Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 hours ago, herbalife3 said:

Μα αυτοί που τα κάνουν πάλι θα μπαίνουν έτσι! Εσύ και εγώ θα το κατεβάσουμε. Αυτό λέω.

και γήπεδα να κλεισουν και ομαδες να εξαφανιστουν παλι θα βρουν για ποοι πραγμα να κανουν φασαρια

Δημοσ.
22 ώρες πριν, polaki είπε

Σε ποιόν εντοπισμό; Πότε πήγες τελευταία φορά γήπεδο για να έχεις άποψη επί του θέματος;

Τον Κροάτη τον εντόπισαν που σκότωσε τον οπαδό της ΑΕΚ το βράδυ μία μέρα πριν τον αγώνα ή δεν είχε μαζί του το gov wallet του Ελλαδιστάν και γι'αυτό τον ψάχνουν ακόμα;

Τους δολοφόνους του Άκη του Άρη τους βρήκαν απ'το gov αυτούς? Α κάτσε περίμενε, δεν υπήρχε το gov τότε. Πάλι καλά ευτυχώς υπήρχαν κάμερες στην περιοχή εκείνο το βράδυ τους βρήκανε? Ναι αυτές τις ίδιες κάμερες που το κράτος δε θέλει να βάλει επειδή χαλάει τα ψηφαλάκια του.

Είσαι εκτός θέματος. το άρθρο αφορά τα εισιτήρια. Εκτός κι αν αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη κόψαν εισιτήριο πρίν και δεν το ξέρω... 

22 ώρες πριν, herbalife3 είπε

Μα αυτοί που τα κάνουν πάλι θα μπαίνουν έτσι! Εσύ και εγώ θα το κατεβάσουμε. Αυτό λέω.

Τί εννοείς; Χωρίς εισιτήριο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bazzil είπε

Ναι, χωρις τιποτα θα μπαινουν οι γνωστοι αγνωστοι οσα μετρα και να περασουν, και θα ελεγχουν τους απλους φιλαθλους για τα ματια του κοσμου.

Επεξ/σία από GREG10ARIS
Δημοσ.
14 hours ago, bazzil said:

Είσαι εκτός θέματος. το άρθρο αφορά τα εισιτήρια. Εκτός κι αν αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη κόψαν εισιτήριο πρίν και δεν το ξέρω... 

Χωρίς εισιτήριο εννοεί, ναι. 

Και εγώ δεν είμαι καθόλου εκτός θέματος. Τα εισιτήρια αφορά το θέμα για την καταπολέμηση της βίας, η οποία κατά 99% ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ αλλά έξω από αυτό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Χωρίς εισιτήριο εννοεί, ναι. 

Και εγώ δεν είμαι καθόλου εκτός θέματος. Τα εισιτήρια αφορά το θέμα για την καταπολέμηση της βίας, η οποία κατά 99% ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ αλλά έξω από αυτό.

Έτσι πες το. Ναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...