CGI DEADPOOL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα. Έχω πάρα πολλά χρόνια να λάβω δέμα με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο και έχω δύο απορίες. 1. Πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει ένα δέμα? (Είμαι Λάρισα και το δέμα έρχεται από Αθήνα) 2. Τα δέματα τα φέρνουν στο σπίτι ή πας να τα παραλάβεις από εκεί?(Δεν μιλάω για κάποια επιστολή, είναι κανονικό δέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1-2-3 εργάσιμες. Αφού είναι δέμα, κανονικά θα έπρεπε να έχεις και tracking. Σπανια κουβαλάνε δέματα, και αυτό αν είναι μόνο μικρά. Αλλιώς θα σου κολλήσουν χαρτάκι Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2024 από SabotazNic
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, CGI DEADPOOL είπε Καλησπέρα. Έχω πάρα πολλά χρόνια να λάβω δέμα με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο και έχω δύο απορίες. 1. Πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει ένα δέμα? (Είμαι Λάρισα και το δέμα έρχεται από Αθήνα) 2. Τα δέματα τα φέρνουν στο σπίτι ή πας να τα παραλάβεις από εκεί?(Δεν μιλάω για κάποια επιστολή, είναι κανονικό δέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γενικά δεν έχει καθυστερήσεις η Λάρισα αυτό τον καιρό. Απλό δέμα μπορεί να κάνει καμία βδομάδα. Αναλόγως το δέμα εάν είναι μικρό μπορεί να στο φέρουν σπίτι. Αλλιώς χαρτάκι για παραλαβή. Εάν είσαι τυχερός μπορεί να στο βάλουν στις εξωτερικές αυτόματες θυρίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα