micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Κοίτα να δεις. Εγώ θα του έκανα φορμάτ για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει κρυμμένο κανένα spyware και για να ξεφορτωνόμουν πιθανό bloatware του oem κατασκευαστή. Εσύ το είδες πως δουλεύει και πως είναι τα windows; Δηλαδή φαίνονται καθαρή εγκατάσταση ή έχει περίεργους browsers, διάφορα προεγκατεστημένα προγράμματα και παιχνίδια και τέτοια τρελά; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 27 minutes ago, aristidis540 said: Πήρα ενα mini για φίλο,και του το άφησα με τα windows που μου ήρθε....θα έχει κάποιο θέμα? Συνήθως τα κινέζικα έχουν πολύ bloatware μέσα . Δηλαδή άχρηστα προγράμματα, διαφημίσεις και εργασίες να τρέχουν στο background που επηρεάζουν την απόδοση και τρώνε χώρο στο δίσκο χώρος λόγο . Καλό είναι να κάνεις φορμάτ κατευθείαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Ok θα του κάνω ενα φορμάτ ,αν και αυτός το έχει για τα βασικά multimedia player.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Εχει προχωρησει σε κανεναν η παραγγελια η επεσαν ακυρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Στις 10/7/2024 στις 12:59 ΜΜ, micos000 είπε Κοίτα να δεις. Εγώ θα του έκανα φορμάτ για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει κρυμμένο κανένα spyware και για να ξεφορτωνόμουν πιθανό bloatware του oem κατασκευαστή. Εσύ το είδες πως δουλεύει και πως είναι τα windows; Δηλαδή φαίνονται καθαρή εγκατάσταση ή έχει περίεργους browsers, διάφορα προεγκατεστημένα προγράμματα και παιχνίδια και τέτοια τρελά; Αν και σπάνιο, σε αυτού τους είδους τα συστήματα με custom hardware δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να χώσουν rootkits, spyware, κτλ στο BIOS ή τα διάφορα controllers, chips, κτλ. ώστε να έχουν remote access ό,τι λειτουργικό και να περάσεις πάνω. (Αντίστοιχα θέματα υπάρχουν και στις διάφορες συσκευές με Android που έρχονται από Κίνα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Το ξέρω, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κατι γι αυτό και όπως είπες είναι κάπως σπάνιο να χώσει κάποιος rootkit ή Spyware σε μια συσκευή που κατά πάσα πιθανότητα θα συνδεθεί σε τηλεόραση και θα παίζει ταινίες, Netflix και youtube. Στα κινητά ναι, έχει νόημα. Αυτό πιστεύω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα