Προς το περιεχόμενο

Συνεργείο για καταλύτη

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Έχετε κάποιο συνεργείο στην Αθήνα να προτείνετε για αλλαγή καταλύτη με προϊόν της προκοπής και καλό μάστορα.

Θέλω να αλλάξω καταλύτη σε Smart 450. Έβγαλε τσεκ, το πήγα διαγνωστικό και "μαρτύρησε" καταλύτη. Είναι πακέτο με την εξάτμιση μαζί αλλά το κακό είναι ότι έχω custom εξάτμιση look Brabus και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο. Ρώτησα σε δύο με τις καλύτερες αξιολογήσεις, στον Τσουκαλά στην Ηλιούπολη και στον Κένταυρο στην Κατεχάκη.

Έχετε υπόψιν κάποιους άλλους ή τι να προσέξω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν βάλεις aftermarket πάλι θα ανάβει το λαμπάκι....Εάν ο καταλύτης σου δεν είναι σπασμένος, παίρνει κάρτα καυσαερίων και δεν έχεις θέμα επιδόσεων, βάλε έναν "κλέφτη" να μην σου ανάβει το λαμπάκι.

• Thanks 1

6 ώρες πριν, -WISE- είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχετε κάποιο συνεργείο στην Αθήνα να προτείνετε για αλλαγή καταλύτη με προϊόν της προκοπής και καλό μάστορα.

Θέλω να αλλάξω καταλύτη σε Smart 450. Έβγαλε τσεκ, το πήγα διαγνωστικό και "μαρτύρησε" καταλύτη. Είναι πακέτο με την εξάτμιση μαζί αλλά το κακό είναι ότι έχω custom εξάτμιση look Brabus και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο. Ρώτησα σε δύο με τις καλύτερες αξιολογήσεις, στον Τσουκαλά στην Ηλιούπολη και στον Κένταυρο στην Κατεχάκη.

Έχετε υπόψιν κάποιους άλλους ή τι να προσέξω;

Ρώτα και στον Mavroidakos Γλυφάδα

• Like 1
  • Thanks 1

26 minutes ago, giannos13 said:

Εάν βάλεις aftermarket πάλι θα ανάβει το λαμπάκι....Εάν ο καταλύτης σου δεν είναι σπασμένος, παίρνει κάρτα καυσαερίων και δεν έχεις θέμα επιδόσεων, βάλε έναν "κλέφτη" να μην σου ανάβει το λαμπάκι.

Ένας σωστός after market και όχι απλό καζάνι μια χαρά κάνει δουλειά (προφανος και δεν κάνει κάνα 100 ευρώ που βαράνε για σκέτο καζάνι)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Black Demis είπε

Ένας σωστός after market και όχι απλό καζάνι μια χαρά κάνει δουλειά (προφανος και δεν κάνει κάνα 100 ευρώ που βαράνε για σκέτο καζάνι)

Ξέρω ότι το 500άρι (και λόγω custom εξάτμισης) δυστυχώς δεν το γλιτώνω. 😔
Τουλάχιστον αν είναι να τα σκάσω, να κάνει καλή δουλειά όπως λες.

1 ώρα πριν, bill999r είπε

Δεν μου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα φίλε.

Επεξ/σία από -WISE-

Εξατμίσεις- Καταλύτες Νίκος Γκουτσούλας (Power Exhaust)

Δεν ξέρω γτ δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος.

Είναι ο πιο οικονομικός που είχα βρει κ είχα βάλει μεταλλικό καταλύτη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...