Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ενα mac mini m2 και θελω να ρωτησω πως μπορω να το ανοιξω ενω ειναι κλειστο και ειμαι σε αλλο υπολογιστη ή ipad...

εχω συνδεδεμένη έξυπνη μπρίζα της tapo, την εκλεισα την ανοιξα και δεν εκανε τιποτα παρολο που εχω την επιλογη εναρξη μετα απο επανεκκινηση(δεν θυμαμαι πως το λεει)

Ξέρουμε πως γινεται;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, amorealex είπε

Με switchbot.🙂

πρεπει να αγορασω καποιο hub;

θεωρητικα δεν θα επρεπε να ανοιγει με την εναρξη μετα απο επανεκκινηση;

με την tapo δεν παιζει να κανω δουλεια ε;

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Wake on LAN. Στέλνει ένα πακέτο στη θύρα Ethernet και ανοίγει. Ψάξε για σχετική εφαρμογή. Βασική προϋπόθεση τα host να ειναι στο ίδιο δίκτυο, υπάρχει περίπτωση να παίζει και με WiFi.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, J0hn82 είπε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Wake on LAN. Στέλνει ένα πακέτο στη θύρα Ethernet και ανοίγει. Ψάξε για σχετική εφαρμογή. Βασική προϋπόθεση τα host να ειναι στο ίδιο δίκτυο, υπάρχει περίπτωση να παίζει και με WiFi.

εγω το εχω συνδεδεμενο με wifi...για να δωσω τετοια εντολη πρεπει να ειναι καποιο hub να το πω;καποια αλλη συσκευη στο ιδιο δικτυο wifi για να ανοιξει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, J0hn82 είπε

Πρέπει οι συσκευές να είναι στο ίδιο φυσικό δίκτυο, Ethernet ή WiFi.

Ωραία, ποια εφαρμογή είναι αυτή που μπορεί να το κάνει(anydesk);  και τι συσκευή θα είναι αυτή που θα δώσει την εντολή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, J0hn82 είπε

Πρεπει να ειναι στο ιδιο wifi ομως...σωστα;

αν ναι(που αυτο ειναι το λογικο) εγω πως μπορω να το ενεργοποιησω χωρις να ειμαι εκει;

ισως εγω δεν καταλαβαινω κατι

Επεξ/σία από arxontas2323
Δημοσ.

Ναι. Αν είσαι εκτός τότε θες π.χ. κάποιο router που δίνει αυτή τη δυνατότητα ή κάποιο pc μόνιμα ανοιχτό στο οποίο θα μπορείς να μπεις.

Δημοσ.

Το wake on lan δεν δουλεύει σε wifi. Πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος με ethernet, στο ίδιο τοπικό δίκτυο, να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο Bios (συνήθως είναι) και φυσικά να ξέρεις την Mac Address του υπολογιστή που θες να ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, slr είπε

Το wake on lan δεν δουλεύει σε wifi. Πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος με ethernet, στο ίδιο τοπικό δίκτυο, να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο Bios (συνήθως είναι) και φυσικά να ξέρεις την Mac Address του υπολογιστή που θες να ενεργοποιήσεις.

δεν μπορει να συνδεθει με ethernet....μεσα στο bios υπαρχει επιλογη να ανοιγει ο υπολογιστης μετα απο επαναφορα ρευματος οπως στα windows;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, slr είπε

Μια χαρά δουλεύει, έχω κάμει τέτοια setup, αρκεί να υποστηρίζεται από το hardware και να έχεις ενεργοποιήσει τα σχετικά στις ρυθμίσεις του.

Δημοσ.

Γιατί με τις χρεώσεις ρεύματος που έχουμε, ακόμη και μικρές καταναλώσεις, 24x7 όμως, πλέον κάνουν αίσθηση στο πορτοφόλι μας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...