Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o light πως εβγαλε τοσα λεφτα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα?

Παντου ακουω για τον light λες και  ολοι τον εχουν σαν θεο./

Ο τυπος εβγαλε τοσα  λεφτα  ,μονο και  μονο απο 5  τραγουδακια..

• Haha 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

o light πως εβγαλε τοσα λεφτα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα?

Παντου ακουω για τον light λες και  ολοι τον εχουν σαν θεο./

Ο τυπος εβγαλε τοσα  λεφτα  ,μονο και  μονο απο 5  τραγουδακια..

Εσύ πιστευεις ότι ακούς;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εσύ πιστευεις ότι ακούς;

εγω   φιλε  βλεπω οτι ο τυπος εχει  βγαλει  πολλα λεφτα.. χωρις να κανει  απολύτος  τιποτα στην  ζωη  του

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

εγω   φιλε  βλεπω οτι ο τυπος εχει  βγαλει  πολλα λεφτα.. χωρις να κανει  απολύτος  τιποτα στην  ζωη  του

Φαντάζομαι έχεις δει τους λογαριασμούς του.Κάνε και εσύ απολύτως τίποτα να κονομήσεις.

Δημοσ.

Ο mad clip, ο snik και όλοι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν το hype και το trend της... trap είναι όλοι μια χαρά πλούσιοι. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι η Showbiz έχει φράγκα;

Αντιγράφω από Wikipedia: "Το 2021, έβγαλε το τρίτο του άλμπουμ, με τίτλο "Immortale", με παραπάνω από 120 εκατομμύρια αναπαραγωγές σε όλες τις πλατφόρμες". Καταλαβαίνεις για τι νούμερο μιλάμε; Αντιλαμβάνεσαι τα λεφτά από τα δικαιώματα κάθε φορά που αναπαράγεται ένα τραγούδι του;

• Like 1
Δημοσ.

Το αθλιο υποκειμενο ονοματι light ηρθε φετος στα καρναβαλια για 2 ωρες την καθαρα δευτερα και τραγουδησε και πηρε νομιζω 4 χιλιαρικα τσεπη μαυρα. Την ιδια ωρα ειχαμε και Γιουσεφ βασιλισσα του καρναβαλιου αυτη πηρε 500αρικο ειχε ερθει και περσι και μετα πηγε αλλου να βγαλει τα χοντρα πισω απο τις καμερες. Περσι μαλιστα ειχε μεινει με το στρινγκ μπροστα στην πλατεια και σε εκατονταδες παιδια μικρων ηλικιων και χορευε. Εχει ξεφυγει το πραγμα δεν υπαρχει καμια ηθικη ολα εχουν γινει ισωμα. Για τον light πηγε το καθε 15χρονο να τον ακουσει εγω ξερναω με οτιδηποτε απο τραπ σκουπιδο trash αλλα η νεολαια εχει ριξει τοσο στον πατο τα στανταρ της που απλα ακουει θορυβο και χαιρεται. Βγαζουν λεφτα γιατι υπαρχει χαζος κοσμος και γιατι ολα ειναι μαυρα δεν περναει τιποτα απο εφορια. Τα ειδαμε και με το ρεμο 5 χρονια 50 χιλιαρικα εισοδημα οταν 100 χιλιαρικα ειναι το μεροκαματο του. Ετσι γινονται τα λεφτα το 99.9% που εχει λεφτα εκατομμυρια ετσι τα εκανε με μαυρα και δηλωνει ισα ισα το αφορολογητο και δεν δινει τιποτα εφορια και στο κρατος. Στην υγεια μας. 

• Like 10
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Οσα και να βγαζει, τι προσδοκιμο ζωης εχει αυτο το καταπλασμα; Σε λιγα χρονια θα παει ειτε απο πρεζα ειτε απο μπιστολι ειτε απο αλλο "φυσικο αιτιο" και θα τα παρει μαζι του κι αυτος.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
8 hours ago, Cubicolor said:

εγω  φιλε  βλεπω οτι ο τυπος εχει  βγαλει  πολλα λεφτα.. χωρις να κανει  απολύτος  τιποτα στην  ζωη  του

Και εσυ δεν κανεις τιποτα στη ζωη σου, γιατι δεν εχεις βγαλει λεφτα;

Η παθογενεια ξεκιναει απο το οτι ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι. 

• Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...