Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

400€ ενοίκιο, μαζί με κοινόχρηστα, ΔΕΗ, νερό, internet είσαι στα 500€.

Αυτοκίνητο και ακίνητο να το έχεις όλο το χρόνο, μόνο για τέλη, ασφάλεια, ένα ετήσιο σέρβις κ.λπ. θες στην ξεφτίλα 60-70€/μήνα.

Μόνο με αυτά είσαι κοντά στα 600€ (αν όχι λίγο παραπάνω), αν το κυκλοφορείς πρόσθεσε τη βενζίνη σου.

Θες εσύ να μας πεις ότι με 400€ το πολύ, σιτίζεσαι επαρκώς, αγοράζεις κάποια ρούχα και παπούτσια, τα απορρυπαντικά σου και τα υπόλοιπα πάγια έξοδα που έχει ένα νοικοκυριό, έστω και ατομικό.

Αν παίρνεις καύσιμα απ' το στρατό, ψωνίζεις από σουπερμάρκετ του στρατού και διάφορα άλλα τέτοια, πες το μας, μη μας το κρύβεις.

Χαχαχαχαχα μακάρι να γίνονταν αυτά. Αλλά και να μπορούσα, καύσιμο F54 δεν θα έβαζα στο αυτοκίνητό μου. 😂😂

400 ενοίκιο.

100 νερό, ρεύμα τηλέφωνα.

200 σούπερ μάρκετ.

80 πετρέλαιο.

Μου μένουν περίπου 300 απλά για να τα φάω όπου και όπως επιθυμώ, ή/και να τα αποταμιεύσω αν δεν έχω τέτοια έξοδα.

Όταν παράλληλα έχω συνεχώς διάβασμα για το διδακτορικό, γυρίζω από τη δουλειά το νωρίτερο 5 το απόγευμα (όταν δεν έχουμε καμία νυχτερινή, απογευματινή, υπηρεσία κτλ.) πού στο καλό να τα φάω; Ναι, θα βγω το ΣΚ. Και πάλι, περισσεύουν πολλές φορές.

Ξαναλέω, με τόσα την βγάζουν εδώ και ΧΡΟΝΙΑ όλοι οι εκπαιδευτικοί/στρατιωτικοί. Με 12 μισθούς το έτος και όχι 14. Άρα γίνεται. Άλλο το δεν μου κάνει προσωπικά, άλλο το δεν γίνεται.

4 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Όλη η Ελλάδα είναι ένα τέτοιο success story 😅τό θα έγραφα και εγώ πως γίνετια με 400€ σκάρτα που μένουν τον μήνα, να πας σουπερ-μαρκετ να αγοράσεις καλό φαί και όλα τα άλλα απαραίτητα. Εκτός και αν έχει κάποιος καβάτζα από παλιά, έχει μαζέψει κάποιο ποσό.

Ρώτα τους δασκάλους των παιδιών σου αν γίνεται ή όχι.

• Like 3
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...