Ringil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Καλησπερα παιδια. Βγηκα να παρω κατι απο ενα εφημερευων φαρμακειο με τη μηχανη. Επεσα σε μπλοκο για κρανος. Ενω τους ειδα, σταματησα κατεβηκα απο τη μηχανη και πηγα στο φαρμακειο γιατι ηταν αναγκη για ενα φαρμακο εγκαιρως. Την ωρα που κατεβηκα, με ειδε ενα οργανο μου φωναξε μου επαιξε και το φακο, αλλα ετρεχα για να παρω το φαρμακο. Γυρνωντας βρηκα τη μηχανη οπως την αφησα, και ειχε σπασει το μπλοκο. Το ερωτημα μου ειναι: Πρεπει να κανω κατι? Μπορουν να με γραψουν ηλεκτρονικα? 7
filip123go Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 5 hours ago, Ringil said: Καλησπερα παιδια. Βγηκα να παρω κατι απο ενα εφημερευων φαρμακειο με τη μηχανη. Επεσα σε μπλοκο για κρανος. Ενω τους ειδα, σταματησα κατεβηκα απο τη μηχανη και πηγα στο φαρμακειο γιατι ηταν αναγκη για ενα φαρμακο εγκαιρως. Την ωρα που κατεβηκα, με ειδε ενα οργανο μου φωναξε μου επαιξε και το φακο, αλλα ετρεχα για να παρω το φαρμακο. Γυρνωντας βρηκα τη μηχανη οπως την αφησα, και ειχε σπασει το μπλοκο. Το ερωτημα μου ειναι: Πρεπει να κανω κατι? Μπορουν να με γραψουν ηλεκτρονικα? Spoiler Γιατί ως γνωστόν εάν δεν φοράς κράνος, το delivery γίνεται x4 πιο γρήγορα. Από εμένα, μακάρι να σε γράψουν για να βάλεις μυαλό, αλλά χλωμό το κόβω. Βέβαια, από τη στιγμή που δεν νοιάζεσαι εσύ ο ίδιος για τη ζωή σου, γιατί να το κάνει κάποιος άλλος. Από ένα σημείο και μετά είναι και λίγο natural selection. 7
piiii Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Και πάμε τώρα στην αντιπέρα όχθη, την δική μου περίπτωση παλιά. Με καλεί φίλος αστυνομικός που έχει μείνει το αμάξι του λίγα μέτρα παρακάτω απο το δικό μου στενό για να του δώσω ρεύμα. Μπαίνω στο αμάξι και όπως έκανα κάθε φορά απο την στιγμή που ακούμπησα τιμόνι, βάζω ζώνη. Ξέρει ότι μένω λίγο παραπάνω απο το σημείο που τον άφησε το αμάξι. Και η πρώτη απορία του είναι καλά γιατί έβαλες ζώνη για 50 μέτρα; Δεν απάντησα.... Απλά του έδωσα ρεύμα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2024 από piiii 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, piiii είπε Και πάμε τώρα στην αντιπέρα όχθη, την δική μου περίπτωση παλιά. Με καλεί φίλος αστυνομικός που έχει μείνει το αμάξι του λίγα μέτρα παρακάτω απο το δικό μου στενό για να του δώσω ρεύμα. Μπαίνω στο αμάξι και όπως έκανα κάθε φορά απο την στιγμή που ακούμπησα τιμόνι, βάζω ζώνη. Ξέρει ότι μένω λίγο παραπάνω απο το σημείο που τον άφησε το αμάξι. Και η πρώτη απορία του είναι καλά γιατί έβαλες ζώνη για 50 μέτρα; Δεν απάντησα.... Απλά του έδωσα ρεύμα. 1 3
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 19 ώρες πριν, Ringil είπε Καλησπερα παιδια. Βγηκα να παρω κατι απο ενα εφημερευων φαρμακειο με τη μηχανη. Επεσα σε μπλοκο για κρανος. Ενω τους ειδα, σταματησα κατεβηκα απο τη μηχανη και πηγα στο φαρμακειο γιατι ηταν αναγκη για ενα φαρμακο εγκαιρως. Την ωρα που κατεβηκα, με ειδε ενα οργανο μου φωναξε μου επαιξε και το φακο, αλλα ετρεχα για να παρω το φαρμακο. Γυρνωντας βρηκα τη μηχανη οπως την αφησα, και ειχε σπασει το μπλοκο. Το ερωτημα μου ειναι: Πρεπει να κανω κατι? Μπορουν να με γραψουν ηλεκτρονικα? ετσι θα τους πεις 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα