαριασμό κατά 3 € έκαστον !!! ...παλιότερα τό είχα αφήσει πάνω από 4 χρόνια καί δέν αναπροσαρμόστηκε... ...τί λέει ή εμπειρία σας, υλοποιούν τήν απειλή τους ;; ...τό έχουν κάνει σέ κάποιον από εσάς πρόσφατα ;; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε ...καλησπέρα...μέ μηνύματα στό νόβα καρτοκινητό μου, ή έν λόγω εταιρία, μέ απειλεί ότι άν δέν ανανεώσω άμεσα τίς δύο συνδέσεις μου σταθερής σέ αθήνα καί κόρινθο, πού έχουν λήξει πρίν δύο μήνες, θά αυξηθούν τά πάγιά μου από τόν επόμενο λογαριασμό κατά 3 € έκαστον !!! ...παλιότερα τό είχα αφήσει πάνω από 4 χρόνια καί δέν αναπροσαρμόστηκε... ...τί λέει ή εμπειρία σας, υλοποιούν τήν απειλή τους ;; ...τό έχουν κάνει σέ κάποιον από εσάς πρόσφατα ;; αφου έληξε το συμβόλαιο λογικό δεν είναι;Κάνε ανανέωση,ποιο το πρόβλημα;Ή αν έχεις καλύτερη πρόταση πήγαινε σε άλλο πάροχο. Η λέξη "απειλές" πάντως που χρησιμοποιείς είναι λάθος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpz4 Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε ...τί λέει ή εμπειρία σας, υλοποιούν τήν απειλή τους ;; ...τό έχουν κάνει σέ κάποιον από εσάς πρόσφατα ;; η τιμή που έχεις είναι "πρόγραμμα" και έχει ως όρο την διετή δέσμευση. Από την στιγμή που παύει η δέσμευση παύει και το πρόγραμμα. Από έναν συνάδελφο, που ήταν στον ΟΤΕ είχε πάει στα 50 περίπου ευρώ μέχρι να κάνει νέο συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου τι απειλουν ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου ...απειλούν μέ αυξήσεις ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση greekfragma Δημοσ. 10 Ιουλίου Λύση Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Just now, jazzu4ia said: ...απειλούν μέ αυξήσεις ! απείλησέ τους οτι θα φύγεις! φέρε και παρέα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, jazzu4ia είπε ...απειλούν μέ αυξήσεις ! Κράτα και εσύ την αναπνοή σου μέχρι να σταματήσουν! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου ...πέρασα στήν αντεπίθεση καί οί απειλές πού τούς εκτόξευσα ήταν πραγματικές τορπίλες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 minute ago, jazzu4ia said: ...πέρασα στήν αντεπίθεση καί οί απειλές πού τούς εκτόξευσα ήταν πραγματικές τορπίλες ! ναι και μετά και μετά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις