Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω το εξης θεμα 

Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα

Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει

( Αυτο το παρατηρησα μετα το ετησιο σερβις που εκανα οπου μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο το πηγα μου ειπε χιλια συγνωμη γιατι δεν ειχε βαλει μια βιδα καπου μπροστα ) 

Αλλα συνεχιζει κ το κανει τωρα που το εβγαλα βολτα... ( Δεν εχουμε παντα την ευκαιρεια να πηγαινουμε πανω απο 160 / 170 )

Αν δεν βρω ακρη παω καρεντα κ με γδυνουν μου φαινεται...

Δημοσ.

Αφού στο κάνει προοδευτικά και στις υψηλές ταχύτητες κάτι συντονίζει. 

Αν δεν το ακούσει βέβαια κάποιος μηχανικός αποκλείεται να βρεις λύση μέσω του φόρουμ. Καλύτερα να ξαναπάς στην αντιπροσωπεία κ να του πεις πως με την βίδα δεν λύθηκε το θέμα σου. Έπειτα να το πας μια βόλτα με τον μηχανικό μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να καταλάβει τι μπορεί να είναι 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, pigos23 είπε

....οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα

Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει

Ο Χάρος είναι που σου χτυπάει το τζάμι για να σε προειδοποιήσει. :D

• Like 1
  • Haha 17
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill999r είπε

Αφού στο κάνει προοδευτικά και στις υψηλές ταχύτητες κάτι συντονίζει. 

Αν δεν το ακούσει βέβαια κάποιος μηχανικός αποκλείεται να βρεις λύση μέσω του φόρουμ. Καλύτερα να ξαναπάς στην αντιπροσωπεία κ να του πεις πως με την βίδα δεν λύθηκε το θέμα σου. Έπειτα να το πας μια βόλτα με τον μηχανικό μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να καταλάβει τι μπορεί να είναι 

Ναι δεν εχεις αδικο

Το θεμα ειναι που να παω με το μηχανικο γμτ....το κανει σε υψηλες ταχυτητες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pigos23 είπε

Ναι δεν εχεις αδικο

Το θεμα ειναι που να παω με το μηχανικο γμτ....το κανει σε υψηλες ταχυτητες

Αυτό είναι ένα θέμα όντως.... Τι να πω; Βγες για λίγο εθνική και πατήστε το στιγμιαία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/07/2024 at 01:03, pigos23 said:

Γεια σας

Εχω το εξης θεμα

Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα

Μπορείς να σταματήσεις να οδηγείς σαν κάγκουρας και να τηρείς το όριο ταχύτητας... 

Ούτε θόρυβο θα ακούς, ούτε θα συντονίζει κάτι, ούτε θα είσαι επικίνδυνος για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου... 

Επεξ/σία από Sablj
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το ιδιο προβλημα στο κορσα μολις πατησω τα 220. αν βρεις τι φταιει πες μου και εμενα γιατι ταλαιπωρουμαι 2 μηνες τωρα  

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Thanks 1
  • Haha 11
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sablj είπε

Μπορείς να σταματήσεις να οδηγείς σαν κάγκουρας και να τηρείς το όριο ταχύτητας... 

Ούτε θόρυβο θα ακούς, ούτε θα συντονίζει κάτι, ούτε θα είσαι επικύνδυνος για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου... 

Πας καλα ανθρωπε μου? Τι καγκουρας?

Θα σε ρωτησω με ποσα θα παω εθνικη?

• Confused 2
  • Haha 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sablj είπε

Ούτε θόρυβο θα ακούς, ούτε θα συντονίζει κάτι, ούτε θα είσαι επικύνδυνος για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου... 

Επειδή ακούγεται στα 170 δεν σημαίνει ότι με λιγότερα δεν υπάρχει πρόβλημα.Οπότε πρέπει να βρει τι είναι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/7/2024 στις 2:44 ΜΜ, pigos23 είπε

Πας καλα ανθρωπε μου? Τι καγκουρας?

Θα σε ρωτησω με ποσα θα παω εθνικη?

Γερμανία είσαι ή Ελλάδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...