BigSeller Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδια ενδιαφερομαι για αγορα φουρνου ανω παγκου με μπατζετ 400-500€. Κοιταω προς gorenje ομως δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη. Τι λετε; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από BigSeller
makisssss Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 παλαιότερα είχε 5ετή εγγύηση σε όλα της τα προϊόντα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
fotini1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Επειδή έχω αλλάξει 3 φούρνους λέω την ιστορία μου. Πρώτος bosch μέσα σε πέντε χρόνια σκουριές και χαλασμένα ανεμιστηράκια κλπ τελικά στην πενταετία τον άλλαξα (ελάχιστη χρήση μόνο Κυριακάτικο φαγητό). Μετά πήρα AEG καλούλης για 4 χρόνια ξαφνικά και ευτυχώς είχα πλάτη προς αυτόν σπάει το εξωτερικό τζάμι με θόρυβο βόμβας και εκτοξεύονται χιλιάδες γιαλάκια που καρφώθηκαν στην μπλούζα μου. Έγραψα κριτική στο skroutz και είδα ότι και άλλοι είχαν πάθει το ίδιο στο ίδιο διάστημα... Μετά βρήκα MIELE από προσφορά εκθεσιακό και μπορώ να σου πώ ότι πέρασε την πενταετία με συνεχή χρήση γιατί είπα αφού χαλάνε όλοι να τον σκίσω, αλλά να κάνω τον σταυρό μου αντέχει ακόμα.
BigSeller Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, makisssss είπε παλαιότερα είχε 5ετή εγγύηση σε όλα της τα προϊόντα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Τωρα εχει δυο. Νομιζω πιο παλια ειχε 7. Βλεπω καλες αξιολογησεις και επειδη σαν μπατζετ ειναι οκ, το σκεφτομαι. 4 ώρες πριν, fotini1 είπε Επειδή έχω αλλάξει 3 φούρνους λέω την ιστορία μου. Πρώτος bosch μέσα σε πέντε χρόνια σκουριές και χαλασμένα ανεμιστηράκια κλπ τελικά στην πενταετία τον άλλαξα (ελάχιστη χρήση μόνο Κυριακάτικο φαγητό). Μετά πήρα AEG καλούλης για 4 χρόνια ξαφνικά και ευτυχώς είχα πλάτη προς αυτόν σπάει το εξωτερικό τζάμι με θόρυβο βόμβας και εκτοξεύονται χιλιάδες γιαλάκια που καρφώθηκαν στην μπλούζα μου. Έγραψα κριτική στο skroutz και είδα ότι και άλλοι είχαν πάθει το ίδιο στο ίδιο διάστημα... Μετά βρήκα MIELE από προσφορά εκθεσιακό και μπορώ να σου πώ ότι πέρασε την πενταετία με συνεχή χρήση γιατί είπα αφού χαλάνε όλοι να τον σκίσω, αλλά να κάνω τον σταυρό μου αντέχει ακόμα. Γενικα απ´οτι εχω καταλαβει πλεον εκει παει η κατασταση. Στα 4-5 χρονια να αλλαζουν συσκευες. Απο αυτα που εχω ακουσει η miele ειναι τοπ. Ομως φευγει πολυ απο το μπατζετ μου. Εγω κλεινω προς gorenje ή wihrlpool.
zeys13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Όταν πήραμε τα ηλεκτρικά μας είδη, είχα επιλέξει για φούρνο μάτια νομίζω siemens είχαν 5 χρόνια εγγύηση. Όταν μου τα έφεραν είδα οτι ήταν κατασκευασμένα νομίζω τουρκια, και στράφηκα σε neff, απο το ίδιο group (πιτσος, siemens,bosch ,neff) που ήταν κατασκευασμένα γερμανια με 2 χρόνια εγγύηση όμως. Μέχρι τώρα μετά απο 10 χρόνια δεν το έχω μετανιώσει Οι άλλες συσκεύες που πήρα... Samsung ψυγειο, whirpool πλυντήριο πιάτων, aeg πλυντήριο ρούχων μας χαιρέτησαν. Το ψυγείο και το πλυντήριο ρούχων φτιαχνόταν, αλλά κρίθηκε ασύμφορη η επισκεύη τους.
Mpiftekis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Εμείς έχουμε έναν Siemens από το 2016. Είμαστε οικογένεια με 2 παιδιά, οπότε χχρησιμοποιείται αναλόγως. Μέχρι τώρα κάηκε μόνο το λαμπάκι του
stylish Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 2 hours ago, BigSeller said: Τωρα εχει δυο. Νομιζω πιο παλια ειχε 7. Βλεπω καλες αξιολογησεις και επειδη σαν μπατζετ ειναι οκ, το σκεφτομαι. Γενικα απ´οτι εχω καταλαβει πλεον εκει παει η κατασταση. Στα 4-5 χρονια να αλλαζουν συσκευες. Απο αυτα που εχω ακουσει η miele ειναι τοπ. Ομως φευγει πολυ απο το μπατζετ μου. Εγω κλεινω προς gorenje ή wihrlpool. whirlpool κι εγω, αλλά τον εχω κατω απο τον πάγκο απο το 2020 με επαγωγικη εστια bosch. Ο φούρνος με υδρόλυση αλλά δεν το εχουμε δουλέψει τρελά πολύ- μέχρι τώρα ολα οκ. Μας εχει βολέψει που βγαινει συρταρωτά έξω το ταψί. Να ξέρεις οτι η υδρόλυση δεν κάνει και πολλά πράγματα. Επι τη ευκαιρία ο σιδηρόδρομος είχε καποιου τύπου λιπαντικο /γράσο, που με το πλύσιμο έφυγε. Ξέρει κανεις τι ειναι; Θέλω να πιστεύω κάτι όχι καρκινογόνο. Αλλιώς το αφήνω όπως ειναι.
BigSeller Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 18 ώρες πριν, zeys13 είπε Όταν πήραμε τα ηλεκτρικά μας είδη, είχα επιλέξει για φούρνο μάτια νομίζω siemens είχαν 5 χρόνια εγγύηση. Όταν μου τα έφεραν είδα οτι ήταν κατασκευασμένα νομίζω τουρκια, και στράφηκα σε neff, απο το ίδιο group (πιτσος, siemens,bosch ,neff) που ήταν κατασκευασμένα γερμανια με 2 χρόνια εγγύηση όμως. Μέχρι τώρα μετά απο 10 χρόνια δεν το έχω μετανιώσει Οι άλλες συσκεύες που πήρα... Samsung ψυγειο, whirpool πλυντήριο πιάτων, aeg πλυντήριο ρούχων μας χαιρέτησαν. Το ψυγείο και το πλυντήριο ρούχων φτιαχνόταν, αλλά κρίθηκε ασύμφορη η επισκεύη τους. Για πλυντηριο πιστευω η καλυτερη επιλογη ειναι η lg. Στο budget αυτο δε βρισκω κατι σοβαρο απο siemens/πιτσος. για neff δεν εχω ιδεα. Δεν εχω δουλεψει κανενα προιον της 17 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Εμείς έχουμε έναν Siemens από το 2016. Είμαστε οικογένεια με 2 παιδιά, οπότε χχρησιμοποιείται αναλόγως. Μέχρι τώρα κάηκε μόνο το λαμπάκι του Siemens θα ταν σιγουρα στις επιλογες μου αλλα ειναι πιο τσιμπημενες οι τιμες της. Ισως αν χρειαστει να ανεβω λιγο οικονομικα και να ξεμπερδευω… 16 ώρες πριν, stylish είπε whirlpool κι εγω, αλλά τον εχω κατω απο τον πάγκο απο το 2020 με επαγωγικη εστια bosch. Ο φούρνος με υδρόλυση αλλά δεν το εχουμε δουλέψει τρελά πολύ- μέχρι τώρα ολα οκ. Μας εχει βολέψει που βγαινει συρταρωτά έξω το ταψί. Να ξέρεις οτι η υδρόλυση δεν κάνει και πολλά πράγματα. Επι τη ευκαιρία ο σιδηρόδρομος είχε καποιου τύπου λιπαντικο /γράσο, που με το πλύσιμο έφυγε. Ξέρει κανεις τι ειναι; Θέλω να πιστεύω κάτι όχι καρκινογόνο. Αλλιώς το αφήνω όπως ειναι. Αυτο νομιζω πως θα πρεπε να ρωτησεις καποιον μαστορα. Αλλα νομιζω πως αν πλυθηκε ο φουρνος και αν εβαλες κανενα καθαριστικο δεν θα εχεις θεμα.
stylish Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 1 hour ago, BigSeller said: Για πλυντηριο πιστευω η καλυτερη επιλογη ειναι η lg. Στο budget αυτο δε βρισκω κατι σοβαρο απο siemens/πιτσος. για neff δεν εχω ιδεα. Δεν εχω δουλεψει κανενα προιον της Siemens θα ταν σιγουρα στις επιλογες μου αλλα ειναι πιο τσιμπημενες οι τιμες της. Ισως αν χρειαστει να ανεβω λιγο οικονομικα και να ξεμπερδευω… Αυτο νομιζω πως θα πρεπε να ρωτησεις καποιον μαστορα. Αλλα νομιζω πως αν πλυθηκε ο φουρνος και αν εβαλες κανενα καθαριστικο δεν θα εχεις θεμα. Σιγουρα δεν εχει θεμα που εφυγε αυτο το λιπαντικο. Απλα ακουγεται περισσοτερο οταν τραβας το ταψι εξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα