sattack Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 8 ώρες πριν, Nate είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις, από ελληνικά μαγαζιά μπορώ να κάνω προπαραγγελία με δόσεις; Ή πρέπει να δώσω όλο το ποσό κατευθείαν; Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πάρεις και από μαγαζιά τις μεγάλες προσφορές που κάνει η Samsung κατά τη διάρκεια του preorder. Ίσως να μην βγαίνουν τόσο φθηνά από κατάστημα, παρά μόνο από το site της ίδιας της Samsung. Αν αποφασίσεις ότι όντως θα περιμένεις τον Ιανουάριο, ξεκίνα από τώρα να κάνεις τα κουμάντα σου, πχ να βρεις κάποια πιστωτική που θα σου κάνει δόσεις. 'Η πες ότι "αγοράζεις" τώρα το s24u και ξεκίνα από τώρα να κάνεις "δόσεις" στον ευατό σου βάζοντας κάθε μήνα ένα ποσό στην άκρη, ώστε μέχρι τον Ιανουάριο να έχεις μαζέψει τα λεφτά.
Nate Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 8 ώρες πριν, sattack είπε Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πάρεις και από μαγαζιά τις μεγάλες προσφορές που κάνει η Samsung κατά τη διάρκεια του preorder. Ίσως να μην βγαίνουν τόσο φθηνά από κατάστημα, παρά μόνο από το site της ίδιας της Samsung. Αν αποφασίσεις ότι όντως θα περιμένεις τον Ιανουάριο, ξεκίνα από τώρα να κάνεις τα κουμάντα σου, πχ να βρεις κάποια πιστωτική που θα σου κάνει δόσεις. 'Η πες ότι "αγοράζεις" τώρα το s24u και ξεκίνα από τώρα να κάνεις "δόσεις" στον ευατό σου βάζοντας κάθε μήνα ένα ποσό στην άκρη, ώστε μέχρι τον Ιανουάριο να έχεις μαζέψει τα λεφτά. Δεν ήξερα ότι μόνο από το site της Samsung παίζουν καλές προσφορές, θα το έχω υπόψιν λοιπόν το site.
manoskost Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 23 ώρες πριν, Nate είπε Δεν ήξερα ότι μόνο από το site της Samsung παίζουν καλές προσφορές, θα το έχω υπόψιν λοιπόν το site. Για αυτό φουσκώνουν τις τιμές, σου κάνουν δήθεν κάποιες εκπτώσεις να νομίζουμε ότι μας κάνουν και χάρη, φέτος στο s24 κυκλοφόρησε κάπου κάποιο κουπόνι με έκπτωση 20%, λίγοι το πήραν και επωφελήθηκαν, αλλά η samsung έκανε την παλαβή ότι δεν ήξερε τίποτα, αν ήταν σωστή γιατί δεν το έδωσε σε όλους? καμμία πολυεθνική δεν μας κάνει χάρη, στάχτη στα μάτια μας ρίχνει για να τις έχουμε και υποχρέωση.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 13 ώρες πριν, manoskost είπε Για αυτό φουσκώνουν τις τιμές, σου κάνουν δήθεν κάποιες εκπτώσεις να νομίζουμε ότι μας κάνουν και χάρη, φέτος στο s24 κυκλοφόρησε κάπου κάποιο κουπόνι με έκπτωση 20%, λίγοι το πήραν και επωφελήθηκαν, αλλά η samsung έκανε την παλαβή ότι δεν ήξερε τίποτα, αν ήταν σωστή γιατί δεν το έδωσε σε όλους? καμμία πολυεθνική δεν μας κάνει χάρη, στάχτη στα μάτια μας ρίχνει για να τις έχουμε και υποχρέωση. Κατσε, πρακτικα λες λοιπον να δωσει σε ολους το 20%. Αρα να κατεβασει μονιμα την τιμη του S24 κατα 20%, δεν χρειαζονται κουπονια κλπ μετα. Γιατι να το κανει αυτο? Μην παρεξηγηθω, προφανως και θα το ηθελα κι εγω το -20% αν ημουν σε φαση αγορας της συσκευης, εννοειται αυτο. Αλλα λογικο δεν θα ηταν. Επισης, αυτοι οι κωδικοι συνηθως αφορουν συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ή/και ποσοτητα προιοντων. Επισης, αλλα κουπονια ειναι προσωπικα και καπως γινεται leak και επωφελουνται και αλλοι χρηστες (υποθετω και λογω λαθους συστηματος). Αυτο δεν σημαινει οτι θα τα αφησει χυμα ολα. Στις 11/7/2024 στις 7:21 ΠΜ, Nate είπε Δεν ήξερα ότι μόνο από το site της Samsung παίζουν καλές προσφορές, θα το έχω υπόψιν λοιπόν το site. Συνηθως οι αλυσιδες τυπου ΚωτσοΠαμπλικλπ, κανουν match αυτες τις προσφορες. 1
manoskost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, stormrain είπε Κατσε, πρακτικα λες λοιπον να δωσει σε ολους το 20%. Αρα να κατεβασει μονιμα την τιμη του S24 κατα 20%, δεν χρειαζονται κουπονια κλπ μετα. Γιατι να το κανει αυτο? Μην παρεξηγηθω, προφανως και θα το ηθελα κι εγω το -20% αν ημουν σε φαση αγορας της συσκευης, εννοειται αυτο. Αλλα λογικο δεν θα ηταν. Επισης, αυτοι οι κωδικοι συνηθως αφορουν συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ή/και ποσοτητα προιοντων. Επισης, αλλα κουπονια ειναι προσωπικα και καπως γινεται leak και επωφελουνται και αλλοι χρηστες (υποθετω και λογω λαθους συστηματος). Αυτο δεν σημαινει οτι θα τα αφησει χυμα ολα. Συνηθως οι αλυσιδες τυπου ΚωτσοΠαμπλικλπ, κανουν match αυτες τις προσφορες. Μου αρέσει που πολλοί που υποστηρίζουν την πολιτική της samsung στην τιμολόγηση των τηλεφώνων της, παρόλο που βάζει τιμές παραπλήσιες της apple για να μην νιώθει μειονεκτική και υποδεέστερη, ας έβαζε όμως μία προσιτή τιμή και ας μην έδινε τα κουπόνια, γιατί με τα κουπόνια διαχωρίζει τους πελάτες της στην κατηγορία των -100 ευρώ και στην κατηγορία του -20%, είναι άραγε αξιοκρατικά τα κριτήρια των κουπονιών? γιατί και στις δύο περιπτώσεις η samsung δεν χάνει, υπολογισμένα τα κάνει, μόνο δυσαρεστημένους πελάτες κάνει.
sattack Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Η δική μου εμπειρία λέει ότι: - η Samsung κάνει τις μεγαλύτερες προσφορές κατά το preorder της σειράς S. Αυτό το βρισκω λογικό, να θέλει να προωθήσει όσο γίνεται περισσότερο την νέα σειρά. - από ότι έχω καταλάβει, όσο μεγαλύτερη η αγορά, τόσο καλύτερες οι προσφορές. Πχ USA>UK>Γερμανία,Γαλλία>Ευρώπη>Ελλάδα... - Μετά, κατά τη διάρκεια του χρόνου, 2-3 φορές κάνει επίσης κάποιες προσφορές, που όμως ειναι μικρότερες. Επίσης ανάλογα και με το μέγεθος της αγοράς, ΗΠΑ, UK, κλπ - Τέλος, από ότι έχω καταλάβει, τα κουπόνια στο preorder με τις εκπτώσεις πάνε σε όσους κανουν μια προεγγραφη για καθε preorder, σε οσους είναι γραμμένοι μέλη στο club Samsung και σε όσους έχουν αγοράσει το περυσινό μοντέλο και το έχουν καταχωρήσει στο site της Samsung. Οπότε με αυτούς τους τρόπους η Samsung έχει τα στοιχεία τους για να τους κάνει προσφορά. Όλα αυτά τα βρίσκω απόλυτα λογικά και θεμιτα, ειδικά σε κατόχους των προηγούμενων μοντέλων να κάνεις πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Τώρα, ότι είναι αρκετά εύκολο και για άλλους να βρουν κουπόνι με μεγάλο ποσοστό έκπτωσης κατά το preorder, από ότι έχω δει γίνεται πολύ εύκολα, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς. Στα φόρουμ ζητάνε και τους δίνουνε με PM, δεν ξερω που τα βρίσκουν. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό, δικός της λογαριασμός της Samsung αν θέλει να το κάνει αυτό κατά τη διάρκεια του preorder για να αυξήσει τις πωλήσεις της. Εγώ σημειώνω αυτά που έχω παρατηρήσει, και ο καθένας ας πράξει ότι νομίζει.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, manoskost είπε είναι άραγε αξιοκρατικά τα κριτήρια των κουπονιών Mα δεν χρειαζεται να ειναι αξιοκρατικα, αυτο σου λεω. Ειναι κουπονια, promο, whatever. Οποιος πηρε, πηρε. Δεν παιζει ρολο καμια αξιοκρατια σε ολο αυτο, ειναι απλα marketing. 3 ώρες πριν, manoskost είπε μόνο δυσαρεστημένους πελάτες κάνει. Υποθετω παντως πως το τμημα πωλησεων της εκαστοτε εταιρειας, αν εβλεπε καμια τρελη πτωση σε πωλησεις, κατι θα εκανε και για αυτο. Προφανως δεν ειναι τοσοι οι δυσαρεστημενοι πελατες, καθαρα ως νουμερα πωλησεων. 3 ώρες πριν, manoskost είπε Μου αρέσει που πολλοί που υποστηρίζουν την πολιτική της samsung Προσωπικα παντως δεν υποστηριζω καμια πολιτικη της Samsung. Ουτε δεν την υποστηριζω, δεν την κρινω βασικα γιατι δεν με αφορα να την κρινω, ουτε σκοπευω να παρω καμια απο τις συσκευες της day 1 για να με ενδιαφερει και η τιμολογηση τους. Ετσι κι αλλιως μετα απο ενα διαστημα πεφτουν οι τιμες τους κατακορυφα. Υποθετω παντως, πως για να πηγαινει ετσι οπως πηγαινει, ε κατι θα κανει σωστα.
b-boy_steve Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 On 10/07/2024 at 15:56, Fulgore said: Πάντα κλειστό το Ram plus. Γιατί κλειστό το ram plus? Το εχω ανοιχτό από το s22 ultra μέχρι και το s24 ultra χωρίς πρόβλημα. Κερδίζω κάτι αν το κλείσω;;;
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Γιατί κλειστό το ram plus? Το εχω ανοιχτό από το s22 ultra μέχρι και το s24 ultra χωρίς πρόβλημα. Κερδίζω κάτι αν το κλείσω;;; Virtual RAM is slower than physical RAM, leading to potential performance issues and impacting battery life. Additionally, frequent usage of virtual RAM can cause wear and tear on your phone's storage, potentially shortening its lifespan. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα