Προς το περιεχόμενο

Μετά από 41 χρόνια η Microsoft προσθέτει αυτόματο και κατ' επιλογή ορθογραφικό έλεγχο στο Notepad των Windows

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλύτερα να το αφήσουν ήσυχο το notepad, ναι οκ έχει επιλογή να μην το χρησιμοποιήσεις αλλά όσο το πειράζουν πιστεύω στο μέλλον θα κάνουν καμιά χαζομάρα και θα το καταστρέψουν.

Το notepad είναι για να ανοίγεις απλά αρχεία που δεν έχουν τεράστια πληροφορία και για να αφαιρείς όπως είπαν και άλλοι την μορφοποίηση κειμένου που έχεις αντιγράψει από κάποια πηγή.

Φανταστείτε σε κάποια φάση να μας πουν ότι θα βάλουν και δυνατότητα bold και italics στο notepad γιατί τους αρέσει να το "αναβαθμίζουν", οπότε επαναλαμβάνω, να το αφήσουν ήσυχο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή όταν κάνουμε copy-paste κώδικα και αρχεία XML (συνήθως από ανάγκη όταν είμαστε σε PC που δεν έχει Notepad++ ή κάποιο IDE) το Notepad θα μας κοκκινίζει το σύμπαν τώρα;

Δεν μπορούσαν να φτιάξουν μια άλλη εφαρμογή σημειώσεων και να αφήσουν το Notepad ήσυχο;

• Like 1

1 hour ago, Diavolos666 said:

Καλύτερα να το αφήσουν ήσυχο το notepad, ναι οκ έχει επιλογή να μην το χρησιμοποιήσεις αλλά όσο το πειράζουν πιστεύω στο μέλλον θα κάνουν καμιά χαζομάρα και θα το καταστρέψουν.

Το notepad είναι για να ανοίγεις απλά αρχεία που δεν έχουν τεράστια πληροφορία και για να αφαιρείς όπως είπαν και άλλοι την μορφοποίηση κειμένου που έχεις αντιγράψει από κάποια πηγή.

Φανταστείτε σε κάποια φάση να μας πουν ότι θα βάλουν και δυνατότητα bold και italics στο notepad γιατί τους αρέσει να το "αναβαθμίζουν", οπότε επαναλαμβάνω, να το αφήσουν ήσυχο.

μα.. κι ομως εχει τετοια επιλογη..😄

C0ACSna.png

6 minutes ago, Odyss3us said:

μα.. κι ομως εχει τετοια επιλογη..😄

C0ACSna.png

Αυτό είναι για το πως θα εμφανίζονται οι χαρακτήρες, όχι να κάνεις μία λέξη bold, άλλη italics κτλ. Αυτό καταλαβαίνω από τις ρυθμίσεις που έδειξες.

Προσωπικά έχω windows 10 μέχρι να μην υποστηρίζονται πλέον, οπότε δεν έχω όλες τις ρυθμίσεις των 11.

8 ώρες πριν, alexpap είπε

Μια ολόκληρη σελίδα Junk Post. 

Μπράβο συνεχίστε έτσι μπορείτε και χειρότερα.

Τώρα ποιά με το νέο Notepad είμαι ευτυχισμένος που δεν θα ξανακάνω ορθογραφικό λάθος.

Mην πονταρεις πολλα χρηματα στο τελευταιο 😅

7 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Δηλαδή όταν κάνουμε copy-paste κώδικα και αρχεία XML (συνήθως από ανάγκη όταν είμαστε σε PC που δεν έχει Notepad++ ή κάποιο IDE) το Notepad θα μας κοκκινίζει το σύμπαν τώρα;

Δεν μπορούσαν να φτιάξουν μια άλλη εφαρμογή σημειώσεων και να αφήσουν το Notepad ήσυχο;

Optional ειναι, μπορεις να απενεργοποιησεις τον ορθογραφικο ελεγχο ανα τυπο αρχειου ή συνολικα.

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, Diavolos666 said:

Αυτό είναι για το πως θα εμφανίζονται οι χαρακτήρες, όχι να κάνεις μία λέξη bold, άλλη italics κτλ. Αυτό καταλαβαίνω από τις ρυθμίσεις που έδειξες.

Προσωπικά έχω windows 10 μέχρι να μην υποστηρίζονται πλέον, οπότε δεν έχω όλες τις ρυθμίσεις των 11.

σωστος! αμφιβαλλω παντως αν το κανουν νεο wordpad απλα προσθετουν χρησιμα features οπως στο snipping tool που μετατρεπει σε κειμενο το text απο screenshots!

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...