pigos23 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Γεια σας Εχω το εξης θεμα Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει ( Αυτο το παρατηρησα μετα το ετησιο σερβις που εκανα οπου μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο το πηγα μου ειπε χιλια συγνωμη γιατι δεν ειχε βαλει μια βιδα καπου μπροστα ) Αλλα συνεχιζει κ το κανει τωρα που το εβγαλα βολτα... ( Δεν εχουμε παντα την ευκαιρεια να πηγαινουμε πανω απο 160 / 170 ) Αν δεν βρω ακρη παω καρεντα κ με γδυνουν μου φαινεται...
bill999r Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Αφού στο κάνει προοδευτικά και στις υψηλές ταχύτητες κάτι συντονίζει. Αν δεν το ακούσει βέβαια κάποιος μηχανικός αποκλείεται να βρεις λύση μέσω του φόρουμ. Καλύτερα να ξαναπάς στην αντιπροσωπεία κ να του πεις πως με την βίδα δεν λύθηκε το θέμα σου. Έπειτα να το πας μια βόλτα με τον μηχανικό μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να καταλάβει τι μπορεί να είναι
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Κοίτα και τις ποδιές απο κάτω αν είναι σωστά στερεωμένες. 2
dpolal Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 12 ώρες πριν, pigos23 είπε ....οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα Μολις πεφτει η ταχυτητα σταματαει Ο Χάρος είναι που σου χτυπάει το τζάμι για να σε προειδοποιήσει. 1 17
pigos23 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, bill999r είπε Αφού στο κάνει προοδευτικά και στις υψηλές ταχύτητες κάτι συντονίζει. Αν δεν το ακούσει βέβαια κάποιος μηχανικός αποκλείεται να βρεις λύση μέσω του φόρουμ. Καλύτερα να ξαναπάς στην αντιπροσωπεία κ να του πεις πως με την βίδα δεν λύθηκε το θέμα σου. Έπειτα να το πας μια βόλτα με τον μηχανικό μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να καταλάβει τι μπορεί να είναι Ναι δεν εχεις αδικο Το θεμα ειναι που να παω με το μηχανικο γμτ....το κανει σε υψηλες ταχυτητες
bill999r Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, pigos23 είπε Ναι δεν εχεις αδικο Το θεμα ειναι που να παω με το μηχανικο γμτ....το κανει σε υψηλες ταχυτητες Αυτό είναι ένα θέμα όντως.... Τι να πω; Βγες για λίγο εθνική και πατήστε το στιγμιαία.
Sablj Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 10/07/2024 at 01:03, pigos23 said: Γεια σας Εχω το εξης θεμα Εχω ενα audi q2 που παρατηρω σε υψηλες ταχυτητες καπου μπροστα σαν αισθηση οταν ξεπερνω τα 170 ακουγεται ενας θορυβος σαν να κοπαναει κατι με γεωμετρικα περισοτερη συχνοτητα κ ενταση οσο αυξανεται η ταχυτητα Μπορείς να σταματήσεις να οδηγείς σαν κάγκουρας και να τηρείς το όριο ταχύτητας... Ούτε θόρυβο θα ακούς, ούτε θα συντονίζει κάτι, ούτε θα είσαι επικίνδυνος για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου... Επεξ/σία 14 Ιουλίου από Sablj 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εχω το ιδιο προβλημα στο κορσα μολις πατησω τα 220. αν βρεις τι φταιει πες μου και εμενα γιατι ταλαιπωρουμαι 2 μηνες τωρα Επεξ/σία 12 Ιουλίου από LabrakisG1992 1 11
pigos23 Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Sablj είπε Μπορείς να σταματήσεις να οδηγείς σαν κάγκουρας και να τηρείς το όριο ταχύτητας... Ούτε θόρυβο θα ακούς, ούτε θα συντονίζει κάτι, ούτε θα είσαι επικύνδυνος για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου... Πας καλα ανθρωπε μου? Τι καγκουρας? Θα σε ρωτησω με ποσα θα παω εθνικη? 2 2
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Sablj είπε Μπορείς να σταματήσεις να οδηγείς σαν κάγκουρας και να τηρείς το όριο ταχύτητας... Ούτε θόρυβο θα ακούς, ούτε θα συντονίζει κάτι, ούτε θα είσαι επικύνδυνος για όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου... Επειδή ακούγεται στα 170 δεν σημαίνει ότι με λιγότερα δεν υπάρχει πρόβλημα.Οπότε πρέπει να βρει τι είναι. 1
Bigi444444 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 12/7/2024 στις 2:44 ΜΜ, pigos23 είπε Πας καλα ανθρωπε μου? Τι καγκουρας? Θα σε ρωτησω με ποσα θα παω εθνικη? Γερμανία είσαι ή Ελλάδα;
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 14 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Γερμανία είσαι ή Ελλάδα; Έχει Καρέντα η Γερμανία? 😄 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα