Diavolos666 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Καλύτερα να το αφήσουν ήσυχο το notepad, ναι οκ έχει επιλογή να μην το χρησιμοποιήσεις αλλά όσο το πειράζουν πιστεύω στο μέλλον θα κάνουν καμιά χαζομάρα και θα το καταστρέψουν. Το notepad είναι για να ανοίγεις απλά αρχεία που δεν έχουν τεράστια πληροφορία και για να αφαιρείς όπως είπαν και άλλοι την μορφοποίηση κειμένου που έχεις αντιγράψει από κάποια πηγή. Φανταστείτε σε κάποια φάση να μας πουν ότι θα βάλουν και δυνατότητα bold και italics στο notepad γιατί τους αρέσει να το "αναβαθμίζουν", οπότε επαναλαμβάνω, να το αφήσουν ήσυχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Δηλαδή όταν κάνουμε copy-paste κώδικα και αρχεία XML (συνήθως από ανάγκη όταν είμαστε σε PC που δεν έχει Notepad++ ή κάποιο IDE) το Notepad θα μας κοκκινίζει το σύμπαν τώρα; Δεν μπορούσαν να φτιάξουν μια άλλη εφαρμογή σημειώσεων και να αφήσουν το Notepad ήσυχο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 hour ago, Diavolos666 said: Καλύτερα να το αφήσουν ήσυχο το notepad, ναι οκ έχει επιλογή να μην το χρησιμοποιήσεις αλλά όσο το πειράζουν πιστεύω στο μέλλον θα κάνουν καμιά χαζομάρα και θα το καταστρέψουν. Το notepad είναι για να ανοίγεις απλά αρχεία που δεν έχουν τεράστια πληροφορία και για να αφαιρείς όπως είπαν και άλλοι την μορφοποίηση κειμένου που έχεις αντιγράψει από κάποια πηγή. Φανταστείτε σε κάποια φάση να μας πουν ότι θα βάλουν και δυνατότητα bold και italics στο notepad γιατί τους αρέσει να το "αναβαθμίζουν", οπότε επαναλαμβάνω, να το αφήσουν ήσυχο. μα.. κι ομως εχει τετοια επιλογη..😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 6 minutes ago, Odyss3us said: μα.. κι ομως εχει τετοια επιλογη..😄 Αυτό είναι για το πως θα εμφανίζονται οι χαρακτήρες, όχι να κάνεις μία λέξη bold, άλλη italics κτλ. Αυτό καταλαβαίνω από τις ρυθμίσεις που έδειξες. Προσωπικά έχω windows 10 μέχρι να μην υποστηρίζονται πλέον, οπότε δεν έχω όλες τις ρυθμίσεις των 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 8 ώρες πριν, alexpap είπε Μια ολόκληρη σελίδα Junk Post. Μπράβο συνεχίστε έτσι μπορείτε και χειρότερα. Τώρα ποιά με το νέο Notepad είμαι ευτυχισμένος που δεν θα ξανακάνω ορθογραφικό λάθος. Mην πονταρεις πολλα χρηματα στο τελευταιο 😅 7 ώρες πριν, kurkosdr είπε Δηλαδή όταν κάνουμε copy-paste κώδικα και αρχεία XML (συνήθως από ανάγκη όταν είμαστε σε PC που δεν έχει Notepad++ ή κάποιο IDE) το Notepad θα μας κοκκινίζει το σύμπαν τώρα; Δεν μπορούσαν να φτιάξουν μια άλλη εφαρμογή σημειώσεων και να αφήσουν το Notepad ήσυχο; Optional ειναι, μπορεις να απενεργοποιησεις τον ορθογραφικο ελεγχο ανα τυπο αρχειου ή συνολικα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Ξέρω πολλούς 41χρονους που επίσης δεν ξέρουν να γράφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Η λύση... Disable Modern App and Restore Old Classic Notepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Diavolos666 said: Αυτό είναι για το πως θα εμφανίζονται οι χαρακτήρες, όχι να κάνεις μία λέξη bold, άλλη italics κτλ. Αυτό καταλαβαίνω από τις ρυθμίσεις που έδειξες. Προσωπικά έχω windows 10 μέχρι να μην υποστηρίζονται πλέον, οπότε δεν έχω όλες τις ρυθμίσεις των 11. σωστος! αμφιβαλλω παντως αν το κανουν νεο wordpad απλα προσθετουν χρησιμα features οπως στο snipping tool που μετατρεπει σε κειμενο το text απο screenshots! Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 12 hours ago, Snolly said: Ξέρω πολλούς 41χρονους που επίσης δεν ξέρουν να γράφουν. Iσχυει αλλα και παλι windows 11 δε βαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skma09 Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Πως και δεν το παρουσίασαν ως αλλο ένα ΑΙ καινοτόμο χαρακτηριστικο?! Που ειναι και της μόδας… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα