Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, GREGORYMO said: Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης με 50€ το χρόνο Τι προσφέρει αυτή η ασφάλιση; Προστασία από μεταφορές που κάνει ο άλλος επειδή είναι αφελής;
GREGORYMO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι προσφέρει αυτή η ασφάλιση; Προστασία από μεταφορές που κάνει ο άλλος επειδή είναι αφελής; Στην εθνική τράπεζα μου το πρότειναν. Βέβαια θέλει ψάξιμο και όχι να στηριχτείς στα 'λόγια' του υπαλλήλου
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Στην εθνική τράπεζα μου το πρότειναν. Βέβαια θέλει ψάξιμο και όχι να στηριχτείς στα 'λόγια' του υπαλλήλου Η ασφαλεια που σου προτειναν, αφορα την καρτα, και ειναι οτι προσφερει ετσι και αλλιως η visa/mc. Αντε ισως σε κλοπη καρτας να εχεις δωρεαν επανεκδοση. Δεν υπαρχει ασφαλεια σε αποστολη εμβασματος, και ο λογος ειναι οτι το κανεις εσυ ο ιδιος, οποτε θεωρητικα ξερεις που στελνεις τα χρηματα σου. 1
GREGORYMO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Η ασφαλεια που σου προτειναν, αφορα την καρτα, και ειναι οτι προσφερει ετσι και αλλιως η visa/mc. Αντε ισως σε κλοπη καρτας να εχεις δωρεαν επανεκδοση. Δεν υπαρχει ασφαλεια σε αποστολη εμβασματος, και ο λογος ειναι οτι το κανεις εσυ ο ιδιος, οποτε θεωρητικα ξερεις που στελνεις τα χρηματα σου. Ότι θέλεις γράφεις ! Άλλο η απώλεια κάρτας που κάνουν όλες οι τράπεζες στα 30€ και άλλο αυτό που γράφω εγώ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ότι θέλεις γράφεις ! Άλλο η απώλεια κάρτας που κάνουν όλες οι τράπεζες στα 30€ και άλλο αυτό που γράφω εγώ Μόνο που αυτό που γράφεις εσύ δεν υπάρχει.Βάλε λινκ αν είναι. 1
panostza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 5 hours ago, Ukforthemoment said: Μόνο που αυτό που γράφεις εσύ δεν υπάρχει.Βάλε λινκ αν είναι. https://www.nbg.gr/en/individuals/insurance-programs/online-risks/full-cyber-protection-insurance-plan Αλλά βέβαια , το κατά πόσον θα καλύψει όταν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις τα πιο απλά βήματα προστασίας του εαυτού σου είναι άλλο θέμα. Δλδ αν επικοινωνήσει μαζί μου ο γνωστός νιγηριανός πρίγκηπας κι εγώ στείλω στο λογαριασμό του €1000 για τα έξοδα αποστολής των €10εκ που θα μου στείλει, θα καλυφθώ; Δεν ξέρω, έχω αμφιβολίες. Πάντως ναι, υπάρχει πρόγραμμα ασφάλισης και θεωρητικά σε καλύπτει. Δεν είναι καν κάτι "εξωτικό", όλες οι τράπεζες το έχουν.
Neptu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Στην bunq (Ολλανδία) πάντως που έχω λογαριασμό, έχει επιλογή κάποια εμβάσματα που θεωρούνται ύποπτα να καθυστερούν 24 ώρες. Εγώ το έχω απενεργοποιήσει, δε ξέρω τα κριτήρια τους. Πήγα να στείλω έμβασμα πριν μέρες και είδα ότι καθυστέρησε και τότε ανακάλυψα την επιλογή. Καλή περίπτωση γιατί πιστεύω αν πέσεις θύμα τέτοιας απάτης οι μισοί θα το πάρουν χαμπάρι μέσα σε 24 ώρες ώστε να το μπλοκάρουν. Οι υπόλοιποι... ό,τι και να κάνεις δε μπορείς να τους σώσεις όλους. Κάποιοι είναι γεννημένοι θύματα. Δε ξέρω αν το έχουν κι άλλες τράπεζες. Αν κάποιος το έχει δει ας το γράψει.
NiKoSmile Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μη στέλνετε πλέον χρήματα με εμβάσματα ούτε σε γνωστούς. Η ΑΑΔΕ από το τρέχον έτος θα έχει μόνιμη πρόσβασή (μόνιμη άρση απορρήτου) στους τραπεζικούς λογαριασμούς και αυτές οι "δωρεές" πρέπει να δηλώνονται γιατί φορολογούνται. Μόνο δωρεές σε πρώτου βαθμού συγγενείς δεν φορολογούνται αλλά και αυτές αν δεν μπουν στις φορολογικές δηλώσεις μπαίνουν πρόστιμα. Τι θα βλέπει η ΑΑΔΕ Προβλέπει δηλαδή μόνιμη άρση του τραπεζικού απορρήτου και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: όλων των καταθέσεων χρηματικών ποσών σε τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των αναλήψεων χρηματικών ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των μεταφορών χρηματικών ποσών από λογαριασμό σε λογαριασμό όλων των πληρωμών που πραγματοποιούνται από και προς φυσικά και νομικά πρόσωπα μέσω τραπεζικών λογαριασμών όλων των πληρωμών που πραγματοποιούν τα φυσικά πρόσωπα μέσω προπληρωμένων και πιστωτικών καρτών, αλλά και των εξοφλήσεων οφειλών σε πιστωτικές κάρτες. https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1757039/aade-monimi-arsi-toy-trapezikoy-aporritoy-kai-parakoloythisi-ton-logariasmon-mas-se-pragmatiko-chrono/ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από NiKoSmile 1
Neptu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 τραπεζικό απόρρητο σου λέει μετά. Αυτά γράψτα σε κάποιους με μυαλό μπαμπουίνου που μας έχουν τρελάνει με τις ευχές για την κατάργηση των μετρητών, κάρτες παντού.... Τώρα μπορεί να μην ασχολούνται με μικρο ποσά και να στοχεύουν άτομα που δηλώνουν 1000€ και ξοδεύουν 50,000€ αλλά όσο περνάει ο καιρός θα φτάσουμε σε σημείο που θα στέλνεις σε φίλο 10€ και θα βαράνε καμπανάκια. Βλέπετε όλα γίνονται σιγά σιγά.
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, panostza είπε https://www.nbg.gr/en/individuals/insurance-programs/online-risks/full-cyber-protection-insurance-plan Αλλά βέβαια , το κατά πόσον θα καλύψει όταν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις τα πιο απλά βήματα προστασίας του εαυτού σου είναι άλλο θέμα. Δλδ αν επικοινωνήσει μαζί μου ο γνωστός νιγηριανός πρίγκηπας κι εγώ στείλω στο λογαριασμό του €1000 για τα έξοδα αποστολής των €10εκ που θα μου στείλει, θα καλυφθώ; Δεν ξέρω, έχω αμφιβολίες. Πάντως ναι, υπάρχει πρόγραμμα ασφάλισης και θεωρητικά σε καλύπτει. Δεν είναι καν κάτι "εξωτικό", όλες οι τράπεζες το έχουν. Το basic φαίνεται να είναι το κλασικό πακέτο ασφάλισης οπότε πάμε στο advanced. Τι σημαίνει ασφάλεια "απώλειας εισοδήματος" και "εκβιασμός στον κυβερνοχώρο". Στο 2ο δλδ αν σε εκβιάσουν και στείλεις έμβασμα, σε καλύπτει? Edit: από ότι φαίνεται στο συμβόλαιο αυτό λέει, βέβαια η περίπτωση του op ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΌ. Εν τω ρμτξαυ διαβάστε εξαιρέσεις που έχουν βάλει που μόνο ένας άσχετος μπορεί να τις έχει γράψει. Δλδ αν πέσω θύμα απάτης κατά τύχη μετά από αλλαγή σκληρού δίσκου, μπορούν εύκολα να αρνηθούν την αποζημίωση. Ότι να ναι
panostza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, SabotazNic said: Το basic φαίνεται να είναι το κλασικό πακέτο ασφάλισης οπότε πάμε στο advanced. Τι σημαίνει ασφάλεια "απώλειας εισοδήματος" και "εκβιασμός στον κυβερνοχώρο". Στο 2ο δλδ αν σε εκβιάσουν και στείλεις έμβασμα, σε καλύπτει? Edit: από ότι φαίνεται στο συμβόλαιο αυτό λέει, βέβαια η περίπτωση του op ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΌ. Εν τω ρμτξαυ διαβάστε εξαιρέσεις που έχουν βάλει που μόνο ένας άσχετος μπορεί να τις έχει γράψει. Δλδ αν πέσω θύμα απάτης κατά τύχη μετά από αλλαγή σκληρού δίσκου, μπορούν εύκολα να αρνηθούν την αποζημίωση. Ότι να ναι Πιο εννοείς "κλασικό πακέτο ασφάλισης"; Κάρτα; Όχι , αυτό είναι άλλο προϊόν. Στις εξαιρέσεις απλά δεν κατανόησες. Δεν καλύπτουν βλάβη σε εξοπλισμό/βελτίωση μετά την επέλευση του ζημιογόνου γεγονότος. Δηλαδή βλάβη σε αναβαθμίσεις και εξοπλισμό μετά το "χακάρισμα" . Αν δηλαδή πας αλλάξεις δίσκο επειδή σε χακάρανε ή αλλάξεις οθόνη και γίνει ζημιά περαιτέρω λόγω των αλλαγών δεν σε καλύπτει. Οπότε άσχετος δικηγόρος ασφαλιστικής - SabotazNic 1-0 σημειώσατε 1. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από panostza
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, panostza είπε Πιο εννοείς "κλασικό πακέτο ασφάλισης"; Κάρτα; Όχι , αυτό είναι άλλο προϊόν. Στις εξαιρέσεις απλά δεν κατανόησες. Δεν καλύπτουν βλάβη σε εξοπλισμό/βελτίωση μετά την επέλευση του ζημιογόνου γεγονότος. Δηλαδή βλάβη σε αναβαθμίσεις και εξοπλισμό μετά το "χακάρισμα" . Αν δηλαδή πας αλλάξεις δίσκο επειδή σε χακάρανε ή αλλάξεις οθόνη και γίνει ζημιά περαιτέρω λόγω των αλλαγών δεν σε καλύπτει. Οπότε άσχετος δικηγόρος ασφαλιστικής - SabotazNic 1-0 σημειώσατε 1. Αν διαβάσεις, λέει αναβάθμιση ή αύξηση....της χωρητικότητας. Οπότε και να προσθέσω απλά ένα ακόμα σκληρό δίσκο, θα μπορούσε να είναι λόγος να μην αποζημιωθώ. Αλλαγή monitor να είναι λόγος άρνησης? Χα, γελάνε και οι πέτρες. Όσο για τον άσχετο δικηγόρο ασφαλιστικής, ευτυχώς δεν θα τον χρειαστώ γιατί μου κόβει Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από SabotazNic
panostza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 3 minutes ago, SabotazNic said: Αν διαβάσεις, λέει αναβάθμιση ή αύξηση....της χωρητικότητας. Οπότε και να προσθέσω απλά ένα ακόμα σκληρό δίσκο, θα μπορούσε να είναι λόγος να μην αποζημιωθώ. Αλλαγή monitor να είναι λόγος άρνησης? Χα, γελάνε και οι πέτρες. Όσο για τον άσχετο δικηγόρο ασφαλιστικής, ευτυχώς δεν θα τον χρειαστώ γιατί μου κόβει Ωχού, διάβασε τι λέει, ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ και βλάβες εξ αυτών ΜΕΤΑ την επέλευση του ζημιογόνου γεγονότος. Δηλαδή γίνεται η ζημιά, ειδοποιείς, ότι προσθήκες κάνεις μετά θεωρούνται εκ του πονηρού. Τόσο περίεργο σου φαίνεται; Δηλαδή ασφαλίζω εγώ το σπίτι και το περιεχόμενό του. Καίγεται, πάω και πετάω εγώ μετά και μια τηλεόραση εξτρά και 2-3 πίνακες αξίας και ζητάω να αποζημιωθώ και για αυτά. Αυτό σου λέει ουσιαστικά ότι δεν γίνεται. Οπότε το δικηγόρο της ασφαλιστικής να μην τον χρειαστείς, αλλά ένα θέμα κατανόησης έχεις αν και σου κόβει.
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, panostza είπε Ωχού, διάβασε τι λέει, ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ και βλάβες εξ αυτών ΜΕΤΑ την επέλευση του ζημιογόνου γεγονότος. Δηλαδή γίνεται η ζημιά, ειδοποιείς, ότι προσθήκες κάνεις μετά θεωρούνται εκ του πονηρού. Τόσο περίεργο σου φαίνεται; Δηλαδή ασφαλίζω εγώ το σπίτι και το περιεχόμενό του. Καίγεται, πάω και πετάω εγώ μετά και μια τηλεόραση εξτρά και 2-3 πίνακες αξίας και ζητάω να αποζημιωθώ και για αυτά. Αυτό σου λέει ουσιαστικά ότι δεν γίνεται. Οπότε το δικηγόρο της ασφαλιστικής να μην τον χρειαστείς, αλλά ένα θέμα κατανόησης έχεις αν και σου κόβει. Κανένα θέμα κατανόησης δεν έχω. Εσύ φαίνεται να έχεις ένα γενικό θεματάκι πάντως
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Για την ασφάλεια που λέτε, και πως θα αποφασίσουν αν όντως έπεσες θύμα απάτης? Η ασφαλιστική θα κάνει και το δικαστη? Αν είναι θα κάνω αγορές κάνα 10000 θα παραλάβω και μετά θα πάω να πω ότι όλοι με εξαπάτησαν και μου έστειλαν πέτρες άρα με τη λογική ότι υπάρχει ασφάλεια η ασφαλιστική θα με καλύψει άρα θα μου μείνουν και τα 10κ και το/τα προϊόντα Χωρίς καταδικαστικη απόφαση δεν μπορείς να πεις κάποιον απατεώνα είναι ο λόγος σου ενάντια στο δικό του, εσύ λες μου έστειλε πέτρες, ο άλλος λέει εγώ έστειλα το κινητό πχ και πάει να μου το φάει και κινητό και λεφτά καμία ασφαλιστική δεν προκειτε να το παίξει δικαστής και ούτε έχει δικαίωμα να το κάνει Είναι πάνω κάτω όπως και στα ατυχήματα αν αρνηθούν και οι 2 την ευθηνη πρώτα γίνεται δικαστήριο και μετά αποφασίζεται η οποία αποζημίωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα