fffv7787 Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Γειά σε όλους! Έκανα την χαζομάρα να κατεβάσω και να συνδεθώ στο Followmeter (που είναι εφαρμογή τρίτου μέρους, αλλά δεν το ήξερα) για να ξέρω ποιος με έκανε (un)follow στο instagram. Τις πρώτες μέρες δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά προχτές το πρωί όταν πήγα πάλι να το χρησιμοποιήσω δεν λειτουργούσε και όταν μπήκα στο instagram μου εμφάνισε ότι εντοπίστηκε αυτοματοποιημένη δραστηριότητα και ότι πρέπει να αλλάξω κωδικό και να ενεργοποιήσω την ταυτοποίηση 2 παραγόντων ώστε να αποφευχθεί ο προσωρινός περιορισμός ή ο μόνιμος αποκλεισμός του λογαριασμού μου. Παρόλο που άλλαξα κωδικό, είχα ήδη ενεργοποιημένη την ταυτοποίηση 2 παραγόντων και επιπλέον επιβεβαίωσα το email και τον αριθμό του κινητού αφού βέβαια αφαίρεσα την εφαρμογή followmeter κάθε φορά που συνδεόμουν από άλλη συσκευή ή από το instagram.com στο chrome αντί για την εφαρμογή με αποσύνδεε από παντού και όταν χτες δοκίμασα πάλι φάνηκε να πετυχαίνει αλλά μετά από μερικές ώρες αποσυνδέθηκα από παντού και όταν συνδέθηκα πάλι μου έβγαλε πάλι ότι υποψιάζονται αυτοματοποιημένη σύνδεση και πάλι να αλλάξω κωδικό κτλ. Άλλαξα και πάλι κωδικό αλλά ξέρω ότι αν συνδεθώ πάλι από αλλού θα γίνει το ίδιο και φοβάμαι ότι στο τέλος θα με κλειδώσουν, αλλά σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό χρειάζεται να μπορώ να συνδεθώ από αλλού, χωρίς να αποσυνδέομαι ή να κινδυνεύω να αποκλειστώ. Επίσης χθες το βράδυ έστειλα mail στο instagram και δεν πείρα απάντηση. Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα