Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, alx301 είπε κ Γιαννη πηγενε και μια βολτα απο τον Ιωσήφ Ζαχαράκη στσ γλυκα νερα. Είναι αστερι στα Honda και τιμές καλύτερος απο το γενικό συνεργείο της γειτονιάς μου Ευχαριστω Το να πάω για πρώτη φορά μετά από 36 χρονια σε ένα μάστορες το βρίσκω κάπως... Αυτόν που έχω τον ξέρω από το 1988 με το πρώτο μου Nissan και η αλήθεια είναι ότι τον θεωρώ καλό και τίμιο μάστορα. Θα πάω πάλι το Σάββατο που είπαμε και βλέπουμε. Είναι και μικρό ταξιδάκι να πάω εκει. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 8 hours ago, Γιάννης Platano said: Ευχαριστω Το να πάω για πρώτη φορά μετά από 36 χρονια σε ένα μάστορες το βρίσκω κάπως... Αυτόν που έχω τον ξέρω από το 1988 με το πρώτο μου Nissan και η αλήθεια είναι ότι τον θεωρώ καλό και τίμιο μάστορα. Θα πάω πάλι το Σάββατο που είπαμε και βλέπουμε. Είναι και μικρό ταξιδάκι να πάω εκει. αμα κολλησεις σε βλαβη, η δεν βγαζει ακρη ο μαστορας σου, δωστου μια ευκαιρια και θα με θυμηθείς! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Πήγα σήμερα πάλι στον μηχανικό Αφού το κάνει μόνο στο κύριο με με το κλιματιστικό δεν μπορεί να είναι πολλαπλασισαστης και να πάω σε καποιν που ασχολείται με κλιματισμό. Από τον Άννα στον Καΐαφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Πήγα σήμερα πάλι στον μηχανικό Αφού το κάνει μόνο στο κύριο με με το κλιματιστικό δεν μπορεί να είναι πολλαπλασισαστης και να πάω σε καποιν που ασχολείται με κλιματισμό. Από τον Άννα στον Καΐαφα Το κάνει μόνο στο υγραέριο ή και στη βενζίνη ; Εάν το κάνει μόνο στο υγραέριο ίσως χρειαστεί κοίταγμα λίγο οι ρυθμίσεις λόγω και του a/c Τη πεταλούδα γκαζιού τη έβγαλε να τη καθαρίσει και από κάτω ; Είδες μήπως τραβάει από κάπου αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Το κάνει μόνο στο υγραέριο ή και στη βενζίνη ; Εάν το κάνει μόνο στο υγραέριο ίσως χρειαστεί κοίταγμα λίγο οι ρυθμίσεις λόγω και του a/c Τη πεταλούδα γκαζιού τη έβγαλε να τη καθαρίσει και από κάτω ; Είδες μήπως τραβάει από κάπου αέρα; Θα το κοιταξω αυριο με βενζινη.Πολυ ζεστη για να βγω εξω παλι Οχι απλα με καποιο σπρευ την ψεκασε αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Θα το κοιταξω αυριο με βενζινη.Πολυ ζεστη για να βγω εξω παλι Οχι απλα με καποιο σπρευ την ψεκασε αν θυμαμαι καλα Κατάλαβα. , η επόμενη κίνηση είναι να συνδεθεί σε διαγνωστικό να δείτε εάν δίνει σωστές τιμές όλοι οι αισθητήρες . Και μήπως να επισκεφθείτε και κάποιον που δουλεύει περισσότερο Honda 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 30 λεπτά πριν, meletis_m είπε Κατάλαβα. , η επόμενη κίνηση είναι να συνδεθεί σε διαγνωστικό να δείτε εάν δίνει σωστές τιμές όλοι οι αισθητήρες . Και μήπως να επισκεφθείτε και κάποιον που δουλεύει περισσότερο Honda Αφού κάνω κάποια χλμ με βενζίνη να δω αν αλλάξει συμπεριφορά τότε η λύση σου είναι μονόδρομος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Αν και δεν λέω μεγάλα λόγια νομίζω εντοπίστηκε το πρόβλημα. Έκανα κάπου 4 χλμ με υγραέριο και το έκανε. Έκανα αναστροφή το γύρισα σε βενζίνη και κανένα πρόβλημα. Την Δευτέρα στον εγκατάστατη υγραέριου. Φίλτρα υγραέριου είχε αλλάξει πριν 1000 χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν και δεν λέω μεγάλα λόγια νομίζω εντοπίστηκε το πρόβλημα. Έκανα κάπου 4 χλμ με υγραέριο και το έκανε. Έκανα αναστροφή το γύρισα σε βενζίνη και κανένα πρόβλημα. Την Δευτέρα στον εγκατάστατη υγραέριου. Φίλτρα υγραέριου είχε αλλάξει πριν 1000 χλμ. Δουλεψτε το μεχρι Δευτερα μονο βενζινη . Μπορει να θελει έλεγχος ο χαρτης υγραεριου λόγω και του a/c, δοκιμαστε και απο άλλο πρατηριο LPG Επεξ/σία 13 Ιουλίου από meletis_m 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Δουλεψτε το μεχρι Δευτερα μονο βενζινη . Μπορει να θελει έλεγχος ο χαρτης υγραεριου λόγω και του a/c, δοκιμαστε και απο άλλο πρατηριο LPG Ειναι σχδον γεματη η δεξαμενη .Απο bp εβαλα τελευταια γιατι ειχα ξεμεινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Άλλα 10 χλμ σήμερα με βενζίνη χωρίς κανένα πρόβλημα.. Τι έχει πάθει το υγραέριο δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Πήγα το αυτοκίνητο στον εγκατάστατη υγραέριου Το σύνδεσε με τον υπολογιστή το βγάλαμε στο δρόμο πάνω από 30 χλμ αλλά το έκανε και πάλι. Γυρίσαμε στο μαγαζί. Έβγαλε τα μπουζί και είχαν διάκενο 1.1 αντί για 0.7 που θέλουν στο υγραέριο. Τα ρύθμισε και έχω κάνει πολλά σταματά, ξεκινά και δεν έχει κάνει πρόβλημα στο ρελαντί. Έχω 121000 χλμ και λόγω υγραέριου τα είχα αλλάξει στα 8000 αντί τα 100000 που λέει η Honda. Ίδωμεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα