dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα με ενδιαφέρει να μάθω σκάκι. Είμαι τελείως αρχάριος, έχετε να προτείνετε κάποιο site/app που να μαθαίνεις από το 0? Ακόμα. Και στα αγγλικά δε με πειράζει. Εχω ήδη ψάξει αλλά επειδή είναι πάρα πολλές πηγές και site ρωτάω και εδώ για προτάσεις. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από dimlevi
duende Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 μην το παρεις στραβα, αλλα αν βαριεσαι να κανεις μια απλη αναζητηση στο google και να δεις τα εκατονταδες σαιτ και βιντεο που υπαρχουν, θα βαρεθεις ακομα περισσοτερο με το ιδιο το σκακι... 6 1
dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, duende είπε μην το παρεις στραβα, αλλα αν βαριεσαι να κανεις μια απλη αναζητηση στο google και να δεις τα εκατονταδες σαιτ και βιντεο που υπαρχουν, θα βαρεθεις ακομα περισσοτερο με το ιδιο το σκακι... Το έχω κάνει ήδη αλλά επειδή όπως λες είναι εκατοντάδες είπα να. Ρωτήσω εδώ για πιο στοχευμενα.
alx301 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 58 minutes ago, dimlevi said: Το έχω κάνει ήδη αλλά επειδή όπως λες είναι εκατοντάδες είπα να. Ρωτήσω εδώ για πιο στοχευμενα. μπορεις να κατεβασεις ενα app/παιχνιδι σκακι , στο κινητο η ταμπλετ. Παιζεις εναντιον του 'υπολογιστη' Στα πιο πολλα app σου δειχνει τι βηματα μπορει να κανει το καθε πιονι. Δοκιμασε το, ετσι εμαθε στην αρχη η κορη μου με γρηγορα αποτελεσματα που ζηλεψα και εγω.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 hour ago, dimlevi said: Το έχω κάνει ήδη αλλά επειδή όπως λες είναι εκατοντάδες είπα να. Ρωτήσω εδώ για πιο στοχευμενα. Πιο στοχευμενα μπορεις να κανεις ιδαιτερα μαθηματα . Οχι δε κανω ειδα το βιντεο και ηδη θελω χαπια πως μας βασανιζανε ετσι
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, dimlevi είπε Το έχω κάνει ήδη αλλά επειδή όπως λες είναι εκατοντάδες είπα να. Ρωτήσω εδώ για πιο στοχευμενα. Ξέχασε τα apps και τα βίντεο. Αφού μάθεις τα βασικά στις κινήσεις μετά πας να διαβάσεις για τα βασικά στα ανοίγματα. Υπάρχουν άπειρα βιβλία. Πάρε ένα οποιοδήποτε για αρχάριους. Θα σε καθοδηγήσει μια χαρά. Επίσης πας και γράφεσαι σε ένα τοπικό σκακιστικό σύλλογο. 2
dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πιο στοχευμενα μπορεις να κανεις ιδαιτερα μαθηματα . Οχι δε κανω ειδα το βιντεο και ηδη θελω χαπια πως μας βασανιζανε ετσι Κάτι σε τσαμπε? 👀
Sherlock_7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, dimlevi είπε Καλησπέρα με ενδιαφέρει να μάθω σκάκι. Είμαι τελείως αρχάριος, έχετε να προτείνετε κάποιο site/app που να μαθαίνεις από το 0? Ακόμα. Και στα αγγλικά δε με πειράζει. Εχω ήδη ψάξει αλλά επειδή είναι πάρα πολλές πηγές και site ρωτάω και εδώ για προτάσεις. Ρώτησε τον κόουτς Μπαρτζώκα. 1 9
dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Sherlock_7 είπε Ρώτησε τον κόουτς Μπαρτζώκα. Κάτι για viral μου είπε και για παναγία 1 5
-WISE- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, dimlevi είπε Κάτι σε τσαμπε? 👀 The Queen's gambit στο Netflix.
dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, -WISE- είπε The Queen's gambit στο Netflix. Stremio *
spyk0002 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Με 6€/μηνα κανεις συνδρομη στο chess.com. Η πλατφορμα εχει διαδραστικα μαθηματα για ολα τα επιπεδα, απο εντελως αρχαριους μεχρι πολυ προχωρημενους. Υπαρχει κ trial 2
dbrillis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 19 minutes ago, spyk0002 said: Με 6€/μηνα κανεις συνδρομη στο chess.com. Η πλατφορμα εχει διαδραστικα μαθηματα για ολα τα επιπεδα, απο εντελως αρχαριους μεχρι πολυ προχωρημενους. Υπαρχει κ trial Οταν θες να μαθεις κάτι, εν προκειμένω, σκακι, πας και παιζεις σκάκι. Ο ts δεν θελει να μαθει τίποτα, θελει λιγο να ασχοληθεί με την ιδέα "σκάκι" και να πιασει κουβεντουλα στο internet. Γιατι οταν εισαι αρχάριος και απλα να παίξεις με καποιον (αρχάριο ή προχωρημένο ή σε καποιο παιχνίδι) θα σου δώσει κατι. O ts δεν θελει να παίξει, θελει να μελετήσει, δήθεν, βλέποντας βίντεο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 8 ώρες πριν, dimlevi είπε Κάτι σε τσαμπε? 👀 Εδω είσαι 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα