Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@SabotazNic

Λες πιο πάνω ότι αν πέσεις θύμα απάτης μετά από αλλαγή δίσκου δεν θα αποζημιωθείς. Οι όροι που ανέβασες το λένε ξεκάθαρα. Δεν θα αποζημιωθείς για ζημιές που προκλήθηκαν από αλλαγές εξοπλισμού ΚΑΤΟΠΙΝ του χακαρίσματος. Άρα το ανάποδο ισχύει. Αλλά εγώ έχω το θέμα κατανόησης , οκ. Έχεις δίκιο. Για εμένα αυτό το μίνι τσατ μας έλαβε τέλος. Συγγνώμη που παρανόησα.

@Inuyasha

Διαβάζοντας λίγο τους όρους/διαφημιστικά έχω την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη ασφάλεια έχει να κάνει περισσότερο με το θέμα hacking παρά με το θέμα μου δώσανε έναν λογαριασμό και τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και ποιος εξαπατήθηκε. Σε παρόμοιες περιπτώσεις η "κανονική" λειτουργία συνήθως έχει να κάνει με

1. Κατάλαβα ότι με χάκαραν κτλ.

2. Επικοινωνώ με την ασφαλιστική και το δηλώνω

3. Λογικά υπάρχει τεχνική βοήθεια αποκατάστασης και αποζημιώνομαι π.χ. αν κλέψανε κωδικούς e-banking ή αν εκβιαστικά για να αποκρυπτογραφήσουν αρχεία σημαντικά ζητήσουν λεφτά κτλ.

Δεν νομίζω ότι εμπλέκεται αυτή η ασφάλεια με δικαστικές διαμάχες.

• Haha 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Μη στέλνετε πλέον χρήματα με εμβάσματα ούτε σε γνωστούς. Η ΑΑΔΕ από το τρέχον έτος θα έχει μόνιμη πρόσβασή (μόνιμη άρση απορρήτου) στους τραπεζικούς λογαριασμούς και αυτές οι "δωρεές" πρέπει να δηλώνονται γιατί φορολογούνται. Μόνο δωρεές σε πρώτου βαθμού συγγενείς δεν φορολογούνται αλλά και αυτές αν δεν μπουν στις φορολογικές δηλώσεις μπαίνουν πρόστιμα.

Βγαίνουμε οφφ τόπικ με αυτό. Αλλά το άρθρο που πόσταρες ουσιαστικά μας λέει ότι αν π.χ. φάμε έξω με μια παρέα, μοιραστούμε το λογαριασμό οπότε εγώ κάνω iris μεταφορά 50 ευρώ για να πληρώσει ο άλλος... θα πρέπει να δηλωθεί η δωρεά απο εμένα και ο παραλήπτης να πληρώσει 40% επι του ποσού ως φόρο!!!

Αυτό είναι κάτι που ισχύει και σήμερα τυπικά αλλά με την μόνιμη άρση τραπεζικού απορρήτου, το σύστημά τους θα ελέγχει αυτόματα τα πάντα οπότε το παραπάνω "αστείο" παράδειγμα θα γίνει σοβαρό! Δεν υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο στη φορολογία μιας δωρεάς άρα αν θέλουν σε φορολογούν (και δίνουν πρόστιμο) και στη μεταφορά 1 ευρώ!

Μου φαίνεται θέλουν να μας στείλουν πίσω στα μετρητά...

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Newlife33 είπε

Τα έλαβα πίσω τα χρήματα! Από εδώ και πέρα ούτε 0.5 € σε κανέναν. Το πήρα το μάθημα μου!

Ούτε του παπά μην το πεις.Πρώτα επιβεβαίωση ότι ειναι πραγματικό το μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...