nikos_k1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Καλημέρα φίλε μου, εγώ προσωπικά τα καθάρισα ως εξής: Καλό πλύσιμο στα φανάρια να φύγουν οι επικαθήσεις από μυγάκια. Τρίψιμο με γυαλόχαρτο νερού με το χέρι (σταδιακά 600-800-1200-1500-2000-2500) Πέρασμα με αλοιφαδόρο με την αλοιφή της Arexons Το έκανα πριν από 2.5 χρόνια και τα φανάρια παραμένουν ακόμη όπως την πρώτη μέρα. Να σημειώσω ότι το αμάξι είναι καθημερινά στο δρόμο και εκτεθειμένο σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, milos_ είπε Υπάρχει τελικά μόνιμη λύση? Οπως ηταν στην αρχη νομιζω οχι !!!! 3
p_under Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οπως ηταν στην αρχη νομιζω οχι !!!! Αν κανεις την διαδικασία που περιγράφει ο @nikos_k1 και μετά τα βερνικώσεις? Δεν θα είναι σχεδόν εργοστασιακό το αποτέλεσμα?
korakios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Εξαρτάται την κατάσταση , αν έχει περάσει 20ετία και το φανάρι έχει καρακιτρινίσει τότε θα θέλει επανάληψη ανα Χ χρόνια ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, p_under είπε Αν κανεις την διαδικασία που περιγράφει ο @nikos_k1 και μετά τα βερνικώσεις? Δεν θα είναι σχεδόν εργοστασιακό το αποτέλεσμα? Φανοποιος μου το εχει κανει αρκετες φορες αλλα δεν θυμαμι αν εκανε και με αλιφαδορο Το αμαξι ειναι Honda CRV του 2008 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, milos_ είπε Υπάρχει τελικά μόνιμη λύση? Ίσως παρατείνει τη ζωή τους και η μεμβράνη η διάφανη , αφού πρωτα διορθωθούν σε φανοποιό. Καινουργια δε θα γίνουν αλλά θα βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα