Προς το περιεχόμενο

Έχω θέμα με την απεγκατάσταση κάποιον προγραμμάτων

CreedChronicles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας!
Γενικά εαν κάνω οτιδήποτε εγκατάσταση στο pc μου δεν μου το εμφανίζει στο Εφαρμογές > Εγκατεστημένες εφαρμογές ώστε να το κάνω απεγκατάσταση.
Υπάρχει άλλος τρόπος να το διορθώσω ή άλλος τρόπος να κάνω απεγκατάσταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποια Portable προγράμματα δεν βάζουν καταχώρηση στη λίστα για απεγκατάσταση γιατί απλά δεν χρειάζεται γιατί το μόνο που κάνουν είναι να αποσυμπιέζονται σε έναν φάκελο και ίσως να δημιουργούν κάποια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.

Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Στον φάκελο του μήπως έχει κάποιο εκτελέσιμο με όνομα uninstall ή κάπως έτσι; Αν δεν έχει τίποτα, απλά σβήσε τον φάκελο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 8/7/2024 στις 9:30 ΜΜ, micos000 είπε

Κάποια Portable προγράμματα δεν βάζουν καταχώρηση στη λίστα για απεγκατάσταση γιατί απλά δεν χρειάζεται γιατί το μόνο που κάνουν είναι να αποσυμπιέζονται σε έναν φάκελο και ίσως να δημιουργούν κάποια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.

Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Στον φάκελο του μήπως έχει κάποιο εκτελέσιμο με όνομα uninstall ή κάπως έτσι; Αν δεν έχει τίποτα, απλά σβήσε τον φάκελο.

ακόμα και το πρόγραμμα που μου πρότειναν πιο πάνω ούτε αυτό το εμφανίζει στην λίστα για απεγκατάσταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως ο χρήστης σου στα windows δεν είναι διαχειριστής;

Δοκίμασε σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής να δώσεις sfc /scannow

spacer.png

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...