bebe1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι, ή για να το πω καλύτερα θα το αντιμετωπίσω το επόμενο διάστημα. Για να μη τα πολυλογώ η επιχείρηση που δουλεύω θέλει να διώξει άτομα και είμαι μέσα στη λίστα. Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλουν να απολύσουν αλλά θέλουν να αναγκάσουν τα άτομα να παραιτηθούν. Το πως δε το ξέρω, Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και πόσο θα το τραβήξουν. Υποθέτω δε θα το τραβήξουν πολύ γιατί τότε θα το τραβήξω κι εγώ και θα μπλέξουμε.... Γράφω λοιπόν αυτό το ποστ για να πάρω ιδέες-συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξω. Μπορεί να μη χρειαστεί και τίποτα και να λήξει ομαλά αλλά ας είμαι προετοιμασμένος. Ασφαλώς δεν υπογράφω καμία παραίτηση. Υπάρχει όμως κάτι που μπορούν να κάνουν ώστε να με διώξουν χωρίς να μου δώσουν αποζημίωση; Κι αν αρχίσουν τα περίεργα... μπορώ να κάνω κάτι, κάποια καταγγελία σχετικά με το θέμα ότι εξαναγκάζομαι σε παραίτηση; Αν πηγαίνω στη δουλειά και παίζω με το κινητό όλη μέρα τι γίνεται; Αν τους σπάσω τα νεύρα και μου πούνε (όχι απολύεσαι) σήκω φύγε, τι κάνω; Βασικά δε θέλω να κάνω κάποια κίνηση η οποία θα είναι εις βάρος μου και θα πατήσουν πάνω σε αυτή ώστε να με διώξουν με υπαιτιότητα μου και δε δώσουν αποζημίωση. Πόσο εύκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο; Γράψτε καμια ιδέα, εμπειρίες... Δεν θέλω να αρχίσω τα καραγκιοζιλίκια και να χοροπηδάω σε στρώματα όπως αναφέρθηκε
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, bebe1 είπε Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι, ή για να το πω καλύτερα θα το αντιμετωπίσω το επόμενο διάστημα. Για να μη τα πολυλογώ η επιχείρηση που δουλεύω θέλει να διώξει άτομα και είμαι μέσα στη λίστα. Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλουν να απολύσουν αλλά θέλουν να αναγκάσουν τα άτομα να παραιτηθούν. Το πως δε το ξέρω, Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και πόσο θα το τραβήξουν. Υποθέτω δε θα το τραβήξουν πολύ γιατί τότε θα το τραβήξω κι εγώ και θα μπλέξουμε.... Γράφω λοιπόν αυτό το ποστ για να πάρω ιδέες-συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξω. Μπορεί να μη χρειαστεί και τίποτα και να λήξει ομαλά αλλά ας είμαι προετοιμασμένος. Ασφαλώς δεν υπογράφω καμία παραίτηση. Υπάρχει όμως κάτι που μπορούν να κάνουν ώστε να με διώξουν χωρίς να μου δώσουν αποζημίωση; Κι αν αρχίσουν τα περίεργα... μπορώ να κάνω κάτι, κάποια καταγγελία σχετικά με το θέμα ότι εξαναγκάζομαι σε παραίτηση; Αν πηγαίνω στη δουλειά και παίζω με το κινητό όλη μέρα τι γίνεται; Αν τους σπάσω τα νεύρα και μου πούνε (όχι απολύεσαι) σήκω φύγε, τι κάνω; Βασικά δε θέλω να κάνω κάποια κίνηση η οποία θα είναι εις βάρος μου και θα πατήσουν πάνω σε αυτή ώστε να με διώξουν με υπαιτιότητα μου και δε δώσουν αποζημίωση. Πόσο εύκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο; Γράψτε καμια ιδέα, εμπειρίες... Δεν θέλω να αρχίσω τα καραγκιοζιλίκια και να χοροπηδάω σε στρώματα όπως αναφέρθηκε Θα πηγαίνεις στη δουλειά σου και θα είσαι τυπικός και σοβαρος (ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ).
bebe1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, DrLo είπε Θα πηγαίνεις στη δουλειά σου και θα είσαι τυπικός και σοβαρος (ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ). ούτε με το κινητό θα παίζω ούτε θα παραγγείλω κοντοσούβλι να τρώω μπροστά στους πελάτες. Ανέφερα αν αρχίσουν τα ...περίεργα. Τι εννοώ. Δε ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια αλλά ξέρω περίπτωση όπου ο εργοδότης είπε ευθέως σε υπάλληλο ότι "δεν έχω να σε πληρώσω, ούτε αποζημίωση για να σε απολύσω, αν θέλεις φύγε, δε μπορώ να κάνω κάτι" Θεωρητικά τώρα, σε κάτι αντίστοιχο τι κάνεις; Εξακολουθείς να πηγαίνεις για δουλειά, περιμένεις να μπει η μισθοδοσία (που δε θα μπει) και κάνεις καταγγελία για απλήρωτα δεδουλευμένα; Κι αν σου πει, δεν έχουμε δουλειά κάτσε σπίτι μην έρχεσαι. Οπότε αν φτάσεις σε τέτοιο σημείο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να σε διώξουν τι κάνεις για να λήξει το θέμα χωρίς καραγκιοζιλίκια; Μιλάμε επι θεωρητικής βάσης για να προλάβουμε τις πράξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα