KenshinHimura Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε μια σύνθεση για gaming pc έως 1200€. Δεν χρειάζομαι οθόνη και περιφερειακά. Εάν γίνεται να είναι όλα από ένα κατάστημα έτσι ώστε να μου το συναρμολογήσουν. Έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα και είμαι εκτός επικαιρότητας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από KenshinHimura
Λύση @topos Δημοσ. 10 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 10 Ιουλίου Ram για καινούργιο μηχάνημα θα έπρεπε να κοιτάς για 32gb.Επιπλεον είναι κάπως αργές αυτές που έχεις βάλει γιατί έχουν σχετικά υψηλό cl(cl36).Γενικά μια οκ είναι στην ίδια συχνότητα αλλά με cl30. Κάρτα γραφικων, μάλλον η καλύτερη αγορά στην budget κατηγορία είναι μια 7600xt (έχει 16gb vram) και θα είναι κατατι πιο γρήγορη από την 3060.Τις βρίσκεις από τα 300ευρω. Τώρα για την πλατφόρμα.Ο 13600/14600 είναι καλύτερος σε multi σε multi από τον αντίστοιχο amd 7600/7700 όμως το am5 έχει αρκετή ζωή ακόμα, τώρα τέλος Ιουλίου θα παρουσιαστούν οι νέοι cpu και λογικά θα πάρει άλλη 1 γενιά επεξεργαστων.Ισως και 2.Το οποίο σημαίνει ότι με αναβάθμιση cpu μπορεί να σε βγαλει 7ετια+. Σε κάθε περίπτωση, για αυτούς τους επεξεργαστές δεν χρειαζεσε υδροψυξη.Κοιτα μια thermalright στα ~50 ευρώ από skroutz να γλιτώσεις το 50ευρω. Θα έλεγα πως θα μπορούσες να κόψεις άλλο ένα 20ευρω από τον nvme εάν χρειαζετε.Ενας wd 770 black παίζει στο ~70ευρω. Τώρα το κουτί είναι υποκειμενικό, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα ένα Corsair 4000d στα ίδια χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα