temis83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Καλημέρα. Έχει τύχει σε κάποιον να αγοράσει κινητό καινούργιο και να έχει χτυπήματα και γρατσουνιές; Πρόκειται για ένα Samsung a25 ,το οποίο αγόρασαν μέσο ίντερνετ από ένα κατάστημα. Το κατάστημα δεν δέχεται επιστροφή ούτε το σέρβις της Samsung. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω;
alan boy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Έλα ρε φίλε... Τι λαχείο τράβηξες; και καλό σημάδι. Απο το μαγαζί τι σου λένε;
temis83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Το μαγαζί λέει εμείς σφραγισμένο το πουλήσαμε, και να το επιστρέψεις εμείς δεν το αλλάζουμε. Έχει στο σύνολο 3 σημάδια το κινητό
ougxar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Καταστήματα της πλάκας απλοί μεταπωλητες είναι με μηδέν υποχρεώσεις γίδια 3
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 59 λεπτά πριν, temis83 είπε Καλημέρα. Έχει τύχει σε κάποιον να αγοράσει κινητό καινούργιο και να έχει χτυπήματα και γρατσουνιές; Πρόκειται για ένα Samsung a25 ,το οποίο αγόρασαν μέσο ίντερνετ από ένα κατάστημα. Το κατάστημα δεν δέχεται επιστροφή ούτε το σέρβις της Samsung. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω; Δυστηχώς δεν μπορεις να αποδείξεις τπτ. Ασε που αυτά δημιουργούν μετέπειτα θέματα σε περίπτωση εγγύησης.
Λύση manoskost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Λύση Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 το αγόρασες με κάρτα? αν ναί, κάνε αμφισβήτηση της αγοράς στην τράπεζα. 2 1
stratos979 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 αυτό που λέει ο φίλος από πάνω αν έχεις πληρώσει με κάρτα μεταχειρισμένο/εκθεσιακό για καινούργιο και δέλεαρ η χαμηλότερη τιμή κλασσικά. Καλύτερα λίγα παραπάνω και γνωστή αλυσίδα, καλύτερα ακόμα γνωστή αλυσίδα και στο κατάστημα όπου το βλέπεις με τα μάτια σου και το παίρνεις σφραγισμένο Αλλιώς αμαζον (πώληση+αποστολή από αμαζον) τι στο καλό και από το Ali που πήρα τηλ. μου ήρθε σφραγισμένο και αγρατζούνιστο 1
temis83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, manoskost είπε το αγόρασες με κάρτα? αν ναί, κάνε αμφισβήτηση της αγοράς στην τράπεζα. Ναι με κάρτα αγόρασα, σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Κινητό πρέπει να το επιστρέψω, δεν θα κάνει αυτός άρνηση της παραλαβής; Και το χειρότερο σε αυτήν την περίπτωση ότι κόπηκε τιμολόγιο. Μάλλον θα ησυχάσω, οπός είπε ο φίλος από πάνω και από Alli δεν παθαίνει τέτοια
manoskost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, temis83 είπε Ναι με κάρτα αγόρασα, σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Κινητό πρέπει να το επιστρέψω, δεν θα κάνει αυτός άρνηση της παραλαβής; Και το χειρότερο σε αυτήν την περίπτωση ότι κόπηκε τιμολόγιο. Μάλλον θα ησυχάσω, οπός είπε ο φίλος από πάνω και από Alli δεν παθαίνει τέτοια θα πάρεις τηλέφωνο την τράπεζα σου και θα κάνεις αμφισβήτηση αγοράς γιατί ήρθε με γρατζουνιές και θα τους στείλεις ότι σου ζητήσουν, καί άσε το μαγαζί να λέει ότι θέλει, όταν αγοράζεις με κάρτα έχεις και δικαιώματα, καί ήδη άργησες να το κάνεις. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από manoskost 1
temis83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, manoskost είπε θα πάρεις τηλέφωνο την τράπεζα σου και θα κάνεις αμφισβήτηση αγοράς γιατί ήρθε με γρατζουνιές και θα τους στείλεις ότι σου ζητήσουν, καί άσε το μαγαζί να λέει ότι θέλει, όταν αγοράζεις με κάρτα έχεις και δικαιώματα, καί ήδη άργησες να το κάνεις. Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπαν να κάνω αμφισβήτηση μέσο εφαρμογής. Λογικά επιλέγω αυτή τη στήλη και συμπληρώνω στην φόρμα το πρόβλημα, σωστά;
manoskost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 13 λεπτά πριν, temis83 είπε Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπαν να κάνω αμφισβήτηση μέσο εφαρμογής. Λογικά επιλέγω αυτή τη στήλη και συμπληρώνω στην φόρμα το πρόβλημα, σωστά; σωστα
ioannischr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 με συγχωρεις εσυ το ανοιξες η καποιος αλλος ηταν σφραγισμενη η συσκευασια με πλαστικο η ειχε μονο αυτοκολλητα στικ πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν σου γλυστρισε απο τα χερια δεν εχω ξανακουσει ναρθει σφραγισμενο κινητο με χτυπηματα μηπως εν γνωση σου αγορασες εκθεσιακο οπως εγραψε και αλλος
temis83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, ioannischr είπε με συγχωρεις εσυ το ανοιξες η καποιος αλλος ηταν σφραγισμενη η συσκευασια με πλαστικο η ειχε μονο αυτοκολλητα στικ πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν σου γλυστρισε απο τα χερια δεν εχω ξανακουσει ναρθει σφραγισμενο κινητο με χτυπηματα μηπως εν γνωση σου αγορασες εκθεσιακο οπως εγραψε και αλλος Όταν λες πλαστικό εννοείς σακούλα σαν τα κινητά Xiaomi; Όχι δεν είχε. Σκέτο χάρτινο κουτί με αυτοκόλλητο. Εκθεσιακό δεν έγραφε πουθενά εκτός αν ο καταστηματάρχης έκανε λαμογιά. Εγώ το κινητό έστειλα πίσω και έκανα ανμθισβήτηση συναλλαγής. Και βλέπουμε.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Στις 10/7/2024 στις 8:58 ΜΜ, temis83 είπε Εγώ το κινητό έστειλα πίσω και έκανα ανμθισβήτηση συναλλαγής. Και βλέπουμε. Ενημερωσε μας για την πορεια της καταστασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα