Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το Google photos και τις διπλοτυπες εφαρμογες σε κινητό xiaomi. Πιο συγκεκριμένα, με το προηγουμενο Xiaomi mi9 lite οτιδηποτε ερχόταν από φωτογραφία και βίντεο στο δευτερο viber( dual app) γινόταν κανονικά backup και μπορούσα να επεξεργαστώ την φωτογραφία ή βίντεο να την μετακινήσω σε άλλο φάκελο κτλ.

Με το νεο xiaomi 12x οτιδήποτε ενεργοποιήσω σε dual app viber, whatsapp παρολο που οι φωτογραφιες/ βιντεο εμφανίζονται σε φακελους κανονικά στο google photos και είναι ενεργοποιημενο το backup του φακέλου δεν μπορώ να κάνω τίποτα από τα παραπανω που περιεγραψα. Ή θα πάρω κάποιο μηνυμα σφάλματος απο google photos ή θα κλείσει η εφαρμογή και θα πρέπει να στείλω αναφορά του σφάλματος.

Με λίγο ψάξιμο έχω καταλαβει οτι μαλλον φταιει ο emulated/999 χωρος που παει και δημιουργει το xiaomi για να μπορεσουν να δουλεψουν οι εφαρμογες και το google photos δεν μπορεί να παει παει να κάνει write αλλά μονο read, ακόμα και αν μετακινήσω την φωτογραφία από το files του κινητού και το περάσω στoν primary χωρο με τις φωτογραφιες του κινητου πάλι τρωω errors σε επεξεργασια, δημιουργια backup ή μετακίνηση μεσα από το photos για τις συγκεκριμενες φωτογραφιες.

Προφανως το δευτερο viber & whatapp τα χρειαζομαι για την δουλεια μου και αυτό μου έχει δεσει τα χέρια.

Σε επαναφορά που εκανα στο mi9 lite διπλοτυπης εφαρμογής να δω αν απο κει θα δουλεψει όπως πρώτα και οπως ηξερα, αρχισε και αυτό να συμπεριφερέται με τον ίδιο τροπο σε ότι αφορά επεξεργασια, μετακίνηση φωτογραφιων.

Καταληγω οτι δεν φταει καποιο bug στο νεο xiaomi με hyperOS, ολα έχουν να κάνουν με Google photos και την προσβαση στον εικονικο χωρο που δημιουργει το κινητο. Ετσι  είναι και σε εσας; πως με το προηγουμενο κινητο καταφερνα και τα δουλευα απροβληματιστα. Κανω κατι λαθος.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...