Προς το περιεχόμενο

Γερμανός 15% επιστροφή με Eurobank για 250€+ αγορες

dartanian8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάντως υπήρξαν και κάτι αυξήσεις φωτιά 2 μέρες πριν ανακοινωθεί η "επιστροφή". Αν κάποιος ενδιαφέρεται πάντως να μου δώσει 100€ μπορώ να του επιστρέψω 50. Μόνο σοβαρές προτάσεις σε p.m.

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει βρει κανείς κάποια καλή τιμή για κινητό; Μόνο το 13Τ στα 399€ βλέπω ως καλή περίπτωση. Όλα τα άλλα ακριβά χωρίς λόγο 

Επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Eurobank. Με αγορές με πιστωτική κάρτα της eurobank (σε άτοκες δόσεις) πως γίνεται ακριβώς η επιστροφή; Ευχαριστώ!

• Like 1

1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε

Επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Eurobank. Με αγορές με πιστωτική κάρτα της eurobank (σε άτοκες δόσεις) πως γίνεται ακριβώς η επιστροφή; Ευχαριστώ!

Η επιστροφή γίνεται άμεσα (μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές αγορές, όχι στην ίδια την αγορά!) και η πληρωμή στην τράπεζα σε άτοκες δόσεις κάθε μήνα!

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Γερμανός 15% επιστροφή με Eurobank για 250€+ αγορες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέει στους όρους ότι θα πάρεις το 15% αν εξαργυρώσεις επιστροφή, αρκεί το πληρωτέο ποσό να είναι πάνω από 249€. Αλλά από άλλες προσφορές θυμάμαι ότι δεν ίσχυε.

Επεξ/σία από panos-

9 hours ago, samsunglife said:

Η επιστροφή γίνεται άμεσα (μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές αγορές, όχι στην ίδια την αγορά!) και η πληρωμή στην τράπεζα σε άτοκες δόσεις κάθε μήνα!

Δεν γίνεται άμεσα η επιστροφή στις κατά καιρούς προσφορές, περιμένεις κανα μήνα. Άμεσα γίνεται όταν ψωνίζεις σε μαγαζί, βενζινάδικο κλπ και δεν παίζει προσφορά. Έχω κάνει πολλές, το γράφει και στους όρους του προγράμματος επιστροφή. Αγορά 23 Απριλίου από Γερμανό 10% επιστροφή, μπήκαν στην κάρτα στις 23 Μαΐου. 

10 hours ago, bigLITTLE said:

Δεν έχει να κάνει το άτοκο δόσεων. Παίρνεις όλη την επιστροφή κανονικά αλλά όχι άμεσα. Μπορεί να περιμένεις και 30 μέρες. 

• Like 1

Επίσης να έχετε στο νου σας για την εξαργύρωση των χρημάτων, θέλει λίγο ψάξιμο. Παραγγελία απο το site του Γερμανού και πληρωμή με κάρτα στο κατάστημα, δεν δέχονται την εξαργύρωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...