ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Στις 12/7/2024 στις 2:44 ΜΜ, pigos23 είπε Πας καλα ανθρωπε μου? Τι καγκουρας? Θα σε ρωτησω με ποσα θα παω εθνικη? Το ίδιο θα απαντήσεις κι αν σε σταματήσει αστυνομικός για ταχύτητα; 2
pigos23 Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου Ρε ανθρωπε μου το προβλημα αναφερω στο αμαξι που παρουσιαζει στις υψηλες ταχυτητες Εχεις να απαντησεις κατι ? Εσυ τι θα κανες δλδ? Θα το αγνοουσες? Ή θα μου πεις ας εχει προβλημα αφου το παρουσιαζει ψηλα μονο Οταν μαθω τη λυση θαβτο αναφερω μηπως παρουσιαστει σε καποιον να ξερει Κ μετα κλειδωστε το γιατι δεν παλευεστε μερικοι ( 43 χρονων ειμαι οχι κανας πιτσιρικας ή καγκουρας που χαρακτηρισε καποιος χωρις να με ξερει εδω μεσα )
Sablj Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 20 hours ago, ProponitisTouKanape said: Το ίδιο θα απαντήσεις κι αν σε σταματήσει αστυνομικός για ταχύτητα; Όχι θα κλαίγεται, και μετά θα ανοίξει νέο θέμα "μου πήραν το δίπλωμα,πινακίδες κλπ, τι μπορώ να πω για να το πάρω πίσω πιο γρήγορα" 1 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, pigos23 είπε ( 43 χρονων ειμαι οχι κανας πιτσιρικας ή καγκουρας που χαρακτηρισε καποιος χωρις να με ξερει εδω μεσα ) Η ηλικια καταλαβαινεις οτι δεν παιζει κανεναν ρολο έτσι; Το οτι οδηγας με 170 ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (εκτος πιστας) στην Ελλαδα δεν σε κανει να διαφερεις πουθενα με τον 16χρονο που μολις πηρε μηχανακι και παει στα στενα με 100. Μπορει να ειστε και οι 2 καγκουρες ή και κανεις αλλα σίγουρα και οι 2 ειστε δημοσιος κινδυνος. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από Αλεξανδρος A.92 4
kostasgr78 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Εγώ αν παρατηρούσα κουδούνισμα στα 170, θα πάταγα 200ρα να δω αν στρώνει ο θόρυβος. 2
hountalass Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 170 για την Ελλάδα, με τους Ελληνικούς δρόμους, φυσικά τους Ελληνάρες οδηγούς είναι επικίνδυνο γιατί είσαι στην Ελλάδα. Αλλιώς 170 στο Θεσσαλονίκη Αθήνα μπορείς άνετα να πας σε ορισμένα κομμάτια που είναι καλός ο δρόμος. Αν και εγώ επιλέγω να πηγαίνω με 130 - 140 άντε 150 γιατί είμαι σχετικά λίγο πάνω από το όριο των 130. Με πάνω από 150 αν σε πιάσουν τότε θα σε γράψουν. Κάτω από 150 γλυτώνεις. Έλα αρχίστε..!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 ώρες πριν, hountalass είπε Κάτω από 150 γλυτώνεις. Αναλογως το οριο. Αν πηγαινεις 150 με οριο 110 ή 100 που εχει σε κομματια του εθνικου, θα σε γραψουν. Αν πηγαινεις με 150 σε δρομο με οριο 130 λογικα θα εισαι κομπλε.
hountalass Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αναλογως το οριο. Αν πηγαινεις 150 με οριο 110 ή 100 που εχει σε κομματια του εθνικου, θα σε γραψουν. Αν πηγαινεις με 150 σε δρομο με οριο 130 λογικα θα εισαι κομπλε. Σωστά. Απλά εγώ ανέφερα μόνο το όριο 130. Γενικά με +15% από το όριο είσαι οκ. Πιο πάνω πληρώνεις! 1
adsl2+ Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Στις 10/7/2024 στις 1:03 ΠΜ, pigos23 είπε Γεια σας Εχω το εξης θεμα Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει ( Αυτο το παρατηρησα μετα το ετησιο σερβις που εκανα οπου μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο το πηγα μου ειπε χιλια συγνωμη γιατι δεν ειχε βαλει μια βιδα καπου μπροστα ) Αλλα συνεχιζει κ το κανει τωρα που το εβγαλα βολτα... ( Δεν εχουμε παντα την ευκαιρεια να πηγαινουμε πανω απο 160 / 170 ) Αν δεν βρω ακρη παω καρεντα κ με γδυνουν μου φαινεται... Το ποιο πιθανό είναι να έχεις στραβές πισω ζάντες, με τον θόρυβος έχει και τράνταγμα το αμαξωμα !
Zakzam Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Στις 10/7/2024 στις 1:03 ΠΜ, pigos23 είπε Γεια σας Εχω το εξης θεμα Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει ( Αυτο το παρατηρησα μετα το ετησιο σερβις που εκανα οπου μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο το πηγα μου ειπε χιλια συγνωμη γιατι δεν ειχε βαλει μια βιδα καπου μπροστα ) Αλλα συνεχιζει κ το κανει τωρα που το εβγαλα βολτα... ( Δεν εχουμε παντα την ευκαιρεια να πηγαινουμε πανω απο 160 / 170 ) Αν δεν βρω ακρη παω καρεντα κ με γδυνουν μου φαινεται... Χαχαχαχα να είσαι καλά γέλασα πολύ με αυτό που διάβασα!!
adsl2+ Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 10/7/2024 στις 1:03 ΠΜ, pigos23 είπε Γεια σας Εχω το εξης θεμα Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει ( Αυτο το παρατηρησα μετα το ετησιο σερβις που εκανα οπου μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο το πηγα μου ειπε χιλια συγνωμη γιατι δεν ειχε βαλει μια βιδα καπου μπροστα ) Αλλα συνεχιζει κ το κανει τωρα που το εβγαλα βολτα... ( Δεν εχουμε παντα την ευκαιρεια να πηγαινουμε πανω απο 160 / 170 ) Αν δεν βρω ακρη παω καρεντα κ με γδυνουν μου φαινεται... Τελικά έμαθες τι είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα