Antonisk2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μάλλον έχω ανοίξει σε λάθος μεριά αλλά τέλος πάντων! (έχω μπερδευτεί) Έχω σταμπάρει ένα mp3 player και λέω να το χτυπήσω ΑΛΛΑ επειδή δεν ξέρω από αυτά θα ήθελα τη βοήθεια σας. Λοιπόν το συγκεκριμένο λέει ότι έχει 16Mb μνήνη πάνω και ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τα 128Mb αν του προσθέσεις. Η ερώτηση μου είναι απλή. Σε αυτά τα 16Mb που έχει πόσα τραγούδια περίπου χωράνε; Πιστεύω ότι τα τραγούδια δεν αποθηκεύονται σε μορφή mp3 σαν αυτή των Η/Υ γιατί τότε θα χώραγε το πολύ 5 τραγούδια. Μήπως ξέρει κανείς;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δυστυχώς έτσι είναι. Τα 16mb δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Τα 128 ίσα που αρκούν για 2 cd περίπου, οπότε κανόνισε την πορεία σου!Και τα mb που αναγράφουν είναι "σκάρτα",πχ τα 128 ειναι 123 στην πραγματικότητα. Τώρα αν κάνουμε ripping σε χαμηλό bitrate 112-96 κλπ σίγουρα θα χωρέσουμε περισσότερα τραγούδια,αλλά η ποιότητα μήπως είναι κάτω του μετρίου και μας απογοητεύει? Ολα όμως εξαρτώνται απο την χρήση,αν θες να πηγαίνεις μέχρι το super market 3 τετραγωνα παρακάτω συνοδεία μουσικής,πιστεύω ότι αρκούν 128mb.Αν θες να πηγαίνεις εκδρομές(ακόμα και μονοήμερες)γρήγορα θα βαριέσε να ακούς τα ίδια και τα ίδια tracks. Yπάρχει και η λύση του cd mp3 player που είναι μεν μεγαλύτερο σε μέγεθος αλλά πιο ικανοποιητικό long term. Kαι τέλος μια πιο δραστική ακόμα λύση για να σε συντροφεύει μουσική στα ταξίδια σου είναι να προσλάβεις μια κανονική ορχήστρα αλλά πως θα κουβαλάς τόσα άτομα μαζί σου? (το τελευταίο ήταν ένα σαχλό αστείο και μην τα λάβεις υπόψην σου)
Mapas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Χμ... απλά το mp3 player με μνήμη flash κρατά και περισσότερο τις μπαταρίες απ'ότι το cd-mp3 player... Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν usb memory αφού αποθηκεύει και άλλα αρχεία. 256mb mp3 player με flash αξίζει αν θέλεις να έχεις μαζί σου 4-5 ώρες μουσική... και μπαταρίες που κρατούν 17 ώρες και φορτίζονται απο usb (http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.661068) Εγώ πάντως προτιμώ cd-mp3 player γιατί έχω καμιά 10αριά cd με mp3 και 4 ζευγάρια επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
Bourdoulas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 check this out http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=389313
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.