arxontas2323 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλησπέρα, Έχω ενα mac mini m2 και θελω να ρωτησω πως μπορω να το ανοιξω ενω ειναι κλειστο και ειμαι σε αλλο υπολογιστη ή ipad... εχω συνδεδεμένη έξυπνη μπρίζα της tapo, την εκλεισα την ανοιξα και δεν εκανε τιποτα παρολο που εχω την επιλογη εναρξη μετα απο επανεκκινηση(δεν θυμαμαι πως το λεει) Ξέρουμε πως γινεται;;
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, amorealex είπε Με switchbot.🙂 πρεπει να αγορασω καποιο hub; θεωρητικα δεν θα επρεπε να ανοιγει με την εναρξη μετα απο επανεκκινηση; με την tapo δεν παιζει να κανω δουλεια ε;
J0hn82 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Wake on LAN. Στέλνει ένα πακέτο στη θύρα Ethernet και ανοίγει. Ψάξε για σχετική εφαρμογή. Βασική προϋπόθεση τα host να ειναι στο ίδιο δίκτυο, υπάρχει περίπτωση να παίζει και με WiFi.
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, J0hn82 είπε Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Wake on LAN. Στέλνει ένα πακέτο στη θύρα Ethernet και ανοίγει. Ψάξε για σχετική εφαρμογή. Βασική προϋπόθεση τα host να ειναι στο ίδιο δίκτυο, υπάρχει περίπτωση να παίζει και με WiFi. εγω το εχω συνδεδεμενο με wifi...για να δωσω τετοια εντολη πρεπει να ειναι καποιο hub να το πω;καποια αλλη συσκευη στο ιδιο δικτυο wifi για να ανοιξει;
J0hn82 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Πρέπει οι συσκευές να είναι στο ίδιο φυσικό δίκτυο, Ethernet ή WiFi.
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 ώρα πριν, J0hn82 είπε Πρέπει οι συσκευές να είναι στο ίδιο φυσικό δίκτυο, Ethernet ή WiFi. Ωραία, ποια εφαρμογή είναι αυτή που μπορεί να το κάνει(anydesk); και τι συσκευή θα είναι αυτή που θα δώσει την εντολή;
J0hn82 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Ενδεικτικά: https://apps.apple.com/gr/app/wake-me-up-wake-on-lan/id1465416032 https://www.nirsoft.net/utils/wake_on_lan.html google it…
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, J0hn82 είπε Ενδεικτικά: https://apps.apple.com/gr/app/wake-me-up-wake-on-lan/id1465416032 https://www.nirsoft.net/utils/wake_on_lan.html google it… Πρεπει να ειναι στο ιδιο wifi ομως...σωστα; αν ναι(που αυτο ειναι το λογικο) εγω πως μπορω να το ενεργοποιησω χωρις να ειμαι εκει; ισως εγω δεν καταλαβαινω κατι Επεξ/σία 10 Ιουλίου από arxontas2323
J0hn82 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Ναι. Αν είσαι εκτός τότε θες π.χ. κάποιο router που δίνει αυτή τη δυνατότητα ή κάποιο pc μόνιμα ανοιχτό στο οποίο θα μπορείς να μπεις.
slr Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Το wake on lan δεν δουλεύει σε wifi. Πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος με ethernet, στο ίδιο τοπικό δίκτυο, να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο Bios (συνήθως είναι) και φυσικά να ξέρεις την Mac Address του υπολογιστή που θες να ενεργοποιήσεις.
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, slr είπε Το wake on lan δεν δουλεύει σε wifi. Πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος με ethernet, στο ίδιο τοπικό δίκτυο, να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο Bios (συνήθως είναι) και φυσικά να ξέρεις την Mac Address του υπολογιστή που θες να ενεργοποιήσεις. δεν μπορει να συνδεθει με ethernet....μεσα στο bios υπαρχει επιλογη να ανοιγει ο υπολογιστης μετα απο επαναφορα ρευματος οπως στα windows;
J0hn82 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, slr είπε Το wake on lan δεν δουλεύει σε wifi. Πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος με ethernet, στο ίδιο τοπικό δίκτυο, να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο Bios (συνήθως είναι) και φυσικά να ξέρεις την Mac Address του υπολογιστή που θες να ενεργοποιήσεις. Μια χαρά δουλεύει, έχω κάμει τέτοια setup, αρκεί να υποστηρίζεται από το hardware και να έχεις ενεργοποιήσει τα σχετικά στις ρυθμίσεις του.
J0hn82 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Γιατί με τις χρεώσεις ρεύματος που έχουμε, ακόμη και μικρές καταναλώσεις, 24x7 όμως, πλέον κάνουν αίσθηση στο πορτοφόλι μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα