greekfragma Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) ανακύκλωση. το τροφοδοτικό του είναι έτοιμο να εκραγεί. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2024 από greekfragma 2 3
Kthulhou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 άφού λες ΟΤΑΝ το βάζω δουλεύει,..... μετά....όταν το ξαναβάζω βραχυκυκλώνει, βάλτο να δουλέψει κ άσε το αναμένο ... πάρε backup ό,τι χρειάζεσαι πάρε άλλο τροφοδοτικο ή πήγαινέ το σε έναν καλό ηλεκτρονικό να στο φτιάξει 2 1
laptopgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απαντήσει σας έχω αλλάξει το τροφοδοτικό ίδιο και πάλη το κάνει μήπως φταίει κάτι με την μητρική Πιο πολλές φορές γίνεται με πολλημπριζο που είναι καλό και δοκιμασμένο λειτουργεί 58 λεπτά πριν, greekfragma είπε ανακύκλωση. το τροφοδοτικό του είναι έτοιμο να εκραγεί. Το τροφοδοτικό δεν νομίζω ότι φταίει γιατί δεν έχει προβληματικόυς πυκνωτές Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2024 από laptopgr
laptopgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, greekfragma είπε ανακύκλωση. το τροφοδοτικό του είναι έτοιμο να εκραγεί Πείτε μου τι να κάνω
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, laptopgr είπε Ευχαριστώ για την απαντήσει σας έχω αλλάξει το τροφοδοτικό ίδιο και πάλη το κάνει μήπως φταίει κάτι με την μητρική Πιο πολλές φορές γίνεται με πολλημπριζο που είναι καλό και δοκιμασμένο λειτουργεί Το τροφοδοτικό δεν νομίζω ότι φταίει γιατί δεν έχει προβληματικόυς πυκνωτές Δοκίμασε και άλλη πρίζα.Μπορεί να ειναι προβληματική. 2
laptopgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) το εχω κανει φιλε τι να κανω πειτε μου παντως δεν φταιει η ασφαλεια του σπιτιου Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2024 από laptopgr
Sablj Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 3 minutes ago, laptopgr said: τι να κανω πειτε μου παντως δεν φταιει η ασφαλεια του σπιτιου Όπως είπε και ο @greekfragma τον πας στην ανακύκλωση ή θα διαβάσουμε σε μερικές μέρες στα ειδησιογραφικά "σπίτι κάηκε από βραχυκύκλωμα"... 1
Chris2756 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Ενταξει, πολυ παλαιο για να κανεις αναβαθμισεις και αλλαγες, εκτος αν ειναι το χομπυ σου. Μπορεις να το πουλησεις και να παρεις καποια χρηματα για το καινουργιο
laptopgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 ok φιλε αλλα με την πρωτη δουλευει με την δευτερη ριχνει το ρολε 12 λεπτά πριν, Sablj είπε Όπως είπε και ο @greekfragma τον πας στην ανακύκλωση ή θα διαβάσουμε σε μερικές μέρες στα ειδησιογραφικά "σπίτι κάηκε από βραχυκύκλωμα"... δεν θα γινει αυτο γιατι εχω καλο γενικο βοηθεια μπας και το φτιαξουμε των υπολογιστη του 2013
hp8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, laptopgr είπε μηπως να δωκιμασω μωνο το τροφοδοτικο βγαλτα όλα εκτός κουτιού πάνω σ ένα τραπέζι Δοκιμασετα Αν δεν ρίξει ασφάλεια βάλε μόνο το τροφοδοτικό στο κουτί κανε την γνωστή γέφυρα στα καλώδια και δώσε τάση Μετα προσθέτεις μητρική ξανά δοκιμή κλπ Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2024 από hp8
Janakas111 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Είχα αντιμετωπίσει ενα παρόμοιο θέμα με Η/Υ που ειχε σχετικά καινούριο τροφοδοτικό και το θέμα μου ήταν η ασφάλεια του πίνακα προς τη συγκεκριμένη πρίζα. Μερικές παλιές ασφάλειες έχουν θέμα με την απότομη ζήτηση τάσης. Όταν την αντικατέστησα σταμάτησε το πρόβλημα. Εσυ πώς ξέρεις οτ δεν φταίει η ασφάλεια? 2
Loinen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 13 ώρες πριν, laptopgr είπε Ευχαριστώ για την απαντήσει σας έχω αλλάξει το τροφοδοτικό ίδιο και πάλη το κάνει μήπως φταίει κάτι με την μητρική Πιο πολλές φορές γίνεται με πολλημπριζο που είναι καλό και δοκιμασμένο λειτουργεί Το τροφοδοτικό δεν νομίζω ότι φταίει γιατί δεν έχει προβληματικόυς πυκνωτές Kαι πως εβγαλες το συμπερασμα οτι οι πυκνωτες του ειναι ενταξει; το τροφοδοτικο εχει γεφυρες, μοσφετ, αντιστασεις, πηνια, τα οποια δυνητικα ειναι ικανα να το βγαλουν αχρηστο, και κατ επεκταση να μεταφερει την ζημια και στο υπολοιπο συστημα. Γνωμη μου, στην ανακυκλωση και κοιτα για κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα