kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, trif_on είπε Καλημέρα, αγορα λαπτοπ με αποφορολογηση και επιστροφή μπορεί να γίνει μέσω του e-shop του Γερμανού; Καλημέρα , εφόσον η πληρώμη έγινε μέσω του Eshop ναι θα γίνει κανονικά η επιστροφή , η οποία μπορεί να πραγματοποηθεί μέχρι και 09/08/2024 Επεξ/σία 12 Ιουλίου από kosmasgr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logica1 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Στις 12/7/2024 στις 12:19 ΜΜ, trif_on είπε Καλημέρα, αγορα λαπτοπ με αποφορολογηση και επιστροφή μπορεί να γίνει μέσω του e-shop του Γερμανού; Αποφορολογηση μεσω eshop δεν γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 8 ώρες πριν, logica1 είπε Αποφορολογηση μεσω eshop δεν γινεται! Πλέον γίνεται κανονικά. Αγόρασα laptop πριν δύο μήνες έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logica1 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Nick64 είπε Πλέον γίνεται κανονικά. Αγόρασα laptop πριν δύο μήνες έτσι Εισαι σιγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, logica1 είπε Εισαι σιγουρος? Germanos 39Α Ναι σίγουρος. Το πρόσθεσαν τελευταία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Καλησπέρα , μπήκε σε κάποιον που έκανε αγορά από Germanos eShop η επιστροφή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logica1 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Στις 18/7/2024 στις 6:57 ΜΜ, Nick64 είπε Germanos 39Α Ναι σίγουρος. Το πρόσθεσαν τελευταία Εαν λες για το pop up κουτατι κστω δεξια αυτο ειναι μονο για να σου πει εαν δικαιουτε το αφμ απαλαγη η οχι. Η διαδικασια δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 6 ώρες πριν, logica1 είπε Εαν λες για το pop up κουτατι κστω δεξια αυτο ειναι μονο για να σου πει εαν δικαιουτε το αφμ απαλαγη η οχι. Η διαδικασια δεν γινεται. Εάν διαβάσεις τους όρους το αναφέρει ξεκάθαρα. Μια δοκιμή με επαγγελματικό αφμ θα σε πείσει. Εγώ πάντως το έχω κάνει. Στο τελευταίο στάδιο αφαιρεί το ΦΠΑ και πληρώνεις ότι σου αναλογεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topCASH Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Στις 11/7/2024 στις 8:24 ΜΜ, alan boy είπε Εξαργύρωση στο βενζινάδικο κάνω εγώ ωραιος φιλε! 26 λεπτά πριν, Nick64 είπε Εάν διαβάσεις τους όρους το αναφέρει ξεκάθαρα. Μια δοκιμή με επαγγελματικό αφμ θα σε πείσει. Εγώ πάντως το έχω κάνει. Στο τελευταίο στάδιο αφαιρεί το ΦΠΑ και πληρώνεις ότι σου αναλογεί. ευχαριστω φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_ran Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Στις 20/7/2024 στις 3:43 ΜΜ, kosmasgr είπε Καλησπέρα , μπήκε σε κάποιον που έκανε αγορά από Germanos eShop η επιστροφή ? Ναι, σημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 18 ώρες πριν, power_ran είπε Ναι, σημερα Αναμένω εγώ ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα